Zamieszczone przez skemenhs
sprzedaż zasłonek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pawelkutnoZamieszczone przez skemenhsNie ma
[ Dodano: Sob 14 Maj, 11 11:49 ]
Zamieszczone przez janusz101skemenhs, Witam, wysłałem maila i kasę i cierpliwie czekam
[ Dodano: Sob 14 Maj, 11 11:50 ]
[shadow=red:914030bb06]Superb1 dostepny od środy. Można wpłacać kasę.[/shadow:914030bb06]Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawel.jsNapewno róznią się O II przed i po FL ???? Osobiście nie sądzę że mają inne drzwi, może klapa w kombi, ale HB ????
[ Dodano: Nie 15 Maj, 11 10:30 ]
Jaki jest powód braku w ofercie zasłonek na tylną szybę do HB? Brak zainteresowania? Czy niemożliwość ich zrobienia? Czy może szyba w HB jest zbyt pochyła od Kombi i istnieje możliwość wypadania zasłonki?Paweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelkutnoZamieszczone przez pawel.jsNapewno róznią się O II przed i po FL ???? Osobiście nie sądzę że mają inne drzwi, może klapa w kombi, ale HB ????
[ Dodano: Nie 15 Maj, 11 10:30 ]
Jaki jest powód braku w ofercie zasłonek na tylną szybę do HB? Brak zainteresowania? Czy niemożliwość ich zrobienia? Czy może szyba w HB jest zbyt pochyła od Kombi i istnieje możliwość wypadania zasłonki?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skemenhsOd wtorku w ofercie
Zmodyfikowany cennik dla Klubu OCP z dnia 13.05.2011 (podwyżka ze względu na rosnące koszty produkcji)
O1 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki:P .
Oj kiepska ta oferta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gzymsZamieszczone przez skemenhsOd wtorku w ofercie
Zmodyfikowany cennik dla Klubu OCP z dnia 13.05.2011 (podwyżka ze względu na rosnące koszty produkcji)
O1 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki:P .
Oj kiepska ta oferta.
O1 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki / Allegro promocyjnie ta sama cena (produkt mało sprzedawalny)
O2 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki / Allegro 310 zł
O1 Sedan (hatchback) 170 zł + Koszt wysyłki / Allegro 179 zł promocyjnie ta sama cena (produkt mało sprzedawalny)
O2 Sedan (hatchback) 170 zł + Koszt wysyłki / Allegro 199 zł
SuperB 2 Limuzyna 175 zł + Koszt wysyłki / Allegro 199 zł
SuperB 1 Limuzyna 175 zł + Koszt wysyłki (w procesie produkcji) / Allegro 199 zł
SuperB 2 KOMBI 175 zł + Koszt wysyłki / Allegro 185 złSprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skemenhsO1 Kombi 275 zł + Koszt wysyłki / Allegro promocyjnie ta sama cena (produkt mało sprzedawalny).
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hadekja 25.05.2011 przed 9 rano. Na razie żadnej informacji o dostawie i otrzymanej wpłacie. Trochę bez sensu że nie ma kontaktu telefonicznego.
"Electronica Punto Com" S.C. Adam Szymankiewicz Anna Jędrej Bukszpanowa 3 Nysa.
[ Dodano: Pon 30 Maj, 11 16:13 ]
dzięki zasłonki doszły,przepraszam za problemy:P
Komentarz
-
-
Witam serdecznie...
Przejrzałem watek ale nie udało mi się trafić na pytanie/odpowiedz..
Osobiście będę miał przyciemnione szyby folią...
Jednakże , na parkingu w czasie słonecznej pogody przydałaby się opcja przyciemnienia szyb przednich drzwi.. Przepisy nie pozwalają zastosować foli..
Nie poruszam tematu przedniej szyby ponieważ można spotkać osłony zima/lato na przednia szyba...
Czy Panowie myśleli może o przygotowaniu miary na drzwi przednie dla Octavia 1 FL (w moim przypadku) Wydaje mi się że zainteresowanie mogło by przewyższyć pierwsze wyliczenia opłacalności produkcji..
Pozdrawiam...
Uciech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Uciech
Czy Panowie myśleli może o przygotowaniu miary na drzwi przednie dla Octavia 1 FL (w moim przypadku) Wydaje mi się że zainteresowanie mogło by przewyższyć pierwsze wyliczenia opłacalności produkcji..
Pozdrawiam...
Uciech
Komentarz
-
-
Witam
Tak się składa ,że czaqsem trzeba wyjechać w podróż służbową i nie ma się zasięgu . Wszystkie zasłonki zamówione zostały wysłane.Sprzedaż zasłonek dedykowanych do skody, volkswagena i busów www.autozaslonki.com - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39811 . Gięcie drutu CNC - www.gieciedrutu.com.pl
Komentarz
-
-
ja tez bym był za zrobieniem zasłonek na przednie w moim przypadku do o2. myśle że latwiej by je bylo zrobić niż an tylne bo mniejsze okno. co do zastosowania to po 1 auto by sie mniej nagrzewało po 2 w moim przypadku gdy mam tylko przednie szyby elektryczne otwierajac je z kluczyka samochód mogłby sie wietrzyć i nie wlatywaly by mi muchy
pomyslcie nad tym
a i nawet pod czas jazdy w sloneczny dzien chyba by nie przeszkadzalo na noc zawsze mozna zdjąć :PBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
skemenhs, Proszę odpowiedź na pytanie już kilka razy tu zadane, a wciąż nie ma jakiejś konkretnej odpowiedzi od Was.
Jak wygląda sprawa z tylną szybą do O1. Jest sporo zainteresowanych. Podobnie jak na boczki, chyba większość która bierze boki, tył tez by zakupiła. W O2 się dało, czyli nie jest to jakaś sprawa nie do przeskoczenia ? czy się mylę?
Niedługo zamawiam drugi zestaw i przy okazji bym zamówił dla siebie na tylną szybę, ale wciąż nie wiadomo czy będą kiedyś rozpoczęte prace nad tym tyłem.
Komentarz
-
Komentarz