Ziomal, dobre, dobre szczególnie z tym spaniem chciałbym tak
ok Ty zwolniony jesteś ze snu :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
zobaczysz jak to jest jak przyjdzie do ciebie bacian z takim małym krzykaczem co nic po naszemu nie chce gadać mówisz: spać a istotka mówi bbllleee albo Aaaaaaaaaaaaaaaa i co tu zrobić
weź nie strasz ja w listopadzie zostanę wujkiem a Ty mnie na Ojca chcesz już brać :diabelski_usmiech Dobrej Nocy Grzesiu
[ Dodano: Pon 09 Paź, 06 23:52 ]
Zamieszczone przez paf
Ziomal, a czy ty już tyle wypiłeś że pytasz o to tutaj
po prostu widzę że nikt nie ma w profilu Pomógł : x razy
Edit : już wiem ocb sorry za zamęt
Panowie, jako ze wczoraj byly imieniny Emila, a dzis jest czwartek, czyli weekend prawie wypadaloby cos chlapnac.
Innymi slowy kazda okazja dobra jest.
No to zdrooffko :!:
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
łoooo panowie ale miałem wczoraj jazde.. zaczeło sie od vodki.. Litr sobieskiego i połówka wyborowej.. poprawione tequilla (nie pamietam nazwy ) i zakonczone Jack Danielsem z colą i lodem.. na 4 !! ładnie było ładnie... oczko opijałem ale mam je dopiero jutro :lol: 8)
EEEE bez przesady poznałem a nie przeleciałem , a to jest różnica :szeroki_usmiech .W sumie to kumpel mnie zapoznał bo przyjechały na zbiór tytoniu , ale mówie wam swojskie dziołchy.Fakt że kolega zrobił impreze i to czego chciał to dostał :szeroki_usmiech ale mimo to to jednak nasza krew.No niestety ja nie mogłem być :cry: na imprezie, tylko je przywiozłem z wioski do miasta.Ale głowe to one mają, jak je odwoziłem to kumple prawie spali , a one w sile sił :szeroki_usmiech .i potem jeszcze rozpiliśmy 0,75l jakieś ukrainskiej .
:diabelski_usmiech henio, wszystko co powiesz może być użyte przeciwko Tobie w sądzie :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech ładnie było ładnie :szeroki_usmiech a ja wczoraj poszukiwałem ukrainek.. czemu u mnie takich nie ma na osiedlu :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz