czy któryś ze szczęśliwych posiadaczy wyżej wymienionych zasłonek mógłby wrzucić jakieś zdjęcia albo podać link do nich? chciałbym zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości....
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez octopusskemenhs, jestem chętny na zasłonki do OIIKombi tylko mam pytanie czy jest możliwość dostania/dokupienia większej ilości zaczepów (po 5 na zasłonkę). Przeczytałem temat i widzę, że już kilka osób poruszało temat, a odpowiedzi nie znalazłem.
1. czy można zamówić?,
2. ile to kosztuje dodatkowo? (a może dla forumowiczów gratis.......)
Pzdr.
Tomek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05widzę producent milczy jak zaklęty :evil:Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
to w jakim celu jest w firmie osoba odpowiedzialna za kontakt z forum ?
jak nic nie robi
po co się ogłaszać ?
dbałość o kupującego się powinna liczyć i profesjonalizm obsługi :wink:.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo05to w jakim celu jest w firmie osoba odpowiedzialna za kontakt z forum ?
jak nic nie robi
po co się ogłaszać ?
dbałość o kupującego się powinna liczyć i profesjonalizm obsługi :wink:
[ Dodano: Sob 14 Kwi, 12 17:16 ]
Zamieszczone przez momo05cytuje producenta
"Do O1Heatchback tylną klapę wysyłamy do produkcji za 2 tyg"
minęło i co są ?Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
to nie będzie jakaś bardzo zauważalna różnicaJest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
skemenhs :
nie mówię że macie być na forum 24H ale macie jakiegoś człowieka co obsługuje forum zgadza się
poza tym zadałem pytanie maliowo i za pośrednictwem allegro i też nie otrzymałem odpowiedzi więc jak to jest ?
i co z zasłonkami szyba tył octavia I HB ?.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
Zastanawiam sie nad tymi zaslonkami lub przyciemnieniem szyb i nie wiem co bedzie lepsze. Te zaslonki daja podobny efekt przyciemnienia jak folia czy jest duzo gorzej? Nie stukaja Wam na dziurach te zaslonki?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
skemenhs Dzięki za zasłonki. Dziś przyszły i są już zamontowane, wyglądają super.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.Jest: OIII 1.4 TSI beż cap... Elegance+Amazing+Dynamic+parę fajnych dodatów cieszących oko
Była: OII FL 1.8 TSI czarna Elegance+light assistant+lusterko foto...+pakiet biznes+pakiet WADLIWE AUTKO !!!
Komentarz
-
-
W kwestii tylnej szyby w O2 liftback nadal cisza?Czarna perła O2 FL:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58593
Komentarz
-
-
nie żebym się czepiał szanowny skemenhs ale zgodnie z tym co wcześniej w poście raczyłeś zwrócić uwagę mi szanownemu zadałem pytanie o zasłonki na forum i na allegro i maliowo i co i dupa zero odp a wolał bym kupić komplet jeśli już mam taki zamiar to wole całość boczne + tył szyba do octy I HB więc jak to jest są na tył szyba czy nie bo dość dawno obiecaliście a cisza długaaaaaaaaaaa a i odp ani na forum ani za pośrednictwem allegro ani mailowo oj nie ładnie :twisted:.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
No faktycznie długo trzeba czekać na odpowiedź.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
"Istnieje coś takiego jak PW. Oprócz przeglądania OCP mamy też trochę pracy więc jeżeli , ktoś chce się z nami skontaktować to na PW"
cytat producenta dobre sobie od tygodni mimo wielu prób kontaktu za pośrednictwem forum priva maili allegro a producent milczy jak zaklęty dziwaczne postępowanie a raczej jego brak udanego biznesu jak tak działacie w jakim celu cała ta wasza oferta jak macie gdzieś potencjalnych kupujących zresztą szkoda pisać ręce opadają.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Komentarz
-
-
Panowie, na allegro pojawiła się oferta zasłonek do OII obejmująca szybę tylną w kwocie 280 zyli plus przesyłka. Osobiście posiadam zasłonki szyb bocznych - wcześniej nie posiadali zasłonek na szybę tylną. Obecnie czekam na odpowiedź odnośnie możliwości zakupu tylko zasłonek na szybę tylną...Jedno życie mężczyzny to za krótko, żeby poznać kobietę…
Komentarz
-
Komentarz