Zamieszczone przez Arek
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zobacz ile Ci zostało czasu:
http://zegarsmierci.info/s/zegar
-
-
Od dziś się nie poświęcam dla OCP dlaczego ? Za szybe włożyłem chyba 5 wizytówek dla szkodników , jadąc dziś przez do pobliskiego Wasilkowa , wyprzedziłem O1 aby pokazać z tyłu nalepkę , ale kurwa za 50m stały smerfy hmmm wiedziałem doskonale wcześniej że mogą tam stać . I nagle halt mnie i szkodnika za mną .No to rozmowa :
Ziomal: Dzien Dobry
Policjant : Czy ja wiem czy dobry :wink:
Ziomal: No co tam Panie władzo się stało :diabelski_usmiech
Policjant : No przekroczył Pan prędkość i pokazuje suszarke a na niej 80km/h (dopuszczalne 50 )
Ziomal: Hmm no wie Pan chciałem pokazać koledze z Octavi za mną żeby wszedł na stronę klubową.
Policjant: Ale przekroczył Pan prędkość o 30km/h
Ziomal: Panie władzo poświęcałem się , a samochody żadne nie jechały ani podwójnej czy jakiś znaków więc nie ma co marnowac tuszu w długopisie :szeroki_usmiech
Policjant: Dobrze , tym razem skończy się na pouczeniu ale proszę wolniej jeździć.
Ziomal: Dziękuję
Poszedł tam pisać dane itp a ja w tym momencie cyk z portfela wizytówkę a'la Pafi wręczyłem użyszkodnikowi O1 którą wyprzedzałem , krótka rozmowa zachęcająca itp.
I ziu dalej , diialogi były podobne
I niech mi teraz ktoś powie , że dupy nie ruszam i się nie poświęcam dla OCP :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tasherO te w nowej butelce jest chyba jeszcze lepsze-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Emil...nonormalnie tytuł honorowego kreta.....wrrrrrrróć
Zamieszczone przez Emilczłonka OCP przyznać Mu!Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arekniewiem jaka to stara bo zazwyczaj było faxe albo żywiec
Ziomal przetarłeś szlak. Proponuję odznaczenie dla "Pierwszego Agitatora Mimo Kłopotów" czyli PAMK :!:Zobacz ile Ci zostało czasu:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonWareczkaZobacz ile Ci zostało czasu:
Komentarz
-
-
A i owszem - próbowałem (i to nie raz) ale mimo wszystko wolę Tyskie :lol: a jeszcze lepiej Calsberg - rules :!:Zobacz ile Ci zostało czasu:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tasher"Nowa" nie ma nalepki tylko wytłoczoną nazwę a wkoło szyjki napelkę z tymi wszystkimi informacjami.
Zamieszczone przez tasherDomagam się "pomógł" :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez kenwCiechan niepasteryzowane
Więc w drodze powrotnej z mazurek zajechałem do Ciechanowa i kupiłem kilka buteleczek, też dla mnie, muszę powiedzieć że całkiem całkiem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSOd jakiegoś czasu tylko Zywiec.
Ostatnio przez przypadek napilem sie Tyskiego i az mi twarz wykrzywilo... :?
Jednak przyzwyczajenie robi swoje...
a tak BTW - sympatyczny wątek .... może czas się przyłączyćyyahyoo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez kenwCiechan niepasteryzowane
Więc w drodze powrotnej z mazurek zajechałem do Ciechanowa i kupiłem kilka buteleczek, też dla mnie, muszę powiedzieć że całkiem całkiem
Jak będziesz jechał przez Łomianki, to w sklepie nocnym po lewej stronie za kebabami jadąc od Warszawy możesz je kupić (2,6 zł o ile dobrze pamietam). Też biorę je często i popijam ze smakiem.Grzesiek
Octavia 2 Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gstanZamieszczone przez arci9Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez kenwCiechan niepasteryzowane
Jak będziesz jechał przez Łomianki, to w sklepie nocnym po lewej stronie za kebabami jadąc od Warszawy możesz je kupić (2,6 zł o ile dobrze pamietam). Też biorę je często i popijam ze smakiem.
Mi się znudziły Żywce, Tyskie i Lechy...Kupuję Stronga albo królewskie i w ogóle mam ostatnio ochotę prówbować nowe wynalazki
Komentarz
-
-
Sigma_74
oj wczoraj piłęm za OCp za pogodę w Rowach coby była, i dzis w pracy też musiałem klina strzelić
zdrowie OCP
Komentarz
Komentarz