Zamieszczone przez marlej108
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Tak z innej beczki. Ciekawe ile OIII się uchowa z obecnym cennikiem...
Właśnie przeglądałem stronę Skody i cenniki i OIII jest w tym momencie jedynym modelem w gamie, który nie ma dopłaty za lakier biały i czerwony.
Wszystkie pozostałe mają dopłatę od 500 zł do 700 zł.
Kto chętny na ten kolor to spieszyć się
Ehhh... na każdym kroku sięgają do kieszeni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Wiec twierdzisz, ze dali mniejszy ekran, bo dali slot kart sd.... To jest glowny powod, tak?
Zamieszczone przez MaicroftA nie jest tak, ze kazda OIII ma slot na karty w schowku ??Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTwierdzę, że wolę mniejszy wyświatlacz i mozliwość odczytu muzyki z SD, niż wiekszy wyświatlacz i brak tej możliwości. Tylko tyle i aż tyle. Nic podnad to.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLmniejszy wyświetlacz ale za to możliwość odczytu pliku przez sd to co z BOLERO? koledzy piszą, że rónież jest mniejsze a czytnik kart jest w schowku w tym przypadku skoda się chyba nie popisałaCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabnowoczesniejsze - tak, lepiej wyposazone - tak, ladniejsze - tak, ale niestety pod dyktando VW wykonane z gorszych (ekonomicznych) materialow.
Ja wolę nowoczesne, lepiej wyposazone, ładniejsze z nieco gorszymi materiałami, a ktoś inny moze woleć nienowoczesne, gorzej wyposażone i brzydsze, ale z miękkimi materiałami na drzwiach. Oczywiście najlepiej połączyć te wszystkie pozytywne elementy, ale takie rzeczy tylko w T-Mobile :wink:
Zamieszczone przez marlej108NA zdjeciach ktore wleilem wyglada na to ze slot do kart sd jest w Swingu w radiu, a w Bolero w schowku razem ze zmieniarka plyt.
Szkoda ze zmniejszyli ten ekranik, raz ze mniej troche to wszystko czytelne, dwa ze gorzej wyglada bo wszystko sie robi znowu bardziej w stylu plastik-fantastik.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez BADYLmniejszy wyświetlacz ale za to możliwość odczytu pliku przez sd to co z BOLERO? koledzy piszą, że rónież jest mniejsze a czytnik kart jest w schowku w tym przypadku skoda się chyba nie popisała
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Octavianosjak masz wątpliwości to proszę - http://www.youtube.com/wa...d&v=slBthrF-b2oO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Ciekawe czy w Golfie 7 dali tez mniejsze ekrany?
System radiowy "Composition Touch" z 5 calowym ekranem dotykowym, dostepem do komputera
pokładowego i 4 głosnikami oraz czytnikiem kart SD, gniazdem AUX-IN i funkcja odtwarzania muzyki w
formacie MP3
Czyli ekran masz większy niż w OIII, w dodatku jest on dotykowy i ma funkcję odtwarzania mp3 (bez napędu CD). W podstawowej OIII Radio Blues (z MDI; MIB) ma funkcję .... tylko radia . Jak chcesz odtwarzać mp3 musisz podłączyć zewnętrzny odtwarzacz (tu też oczywista brak napędu CD) ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabNiestety musze to napisac, ale wiekszosc z "Was" jest przykladem typowego Kowalskiego i potrzebuje dupowozu Szczerze mysle ze Dacia tez by spelnila Wasze oczekiwaniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabNiestety musze to napisac, ale wiekszosc z "Was" jest przykladem typowego Kowalskiego i potrzebuje dupowozu Szczerze mysle ze Dacia tez by spelnila Wasze oczekiwania :P VAG niestety zaczyna nas dymac ale widze ze wiekszosci to nie przeszkadza.
