Tak smierdza, dymia i sa na rope
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rezonZamieszczone przez kabanosMoże i tak, ale mam spalanie 5,6l/100 kmsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
borut, tego kolegę zapytaj :arrow: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=65189Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
pytanie - czy kolor blue race /czy coś takiego / to jest ten sam co w rs O2 :?:
bo według mnie jest ciemniejszy/brzydki... mijam sie często z taką w htb..
chyba ze coś mi się z okiem zrobiło... , ale w rs O2 ten kolor naprawdę wygląda przyzwoicie a w O3 to taki zwykły niebieski metalikO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Jeździłem G7 Kombi i Octavią III Liftback i w G7 tak ogólnie jest o niebo ciszej. Z tyłu coś tam delikatnie tłucze ale naprawdę delikatnie, w O3 liftback hałas tyl. zawiasu jest dla mnie niestety nie do zaakceptowania. Ale po przejechaniu jednym i drugim stawiałbym na wyciszenie niż na to że belka jako belka jest głośna bo G7 dźwięk jest b.podobny tylko tak jakby 1/5 tego z O3.
BTW. Przejedźcie się nowym Aurisem Kombi, zawieszenie jest cichsze niż w G7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelszJeździłem G7 Kombi i Octavią III Liftback i w G7 tak ogólnie jest o niebo ciszej.
Zamieszczone przez pawelszPrzejedźcie się nowym Aurisem Kombi,O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelszleszekmw, bagażnik jest 530l.
a patrzyłeś ile by kosztowała jakaś wypaśna wersja ? ja tam coś siedziałem na ich stronie ale coś mi przerwało i to zostawiłem , wiem ze tam wszystko chyba w pakietach jest..
klientka wzięła w hb skóra , automat , ksenon , chyba szyber , 2,0 benzyna to stówka pękła..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ptaku84Sracie sie strasznie z tymi koncowkami a podobne patenty ma BMW,Lexus i Jaguar.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez borutCo sądzicie o i40. Jeżdżę nim od 3 miesięcy na wynajmie 1.7 CRDi 136 KM w manualu, kombi biała perła i nie ukrywam, że to ciekawa sprawa.
[ Dodano: Pon 16 Wrz, 13 21:52 ]
Zamieszczone przez kabanosrezon, nie cytuj części, ale całość wypowiedzi, również z przytoczonym cytatem, a później komentuj
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosrezon, no właśnie. I wyszło na to że się zachwycam swoim autem i jego spalaniem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvw Skodzie też szybko pęka
Zamieszczone przez rezonzapytaj przy okazji pobytu w serwisie o czas oczekiwania na części, których nie ma w PL. Mnie to skutecznie leczy z wszelkich i . Nie stać mnie np. na 3 miesiące czekaniaO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz