Czytam i czas jest już bardzo bliski. Co sądzicie o i40. Jeżdżę nim od 3 miesięcy na wynajmie 1.7 CRDi 136 KM w manualu, kombi biała perła i nie ukrywam, że to ciekawa sprawa. Zapytam jednak Was bywałych w świecie co się mówi o tym samochodzie ?
pytanie - czy kolor blue race /czy coś takiego / to jest ten sam co w rs O2 :?:
bo według mnie jest ciemniejszy/brzydki... mijam sie często z taką w htb..
chyba ze coś mi się z okiem zrobiło... , ale w rs O2 ten kolor naprawdę wygląda przyzwoicie a w O3 to taki zwykły niebieski metalik
UPS, robi sie ciekawie... przetestowano i golfa Varianta - wyszlo, ze kombi (przynajmniej w dieslu) jest glosniejsze zarowno od hatcha jak i od O3 kombi. (Od liftbacka jest niby cichszy).
Jeździłem G7 Kombi i Octavią III Liftback i w G7 tak ogólnie jest o niebo ciszej. Z tyłu coś tam delikatnie tłucze ale naprawdę delikatnie, w O3 liftback hałas tyl. zawiasu jest dla mnie niestety nie do zaakceptowania. Ale po przejechaniu jednym i drugim stawiałbym na wyciszenie niż na to że belka jako belka jest głośna bo G7 dźwięk jest b.podobny tylko tak jakby 1/5 tego z O3.
BTW. Przejedźcie się nowym Aurisem Kombi, zawieszenie jest cichsze niż w G7
Jeździłem G7 Kombi i Octavią III Liftback i w G7 tak ogólnie jest o niebo ciszej.
normalka
Zamieszczone przez pawelsz
Przejedźcie się nowym Aurisem Kombi,
czy widziałeś dane jaka tam jest pojemność bagażnika ? bo to co jest na stronie toyoty to tylko po rozłożeniu siedzeń... , chyba że gdzieś niedopatrzyłem..
leszekmw, bagażnik jest 530l. Wiadomo to nie 605 jak w G7 i 610 jak w O3 ale jest dobrze. Super rozwiązana jest roleta która można zamknąć na 3 sposoby
no to prawie tyle co w O1.
a patrzyłeś ile by kosztowała jakaś wypaśna wersja ? ja tam coś siedziałem na ich stronie ale coś mi przerwało i to zostawiłem , wiem ze tam wszystko chyba w pakietach jest..
klientka wzięła w hb skóra , automat , ksenon , chyba szyber , 2,0 benzyna to stówka pękła..
Auris Turning Sports z 1,6, wyposażenie premium z pakietem komfort i alumami 16" katalogowo 82,400 można za jakieś 77tyś wyrwać. Niestety mocniejszego silnika nie ma i tu jest szkopul
Sracie sie strasznie z tymi koncowkami a podobne patenty ma BMW,Lexus i Jaguar.
Ale nawet jak mają atrapy to mają tam wydech, a tu jest atrapa i pusto. To jest jedyny problem tego. W TSI są atrapy po obu stronach ale są tam też wydechy (po obu stronach) i nikomu to nie przeszkadza.
Co sądzicie o i40. Jeżdżę nim od 3 miesięcy na wynajmie 1.7 CRDi 136 KM w manualu, kombi biała perła i nie ukrywam, że to ciekawa sprawa.
zapytaj przy okazji pobytu w serwisie o czas oczekiwania na części, których nie ma w PL. Mnie to skutecznie leczy z wszelkich i . Nie stać mnie np. na 3 miesiące czekania
[ Dodano: Pon 16 Wrz, 13 21:52 ]
Zamieszczone przez kabanos
rezon, nie cytuj części, ale całość wypowiedzi, również z przytoczonym cytatem, a później komentuj
to ile razy chcesz tą swoją wypowiedź mieć cytowaną? To się chyba egocentryzm nazywa - czy jakoś tak :lol: wypowiedź na którą odpowiadałem przytoczyłem całą, pominąłem jedynie cytat.
rezon, no właśnie. I wyszło na to że się zachwycam swoim autem i jego spalaniem
a tu nie ma powodów do zachwytów. Trzeba kolego nad sobą jeszcze popracować. Opanować niespokojne drżenie prawej nogi. Nauczyć się wykorzystywać nieodkryty dotychczas potencjał drzemiący w tym silniku Można zejść ze średnim jeszcze niżej w 1.9 ośce. No chyba, że tylko po Krakowie
no tak , ale tu przynajmniej mamy jakieś tam silniki mocne , stosunkowo duże auto z ogromnym bagaznikiem.. , poza tym kupować O3 za ponad stówkę .., już raz ten błąd popełniłem :szeroki_usmiech , teraz na pewno brałbym superba. ewentualnie coś innego .
Zamieszczone przez rezon
zapytaj przy okazji pobytu w serwisie o czas oczekiwania na części, których nie ma w PL. Mnie to skutecznie leczy z wszelkich i . Nie stać mnie np. na 3 miesiące czekania
a wiesz ze w nowych combo przeciera się nagminnie wąż od klimy/wada konstrukcyjna/ i też go niema . obsługuje firmę w której 2 comboloty przejeździły bez klimy prawie całe wakacje . cos z tym będzie robiła.., tylko sami nie wiedzą co , jeżdżą różnymi oplami /kilkanaście sztuk/ cały czas i nie chcą iść na udry...
Komentarz