Problem chyba jest jeszcze tu, ze kurczę chciałoby się jednak tą skodzinkę dalej ujeżdżać bo O1 czy O2 dobrze wielu nam służyła a tu teraz kurde jakoś takoś nie to co sie oczekiwało i co robić.... pisać, marudzić, czy próbować jakoś przymknąć oko na to i owo. Zwłaszcza, że na forum jakoś tak dziwnie bo mimo, że miłośnicy to jednak nie fanatycy i zaczynają krytykować ( o zgrozo) to i owo w tak wyczekiwanym nowym wózku, to jak teraz. Kupić takie co czy nie ? "Chciałbym ale sam nie wiem..."
Tak troszkę przesadnie to napisałem ale jak poczytać to wszystko to coś w tym chyba jest.
Najlepiej nie szukać dziury w całym i nie czepiać sie duperszmitów. Jak auto ma jeździć i ogólnie ma dla mnie/ Ciebie więcej plusów niż minusów targować te nową octe i kupować a nie rwać włosy i zastanawiać sie a co połowa forum powie jak kupie.... :shock:
Pozdro
Komentarz
-
-
Panowie ale to też nie chodzi o to do końca bo wg mnie po prostu jest tak, że producenci dziś nas "oszukują" w dużej mierze.
Z mojej branży: 3 lata temu zaczęliśmy robić produkt dla jednej sieci handlowej X w cenie Y i dziś mimo wzrostu kosztów surowców, energii, pracy, paliwa, inflacji nadal robimy ten sam produkt X w tej cenie Y ale w lepszej specyfikacji jakościowej. Nasz klient zmusza nas do inwestowania w technologię produkcji i rozwiązania pozwalające poprawiać jakość bez zbytniego lub zerowego wpływu na cenę finalną.
Dlatego ja jestem zawiedziony tym jakie materiały są we wnętrzu nowej Octavii bo wg mnie progresu nie ma.
I nie zmienia to mojego zdania, że ładna jest...
Komentarz
-
-
Witam wszystkich jako świeżak
Też czekałem za nową octavką ale sedan przegrywa z kombi sromotnie . Czekam za powrót kratek bo to jest uwarunkowaniem zakupu tego auta przez mojego szefcia .Niestety musze czekać prawdopodobnie do stycznia
mam kilka pytań
czy ten kolorek to jest zwykły czerwony niewymagający dopłaty , no i te fele też jeszcze nie ma ich na stronce .Bardzo dobrze to wygląda tylko brakuję czarnego grilla
A teraz odnośnie kosztów jeśli rozważać 100 k , czy ludzie zakupujący autko na firemke w leasingu nie wybraliby takiej ofertki
Nie jest to agitacja na rzec vw , sam użytkuję octavkę I FL od 8 lat służbówkę i jestem zadowolny więc to tylko propozycja
pozdrawiam
niekumNIOP...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NIEKUMATY_PLCzekam za powrót kratek bo to jest uwarunkowaniem zakupu tego auta
Komentarz
-
-
Dla mnie nie byłoby wogóle pytania, pewnie że tego paska (jeśli miałby być VAG - mimo,zę mi sie pasek nie podoba, podobnie jak nowa octa stąd jak taki wybór to paszczur).
To jest właśnie też duży problem dla O3. Debiut w złym czasie. Mamy kryzys, wiel firm ma auta z ub roku chce je sprzedać , upusty gonią upusty i ten cennik O3 wydaje sie dla wielu z kosmosu i chory.
Z kratkami jak hotrain pisze.
Ja ostatnio czytałem, że żeby nie było że nic RZĄD nasz nie robi dla przedsiębiorców jest propozycja do KE że zmiany będą "zasadnicze j bardzo korzystne dla przedsiębiorców". Odliczenie 50% Vatu ale max 8 tyś zł. I podobnie 50% Vatu z paliwa będzie można sobie odliczać wg ich projektu .
Mają gest , co? Sprzedaż ruszy z kopyta, hehe :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainZamieszczone przez NIEKUMATY_PLCzekam za powrót kratek bo to jest uwarunkowaniem zakupu tego auta
Ale ten rok już jest przedłużony , więc kuxfa trzymam kciuki zeby to nie przeszło ...NIOP...
Komentarz
-
Komentarz