cartel1, mam nadzieję, że te winogrona to ciemne winogrona które wstrzymują mocz :P tyle jazdy, szkoda by się co chwile na siusiu zatrzymywać
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez hubert78Zamieszczone przez djczashubert78, kobiety ci brak tak to ona by browar przyniosła bo miała by napisane na 1 miejscu listy zakupowej w markecie
Moja kochana żona
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ryhOZamieszczone przez hubert78Zamieszczone przez djczashubert78, kobiety ci brak tak to ona by browar przyniosła bo miała by napisane na 1 miejscu listy zakupowej w markecie
Moja kochana żona
Pytanie jak napić się w spokoju zimnego browara i żeby małżonka nie marudziła ????? :?
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Zapodaje Zuberka + smazona na pseudo grillu ... karkoweczke z sorowka i frytkami
Dzis moja kobita kupila sobie perfumy bo ... nie mogla sie powstrzymac To ja se walne pare zuberkow ... :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZapodaje Zuberka + smazona na pseudo grillu ... karkoweczke z sorowka i frytkami
Dzis moja kobita kupila sobie perfumy bo ... nie mogla sie powstrzymac To ja se walne pare zuberkow ... :twisted:
Lecę kupić jej prezent :!: :!: :!:
A że monopolowy jest w sąsiedztwie drogerii ..... :twisted:
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
w koncu z trasy zjechalem, no to panowie... moje 25 lat nieszczescia odeszlo w zapomnienie, teraz jest 26 :twisted: zdrowko :diabelski_usmiech
przy okazji dziekuje za zyczenia wszystkim co mi wyslali :szeroki_usmiechPlanujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
Komentarz