parasite, nie lubię ciepłego piwa i spoconych bab :lol: a piwko jest wyśmienite :szeroki_usmiech
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
damian1975, pytanie czy piłeś jakieś rzemieślnicze. Wtedy zmieniłbyś zdanie
A koncernowych faktycznie na ciepło nie da się pić :P
I nie twierdzę, że nie jest wyśmienite, ale czasem można poczekać aż będzie miało te 13-14 stopni i poczuć jakieś ciekawe aromaty :P
Inna sprawa, że z lagera wiele się nie wyciągnie.
Komentarz
-
-
ja tu jeszcze nic nie pisałem ? podejrzana sprawa :shock: :lol:
przy okazji wczorajszego meczyku postanowiłem odpocząć od tych wszystkich otaczających mnie stad żubrów i sprawdzić, czy oby napewno:
Zamieszczone przez endryuZ Namysłowa dobre jest Namysłów Pils
na koniec degustacji, taki mały rym mi powstał:
narzekasz na brak pomysłów ?! walnij kilka browarów Namysłów :szeroki_usmiechSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańpo napełnieniu kufla, oczom mym ukazał się kolorek taki trochę siusiumajtki ... nie wiem, może to wina słabego oświetlenia w pokoju, nie ważne .... za to smakowo było jak najbardziej OK
na koniec degustacji, taki mały rym mi powstał:
narzekasz na brak pomysłów ?! walnij kilka browarów NamysłówMoja OIII RS TSI Moon White
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78980
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DeoJa ostatnio przerzuciłem się na małe/lokalne browary i tym sposobem w poniedziałek na wieczór miałem Zupę Dębową (Piwoteka) a wczoraj Koniec Świata (Pinta)
u mnie tym razem wygrała ekomonomia i zagościł Carlsberg z lidla
Komentarz
-
-
Piwo Mythos 1,40€ za butelkę
w litrach się to pije, ponieważ na greckich wyspach sarońskich w tej chwili 29 stopni
do tego rakija dojrzewająca 67% i rzeźnia jest :twisted:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
rafiki, mnie tak ostatnio naszło na niemieckie, bo w 2 razy w zeszłym tygodniu byłem w Rykach - tam jest Intermarche - mają bardzo duży wybór niemieckich piw!!!! W niedzielę przywiozłem sobie Bitburgera. Dobry.
A dzisiaj nabrałem ochoty na Paulanera - jest stale w osiedlowym markecie u mniepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz