Ja z racji swojej nie dyspozycji fizycznej ,jestem w pracy zbedny :wink:
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Purchawauwazam sie za calkiem niezlego kucharza
Co gotujesz konkretnie? Albo inaczej - co Ci najlepiej wychodzi?
Ja tez tak z raz na rok lubie cos ugotowac, ale ogolnie jestem strasznie leniwy jesli o to chodzi, a jak sobie pomysle o zmywaniu to juz w ogole z sil opadam....TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekpardon
to było ostatnie zdanie o pracy
ostatni raz napisałem że żuraw czy coś tam
przyznaję: to musi być strzała
w moim przypadku seryjna, ale strzałak
Ogolnie to w tym roku jest 100lecie Skody, ciekawe czy wypuszcza jakas limitowana wersje tak jak Ford ostatnio."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekmam nadzieję że czas pozwoli w najbliższym czasie wjechać do C.route66 na micro spocik, w końcu czas bliżej poznać przyjaciół
To juz nie taki micro spocik. Ponad 20 osob sie regularnie spotyka i z kazdym tygodniem ktos nowy sie pojawia...
Wpadnij koniecznie. Jestes z Wawki?
[ Dodano: Pią Maj 20, 2005 12:47 am ]
Zamieszczone przez SamiecTutaj gadu gadu o kulinariach i zglodnialemTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSPytanie czy inni podzielaja Twoj optymizm?
Zamieszczone przez MiKruSCo gotujesz konkretnie? Albo inaczej - co Ci najlepiej wychodzi?Ogolnie to lubie roznego rodzaju makarony.
Musake i Lasagne tez.
A'la chinskie potrawy z ryzu i kurczka tez, ale rozbeft w marynacie korzennej podlewanej piwem tez zrobie
Zamieszczone przez MiKruSJa tez tak z raz na rok lubie cos ugotowac, ale ogolnie jestem strasznie leniwy jesli o to chodzi, a jak sobie pomysle o zmywaniu to juz w ogole z sil opadam....
PS. Teraz musze sie zadowolic kanapkami z serkiem topionym."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaNajlepiej to chyba spaghetiOgolnie to lubie roznego rodzaju makarony.
Zamieszczone przez bobasekMikrus, a gdzie zdjęcie Twojego rozkosznego bobaska???
moim skromnym uchwyciłeś GO w pozie: to ja tu pożądek zrobię! jeszcze trochę!
A zdjecia sa tu:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekniestety do jadąc do stolicy 310km muszę pokonać. ale przy spalaniu które popełnia moje auto to nie jest problem. kłopot to znaleść czas (w wtorek do roboty, w środę do roboty), ale zobowiązuję się że w najbliższym dam radę. :idea:ops:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekniestety do jadąc do stolicy 310km muszę pokonać. ale przy spalaniu które popełnia moje auto to nie jest problem. kłopot to znaleść czas (w wtorek do roboty, w środę do roboty), ale zobowiązuję się że w najbliższym dam radę. :idea:TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSQrde Szefie - wloska kuchnia - innej moze nie byc dla mnie...
Ale makarony to podtsawak
Lubie tez i narmalniejsze jedzenie - poledwica w sosie z zielonego pieprzu!
Polecam w Krynicy Morskiej taka nieduza knajpe, na przciwko willii - cos z Rose. Naprawde niezle zarcie, a bywam wybredny.
[ Dodano: 20 Maj 2005 02:08 am ]
Zamieszczone przez bobasekdzieki. otwierasz się jak byśmy się znali ze 25 lat.
w takich chwilach odzyskuję wiarę w ludzi.
Zamieszczone przez bobasek5 tyskie, nogi jakby nie moje, ale...
wiem co mówię"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobaseka najlepsze są ryby, jak już trafisz extradobrą smażalnię to nie zdradzisz jej do końca życia :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobasekextra zdjątka
dzieki. otwierasz się jak byśmy się znali ze 25 lat.
w takich chwilach odzyskuję wiarę w ludzi.k
Zamieszczone przez PurchawaBo w OCP to ludzie sa normalnie jakby nie z tego swiata, jakby z tego lepszego
Zamieszczone przez SamiecWidze ze nie tylko ja bywam w Krynicy Morskiej
Chyba wiem Piotrek o ktorej knajpie piszesz, ale niestety nie bylem w niej. Moi rodzice byli i tez chwalili jedzenie.
BTW: Jestem w polowie piatego piwka...TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz