Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Przod wyglada podobnie do wizualizacji z Auto Zeitung dot. Superba III... niestety tam to bylo pokazane jako niby fotografia - i prawde mowiac wygladalo tak sobie - bo reflektorki byly wlasnie malutkie, a blachy/plastiku zderzaka i grilla duzo... na dodatek chromowana listwa w sedanie (bo tam byl przedstawiony sedan a niestety nie liftback :-( ) biegla nie wokol szyb, ale tylko przy dolnej krawedzi szyby (tak jak teraz w O3) - i to biegla rowniez przy dolnej krawedzi.... szyby przedniej.
Mysle ze S3 z przodu wizualnie moze byc podobny do tej wizji.
Ma byc na plycie MQB, tak samo jak najnowszy Passat, ktory po wakacjach ma byc zaprezentowany.
Komentarz
-
-
OrsonTSI, ja przez cały czas mówię że ta deska jest za ciemna bez dekora , a w l@k najwyraźniej to widać..
a co tak na salon najeżdżasz , Daniel Cie skaleczył ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSImarbab napisał/a:
A w Rapidzie potrafili dodac dekor i wyglada to duzo lepiej.
MadDriver, akurat ten Twoj zegarek to fajny patent.
dokładnie, Rapid wyglada lepiej, szkoda ze plastik troche "kamienny"O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIDaniel mnie juz 5 lat temu podku.... a teraz Jacuś S. i jego zdolnosci zamawiania aut i brak proby porozumienia i naprawienia błędu ( auto N1 z VAT )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez OrsonTSIDaniel mnie juz 5 lat temu podku.... a teraz Jacuś S. i jego zdolnosci zamawiania aut i brak proby porozumienia i naprawienia błędu ( auto N1 z VAT )
Nie moge pisac na razie o wszystkim zeby nie wiedzieli o moich kolejnych krokach i niespodziankach ktore szykuje im razem z SAP, jak odbiore auto to wtedy wszystko opisze zeby inne osoby nie kierowały sie do tego salonu.
Dodam ze to było 3 auto zamawiane w tej firmie.
Komentarz
-
-
wczoraj na na targach miałem okazję "poobcować" z vrs superbem outlookiem i powiem szczerze, że te skodziny to naprawdę fajne futrmanki ale ja nie o tym.... chciałem jeszcze dodać jedno moje spostrzeżenie. Mianowicie moje subiektywne odczucia co do sistrzanej marki seat...jak dla mnie :kciukminus jakosc materiałów seata w stosunku do skody moim zdaniem gorsza. Wogóle jakoś wnętrze do mnie nie przemawia i to w żadnym modelu...począwszy od ibizy skończywszy na alhambrze!ba ta ostatnia to już wogóle mi nie podeszła. W stosunku np. do smaxa to kompletna porażka :shock:
reasumując zazdraszczam kolegom nowych vrsek, które zresztą obrodziły na naszym forum jak grzyby po deszczu :wink: pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OrsonTSIOctavia L&K - troche smutnoPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLwczoraj na na targach miałem okazję "poobcować" z vrs superbem outlookiem i powiem szczerze, że te skodziny to naprawdę fajne futrmanki
Mam za to takie spostrzezenie dot. O III. Na Poznań Motor Show Skoda wystawiła 3 egz. O III. 2 w wersjach Elegance (w tym jedna z pakietem Dynamiq), oraz RS-a, no zauwazułem że w autach wyposżonych z obcze tylne poduszki powietrzne, boczki tylnej kanapy (czyli miejsca w których znajdują sie poduszki) są wykonane z materialy/skóry. Natomaist w RS-się, która tych poduszek nie miała, boczki te były, jak w o III bez tylnych bocznych poduszek, wykonane z plastiku.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Dowiedziałem sie od dealera ze po przerwie wakacyjnej bedzie mozna dolozyc przednia grzana szybe do silnika 1.4 TSI.
wg wstepnych ustalen cena ma byc ciut wieksza niz przy silniku 1.8 bo musza wstawic mocniejszy akumulator.
wiecej informacji salony maja ponoc dostac w przyszlym tygodniu, i dobra informacja bo zamowic taki konfig bedzie mozna juz od teraz a nie po przerwie wakacyjnej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yogi_at_pozenpo przerwie wakacyjnej bedzie mozna dolozyc przednia grzana szybe do silnika 1.4 TSI.
Dziwię się tylko dlaczego do tej pory, do tego silnika, było to niedostępne. Przecież w przepadku S II i silnika 1.4 TSI grzaną szybę można było domówić.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez yogi_at_pozenDowiedziałem sie od dealera ze po przerwie wakacyjnej bedzie mozna dolozyc przednia grzana szybe do silnika 1.4 TSI.
wg wstepnych ustalen cena ma byc ciut wieksza niz przy silniku 1.8 bo musza wstawic mocniejszy akumulator.
wiecej informacji salony maja ponoc dostac w przyszlym tygodniu, i dobra informacja bo zamowic taki konfig bedzie mozna juz od teraz a nie po przerwie wakacyjnejBlack magic
Komentarz
-
Komentarz