Zamieszczone przez yyahyoo
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
-
Zią, a jakie efekty daje :diabelski_usmiechZamieszczone przez Ziomalke ? :diabelski_usmiech Ale pewnie dobreZamieszczone przez yyahyoo1 butelka szampana Vieve Cliquout
1 butelka Kekfrankos różowe
natychmiast świat robi się piękniejszy a ludzie uroczy :szeroki_usmiech
tez dobra okazjaZamieszczone przez ryhOno koniec roku - szkolnego To dzisiaj przecie
yyahyoo
Komentarz
-
-
niech sie uczą nowych umiejętnościZamieszczone przez ryhOdzieciaki koncza rok szkolny, mozna je wziac na jednego
yyahyoo
Komentarz
-
Ho ho ho ja mam to wrodzone , tzn ta młodzież co się uczy w technikum , tam się uczymy życia :diabelski_usmiechZamieszczone przez yyahyooniech sie uczą nowych umiejętnościByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Zią, dlatego Ciebie uczyc nie trzeba :diabelski_usmiechZamieszczone przez ZiomalHo ho ho ja mam to wrodzone , tzn ta młodzież co się uczy w technikum , tam się uczymy życia :diabelski_usmiechZamieszczone przez yyahyooniech sie uczą nowych umiejętności
[ Dodano: Pią 22 Cze, 07 22:57 ]
chyba już czas najwyższy na małą "degustację" :diabelski_usmiech
dzisiaj Shiraz - czerwony wytrawny
alacz
yyahyoo
Komentarz
-
a ja nie piję w tym meisiacy prawie w ogóle a teraz nie moge bo sie cpan antybiotyklami ..ale jak skoncze to juzmroże Milerka ...trenuje swojasilną wolę otwierając codziennie lodówke ...
wrrr
Komentarz
-
od pewnego czasu:
SAINT GERMAN des Cotes de Gascogne
dobrze schłodzone
wyśmienite, mniam mniam
ciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
Komentarz
-
henio, ja sacze 2 carlsberga
, dzis to pikus przy wczorajszym wieczorze :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 25 Cze, 07 00:29 ]
Zamieszczone przez koja86Ku pamięci Rafała :cry:
koja86, co sie stalo :?:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Kto odszedł ???Zamieszczone przez koja86Janusz,henio, odszedł mając 18 lat a ja nie zdążyłem na pogrzebPozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
Komentarz
-
-
Komentarz
-
ojapiernicze
jak to dobrze być szefem rady rodziców w przedszkolu. 3 chłopa i 22 kobity. 5 x 0,7l
Komentarz
-
:cry: zajeb szkoda jak odchodzi ktos tak mlody .... 3 lata temu porzegnalem przyjaciolke :cry: cale zycie bylo jeszcze przed nia...Zamieszczone przez koja86Janusz,henio, odszedł mając 18 lat a ja nie zdążyłem na pogrzeb
Qrwa :evil: trzeba wypic za to .... Carlsberg...
Komentarz
-
... jestem półzywa od tej cholerrrnej przeprowadzki firmy :evil:
wszystko mnie boli od upychania tych kartonów!
na pocieszenie sobie dziabne conieco,...hmmm..... --> 6xHeinekken z lodówki? :roll: Biore! :szeroki_usmiechyyahyoo
Komentarz
-
-
Komentarz
-
przychylam sie do tego , 2 carlsbergZamieszczone przez koja86Janusz, to i ja przechylę zdrowie
Komentarz
-
-
Ja do podusi zuberka.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
dzisiaj nikt jeszcze nic nie przelewał? no to ja zaczynam
Teściowa przywiozła ze słowacji Zlaty Bazant więc czas najwyższy go tentegotamten wypić
Komentarz
((((
Komentarz