cos z tym trzeba zrobic bo jak bedziemy pic to nigdzie nie pojedziemy
Życie jest okrutne dla... OCP za kołnierz nie wylewa.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rentiercos z tym trzeba zrobic bo jak bedziemy pic to nigdzie nie pojedziemy"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
tak se najpierw wymysłiłem żeywcem nas nie wezmą dwa okocimie i to był pierwowzur ale niedawno mi sie prypomniała mariola okocim spoajrzeniu
wiec z dwóch okocimi zostały dwa tyskie
aże wszystkie to 3 różne koncerny wiec wyszło
Żywcem nas nie wezmą dwatyskie okocim spojrzeniu
i tak nie logiczny wywód mi powstał jak bym cos pił a ja nałogowy abstynent
ops: :diabelski_usmiech
wiec do wszystkich
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA od czego sa stacje calodobowe? :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Samiecale ja to slaba mam glowe :roll:
Ja w sumie tez mam slaba glowe, dlatego bede tymczasem chyba maszerowal do lozka."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaJa w sumie tez mam slaba glowe, dlatego bede tymczasem chyba maszerowal do lozka.
Czesto klade sie po piciu swiadomy ,czesto juz przetrzeswialy ,a wstaje z kacem gigantem i watroba starjkuje i nic nie przyjmuje :roll: I potem zaluje ,po co sie kladlem :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
No dobra, moja glowa nie jest tez taka slaba.
Choc kiedys byla mocniejsza, ale i czlowiek wiecej trenowal. :szeroki_usmiech
W kazdym badz razie wazne jest zeby dobrze kopnelo, a jak i po ilu to juz inna sprawa.
Dobrej nocy wszystkim. k"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaW kazdym badz razie wazne jest zeby dobrze kopnelo, a jak i po ilu to juz inna sprawa.
Dobrej nocy wszystkim. k
Tak samo zycze wszystkim dobrej nocy i baletow jak ktos jeszcze baluje :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Panowie Pijecie cos tam, czy spicie
[ Dodano: Czw 18 Sie, 05 22:52 ]
No i jestem :yay: a wy co? . Kumpel wrucił właśnie ze SZwajcarii i to co mówi nie wchodzi mi w uszy .Jakie tam zwyczaje , jaka kultura przynajmniej na wsi .Normalnie gorzej niż komuna , no ale wypijmy i pośpiewajmy : hej sokoły.... :hura
[ Dodano: Pią 19 Sie, 05 00:04 ]
No co jest :hammer kończe piwka i przerzucam się na słuchawki .Może innym razem
[ Dodano: Czw 25 Sie, 05 22:28 ]
No i znowu sam :cry: no ale podaruje bo są jeszcze urlopy.Ale ja tam troszkę łykne . :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
topic warty odświeżenia, wakacje sie kończą (na szczescie juz nie dla mnie :szeroki_usmiech ) ale sie przyda dla oczyszczenia dróg moczowych :P
Samiec, chyba już leży po dwoch bo sie nie odzywa (na gg :P) :szeroki_usmiech (oj chyba dostane :P a chłopak ma łape :diabelski_usmiech ) - nie dam sie :P
a i wypije za moją octe żeby lepiej jeździła bo chyba przepływka do wymiany...
TOPIC WIECZNIE ŻYWY !! :szeroki_usmiech
i za OCP !
Komentarz
-
Komentarz