Zamieszczone przez koja86
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
wtedy myślisz , że to już koniecByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
-
-
dzis sztuka carlsberga
zawsze mozna jakis transport skombinowacZamieszczone przez koja86może i są ale jak tam dojechać po trzech piwach :lol: :lol:
a ja sie tam nie chcialbym znalezcZamieszczone przez koja86Łukasz przeżyłem to więc wiem :wink:
sa fajniejsze zajecia
Komentarz
-
Z umiarem Panowie :!:
Dębowe Mocne dziś..O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-Piotr-, po tej naszej przejażdżce z Mikrusem pomyślałem , że może zrzutę zrobimy ? :szeroki_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Pomysł dobry.
Te PD-ki Mikrusowe fajnie smigają!
[ Dodano: Sro 23 Maj, 07 01:23 ]
Raczej wymiatają.... :szeroki_usmiechO I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Janusz, zajęcia na 100% są ciekawsze tylko czasem możesz nie wiedzieć że się tam znajdziesz :szeroki_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
dzis jestem lepiej "zabezpieczony". po wczorajszym millerku full wypas degustacja.
zuber, tyskie, heineken.
koncze z zubrem. zdrówko!
Komentarz
-
-
dobrze prawisz kolego , dobrze że u mnie jakiś tam wiaterek wieje bo bym zdechł :|Zamieszczone przez Sigma_74ale bym się piwa napil .....Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
a ja sie upije a co mi tamale bym się piwa napil .....
trzeba sobie poprawic humor
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ohhooo ale dzisiaj liczny spot był 7 osób rekord
To i ja idę do sąsiadek :szeroki_usmiech
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
dobrze Ci ja własnie siorpie 3 browara i jakos nie mogę sie złożyć :diabelski_usmiechpijaNny jak swinia
miłej nicki
[ Dodano: Czw 24 Maj, 07 22:01 ]
Ziombel wez aparat :szeroki_usmiechZamieszczone przez ZiomalTo i ja idę do sąsiadek :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Ja chcę cały wrócić do domu :lol:Zamieszczone przez ArekZiombel wez aparatByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
taka grozna jest Twoja okolica czy sąsiadkiZamieszczone przez ZiomalArek napisał/a:
Ziombel wez aparat
Ja chcę cały wrócić do domu :lol:
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
na pewno sąsiadki :!: Nieźle sobie wychowały Ziomal,-a :szeroki_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
no co Ty boisz sie :?:Zamieszczone przez ZiomalJa chcę cały wrócić do domu :lol:
a ja sacze 2 browarka
tego co zwykle
Komentarz
-
One z natury to złe kobiety są :diabelski_usmiechZamieszczone przez Arektaka grozna jest Twoja okolica czy sąsiadki
Bez takich :diabelski_usmiechZamieszczone przez endryuNieźle sobie wychowały Ziomal,-a
[ Dodano: Sob 26 Maj, 07 10:03 ]
Uff co za noc.... normalnie sąsiadki więcej piją ode mnie :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Hehe czy ja wiem :diabelski_usmiechZamieszczone przez henioZiomal żyć nie umierać, i oby tak dalej trzymać.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz