No z tego co wiem to głównie kobietom przechodzi chyba, że kolega przesadził z kuracją na łysinę :lol:
Relacja z zajeżdzania Skody Octavii
Zwiń
X
-
IrekLubinPL, mega szacun! Tyle godzin za kółkiem naprawdę daje popalić, nawet na zachodnich autobanach, a co dopiero mówić o takich przebiegach trzaskanych na naszych drogach, które są zazwyczaj, tradycyjnie, jednojezdniowe dwukierunkowe z tabunem skrzyżowań, świateł, fotoradarów, miejscowości, rond, traktorów, niedzielnych kierowców itp. :shock:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMnie co innego interesuje. Ile to kompletow opon wychodzi rocznie. 5-6 ?? Opony jak zrobia 50-70kkm to jest max.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michael_1Auto latane głownie na trasach, czasami po mieście, użytkowane normalnie, bez szaleństw i palenia gumy.
Komentarz
-
-
Dzień dobry wszystkim
Już po serwisie, sprawa wygląda tak:
przebieg i data : 60872 19.12.2012
koszt: 719.65 plnów
olej : Castrol longlife
Usterek i awarii nie stwierdzono. Na serwisie kupa śmiechu i podobnego nie dowierzania w przeloty jak na forum Tym bardziej że wczoraj na serwisie była ta młodsza o 3 dni skodzinka z podobnym przebiegiem.
Trochę czasem odbiegamy od tematu ale dlaczego nie
Zmęczenie, na nockach kawa z mlekiem na Orlenie 5 torebek cukru, fajeczka, czasem jakiś energy drink. Nie zawsze jestem w ruchu, czasem stoję w miejscu, a wtedy tylna kanapa,oko na dół i relaks. Generalnie Octavia jest wygodnym samochodem, a w Polsce na prawdę dużo się zmieniło. Każde większe miasto ma obwodnicę, a naszą A4 można się wypuścić się daleko na wschód, nie oddalając się zbytnio od ważnych dla mnie szlaków kolejowych. Ode mnie na północ przez Zieloną Górę na Szczecin leci 3/S3 więc nad morze też leci się ciekawie. W centrum miast wjeżdżam rzadko wiec w korkach nie stoję No nie ma się kiedy zmęczyć po prostu
50 dni - 12 dni przerwy, masakra 12 dni luzu niby tak dużo a nawet nie wiem kiedy ten czas minął
Opony, na to nie wpadłem. Przecież faktycznie je też używamy.
Auto kupione na letnich oponach Bridgestone model jakiś tam, na pierwszym przeglądzie (32788 km) stan: przód 5 mm, tył 6 mm. Ze dwa, trzy dni później założyliśmy zimówki, Nordica Matador (??) stan na dziś przód 5 mm, tył 7 mm.
Jak kończą nasze auta??
Staż w firmie 21 dni, przebieg ok 24000 km, wąska kręta droga, kierowca tira jadącego z naprzeciwka chciał ułatwić sobie szykanę a kolega mu NAGLE wyskoczył na swoim pasie. Tir czy drzewo, wybór oczywisty.
Ze starości to umrze chyba Golf IV kombi, taki "zastępczak", który jest w ciągłej eksploatacji ma już prawie 800kkm a nikomu się nie chce o niego dbać. I tak każdy kto nim jeździ ma nadzieję wysiadając z niego, że niebawem zadzwoni tel że golf wreszcie umarł i jutro już go nie będzie...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
[__][__] == ( () () () ) == [__][__]
Komentarz
-
-
O ja pieerdziu!!!
Są kierowcy co przez całe życie tyle nie nalatają co Ty przez rok
Skoda skodą, kupi się nową.
Powiedz lepiej na ile wystarcza prawa jazdy przy dzisiejszej wszechobecnej inwigilacji?
Czekamy na relacje z niecierpliwością.
Swoją drogą to powinniście pisać relacje do pism motoryzacyjnych lub robić testy długodystansoweByła: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliSwoją drogą to powinniście pisać relacje do pism motoryzacyjnych lub robić testy długodystansowe
Irek a takie zajeżdżone to co z nimi , na złom , licytacje ,czy w jakieś prywatne łapy idą?
Komentarz
-
Komentarz