Ja z racji swojej nie dyspozycji fizycznej ,jestem w pracy zbedny :wink:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Pytanie czy inni podzielaja Twoj optymizm?Zamieszczone przez Purchawauwazam sie za calkiem niezlego kucharza
Co gotujesz konkretnie? Albo inaczej - co Ci najlepiej wychodzi?
Ja tez tak z raz na rok lubie cos ugotowac, ale ogolnie jestem strasznie leniwy jesli o to chodzi, a jak sobie pomysle o zmywaniu to juz w ogole z sil opadam....
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Spoko...Zamieszczone przez bobasekpardon
to było ostatnie zdanie o pracy
ostatni raz napisałem że żuraw czy coś tam
przyznaję: to musi być strzała
w moim przypadku seryjna, ale strzała
k
Ogolnie to w tym roku jest 100lecie Skody, ciekawe czy wypuszcza jakas limitowana wersje tak jak Ford ostatnio."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
A jak!Zamieszczone przez bobasekmam nadzieję że czas pozwoli w najbliższym czasie wjechać do C.route66 na micro spocik, w końcu czas bliżej poznać przyjaciół
To juz nie taki micro spocik. Ponad 20 osob sie regularnie spotyka i z kazdym tygodniem ktos nowy sie pojawia...
Wpadnij koniecznie. Jestes z Wawki?
[ Dodano: Pią Maj 20, 2005 12:47 am ]
Ja tez - chyba se jakiegos kabanosa przejem...Zamieszczone przez SamiecTutaj gadu gadu o kulinariach i zglodnialem
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zwykle tak, albo tak udajaZamieszczone przez MiKruSPytanie czy inni podzielaja Twoj optymizm?

Najlepiej to chyba spaghetiZamieszczone przez MiKruSCo gotujesz konkretnie? Albo inaczej - co Ci najlepiej wychodzi?
Ogolnie to lubie roznego rodzaju makarony.
Musake i Lasagne tez.
A'la chinskie potrawy z ryzu i kurczka tez, ale rozbeft w marynacie korzennej podlewanej piwem tez zrobie
Zmywac nie nawidze, ale czasem trzeba :?Zamieszczone przez MiKruSJa tez tak z raz na rok lubie cos ugotowac, ale ogolnie jestem strasznie leniwy jesli o to chodzi, a jak sobie pomysle o zmywaniu to juz w ogole z sil opadam....
PS. Teraz musze sie zadowolic kanapkami z serkiem topionym.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Qrde Szefie - wloska kuchnia - innej moze nie byc dla mnie...Zamieszczone przez PurchawaNajlepiej to chyba spagheti
Ogolnie to lubie roznego rodzaju makarony.
Mowisz? Moze i zrobi - jego starszy braciszek juz kreci mna jak chce to i pewnie mlodszy bedzie... :lol:Zamieszczone przez bobasekMikrus, a gdzie zdjęcie Twojego rozkosznego bobaska???
moim skromnym uchwyciłeś GO w pozie: to ja tu pożądek zrobię! jeszcze trochę!
A zdjecia sa tu:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
:shock: Normanie brawa ja wpadniesz na spota , a ja tu sie 70km szczypalem przejechac kiedysZamieszczone przez bobasekniestety do jadąc do stolicy 310km muszę pokonać. ale przy spalaniu które popełnia moje auto to nie jest problem. kłopot to znaleść czas (w wtorek do roboty, w środę do roboty), ale zobowiązuję się że w najbliższym dam radę. :idea:
ops:
Komentarz
-
-
No to rzeczywiscie na spot specjalnie nie ma sensu leciec tyle km..., ale jak bedziesz przy okazji w Wawce albo okolicach to zajrzyj koniecznie.Zamieszczone przez bobasekniestety do jadąc do stolicy 310km muszę pokonać. ale przy spalaniu które popełnia moje auto to nie jest problem. kłopot to znaleść czas (w wtorek do roboty, w środę do roboty), ale zobowiązuję się że w najbliższym dam radę. :idea:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Ogolnie kuchnia poludniowa, z wyjatakimi jak np. w Grecji ziemniaki pieczone w sosie pomidorowym na duzym oleju... Owoce morza tez nie wszytkie.Zamieszczone przez MiKruSQrde Szefie - wloska kuchnia - innej moze nie byc dla mnie...
Ale makarony to podtsawa
k
Lubie tez i narmalniejsze jedzenie - poledwica w sosie z zielonego pieprzu!
Polecam w Krynicy Morskiej taka nieduza knajpe, na przciwko willii - cos z Rose. Naprawde niezle zarcie, a bywam wybredny.
[ Dodano: 20 Maj 2005 02:08 am ]
Bo w OCP to ludzie sa normalnie jakby nie z tego swiata, jakby z tego lepszegoZamieszczone przez bobasekdzieki. otwierasz się jak byśmy się znali ze 25 lat.
w takich chwilach odzyskuję wiarę w ludzi.
Ja tez otwieram piate... Nie jest zle, az rzeklbym ze jest dobrzeZamieszczone przez bobasek5 tyskie, nogi jakby nie moje, ale...
wiem co mówię
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Taa, Dorsz, Fladra, Halibut i SolaZamieszczone przez bobaseka najlepsze są ryby, jak już trafisz extradobrą smażalnię to nie zdradzisz jej do końca życia :szeroki_usmiech
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekextra zdjątka
dzieki. otwierasz się jak byśmy się znali ze 25 lat.
w takich chwilach odzyskuję wiarę w ludzi.
k
Co nie?Zamieszczone przez PurchawaBo w OCP to ludzie sa normalnie jakby nie z tego swiata, jakby z tego lepszego
Last summer bylem w Sztutowie na pare dni. Do Krynicy tez podjechalismy.Zamieszczone przez SamiecWidze ze nie tylko ja bywam w Krynicy Morskiej
Chyba wiem Piotrek o ktorej knajpie piszesz, ale niestety nie bylem w niej. Moi rodzice byli i tez chwalili jedzenie.
BTW: Jestem w polowie piatego piwka...
TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz