To ostatnie zdanie widac mi kolega psikusa zrobił.. i dopisał wczoraj ale go skope
Zostawiłem otwarte forum i polazłem po przepite Panowie pilnujcie kompów jak pijecie z kolegami
Zresztą widać ze nie ja pisałęm bo kolega błąd w nazwie zrobił :P A nikt z was nie zauważył :P napisał Octawia :P Ehhh nauczył sie pisac i to mu wystarcza :P :diabelski_usmiech :twisted:
Ehhh tylko pić , pic i sie nawalić...oceny do dupy, teraz tylko walczyć aby zdać...Czasem zazdroszcze ludziom ustatkowanym,chociaż mają inne problemy.Pzdr... :cry:
Kurwa....było tak blisko, specjalnie zrezygnowaliśmy dla WYBOROWEJ.....a tu taka szkoda........
JESTEŚMY Z WAMI...POOOOOLACY JEEEEEETSEŚMY Z WAAAAMI, JESTEŚMY Z WAMI...POOOOOLACY JEEEEEETSEŚMY Z WAAAAMI,
:?
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Pozdrowionka dla wszystkich, nie było mnie trochę ale miałem drobny zabieg w Lublinie i wprawdzie tylko tym się interesowałem.Ciepło idzie (w końcu ) to może by i cośik wypił---> TYMON,ZIOMAL,GRZESZCZYN,AREK I spóła OCP.Może gdziś w plener by skoczył, ale wy to pewnie już w plenerze bo to troszkę dłuższy weekend :wink:
Maicroft, taaaaaaaak dziś LABA
6,15 już zadzwonił telefon, że kruszarka nie działa..... :x pysznie na takim kacyku prowadzi się rozmowe telefoniczną :diabelski_usmiech
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz