Octavia III Face Lifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• marlej108
    odpowiedział(a)
    a ja w ogole nie potrafie wlasciwie dostrzec tego FL Golfa z zewnatrz... to w sumie prezent dla obecnych wlascicieli modelu sprzed fl. Bo poza znawcami nikt tego nie rozrozni.

Zostaw komentarz:

• Bambek1
    odpowiedział(a)
    O gustach się nie dyskutuje ale ta stylistyka przodu z obrazka mnie odstrasza.

Zostaw komentarz:

• BADYL
    odpowiedział(a)
    Nie przemawia do mnie tak duży ekran w aucie...

Zostaw komentarz:

• lockin
    odpowiedział(a)
    Golf VII lift juz w przyszłym roku dostanie całkowicie nowy środek, ekran 9-cali etc.
    Zobaczymy co z tego trafi do O3 lift

Nowy Volkswagen Golf powinien zostać zaprezentowany jeszcze przed końcem tego roku. Odświeżony kompakt na drogach pojawi się w 2017 r.

Zostaw komentarz:

• Hubee
    odpowiedział(a)
    Te wzmianki sa od dluzszego czasu i nic z tego na razie nie wyszlo.

Zostaw komentarz:

• sebkoch
    odpowiedział(a)
    Co do RS TSI 4x4 to widziałem już kilka wzmianek, że może się pojawić na jesień tego roku - pewnie na targach w Paryżu. Ma to być RS 230 4x4 ale z manualem...

Zostaw komentarz:

• S3 CHRIS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Tippo
    Zamieszczone przez S3 CHRIS
    rs tsi 4x4 - nie tylko Ty mi to pytanie już zadałeś ale nie mam na niego odpowiedzi
    Bo to jest "zajebiscie wazne pytanie"
    S3 sportline 280km bardzo mi sie podoba, ale samochod jest dla mnie po prostu za duzy. Do o3 4x4 tsi jest tylko 1.8 wiec znow trza byloby chipsowac i to na max 230km... o3 jak dla mnie jest skrojone na miare (oba modele mysle o liftbacku) ale raz, ze nie podoba mi sie , to jeszcze ciut za slabe w serii, gdyby nie dcc to wogole juz bym odpuscil o3, zostaje jeszcze rka variant,ale to juz tapczan straszny :P
    osobiscie mam dwie tereski 03 rs tsi jedna 220 dsg druga 230 6b, mam już Klienta na rs tsi 4x4 ja też bym taką kupił ale ja wątpie że taka opcja kiedykolwiek będzie nadzieja itp...

Zostaw komentarz:

• Tippo
    odpowiedział(a)
    rs tsi 4x4 - nie tylko Ty mi to pytanie już zadałeś ale nie mam na niego odpowiedzi
    Bo to jest "zajebiscie wazne pytanie"
    S3 sportline 280km bardzo mi sie podoba, ale samochod jest dla mnie po prostu za duzy. Do o3 4x4 tsi jest tylko 1.8 wiec znow trza byloby chipsowac i to na max 230km... o3 jak dla mnie jest skrojone na miare (oba modele mysle o liftbacku) ale raz, ze nie podoba mi sie , to jeszcze ciut za slabe w serii, gdyby nie dcc to wogole juz bym odpuscil o3, zostaje jeszcze rka variant,ale to juz tapczan straszny :P

Zostaw komentarz:

• S3 CHRIS
    odpowiedział(a)
    Tippo, tak też pisze Yeting wersja krótka,rs tsi 4x4 - nie tylko Ty mi to pytanie już zadałeś ale nie mam na niego odpowiedzi

Zostaw komentarz:

• Tippo
    odpowiedział(a)
    Tippo, nie octavia będzie mieć przedziałke reflektorów jak w "E" klasie W212

kodiaQ = nowy Yeting tylko wersja krótka
    Hmm to ciekawe, nie wiem czy zauwazyles ze lift octavii 2, tez upodobnil ja do merca ale C, poprzedniej gen
    Kodiaq to chyba yeti ale wersja wersja long, bo ma byc 7 os
    Moze efekt koncowy nie bedzie taki zly, te wizualizacje nie tylko skody , zawsze wygladaja "jak kupa" ...
    Moze wiesz cos o planach na rs tsi 4x4??
    Nie ukrywam ze troche mysle nad tym autem, bo w koncu mozna zamowic do niego DCC...

Zostaw komentarz:

• S3 CHRIS
    odpowiedział(a)
    Tippo, nie octavia będzie mieć przedziałke reflektorów jak w "E" klasie W212

kodiaQ = nowy Yeting tylko wersja krótka

Zostaw komentarz:

• Tippo
    odpowiedział(a)
    hej zrobią tak własnie będzie wyglądać byłem w Pradze na premierze i tak wygląda w RSie jakoś to wygląda ... oczywiście to moje zdanie i trzeba się do tego przyzwyczaić

w RSie podstawa bedzie 230 a następna 245 , 220 nie będzie

wyglada tak jak ta czerwona.
    A nie bedzie to cos bardziej w stylu swiatel kodiaka ??

Zostaw komentarz:

• S3 CHRIS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez piramida
    piotrekps, chyba jej tego nie zrobią? Wygląda jak kupa.
    hej zrobią tak własnie będzie wyglądać byłem w Pradze na premierze i tak wygląda w RSie jakoś to wygląda ... oczywiście to moje zdanie i trzeba się do tego przyzwyczaić

w RSie podstawa bedzie 230 a następna 245 , 220 nie będzie

wyglada tak jak ta czerwona.

Zostaw komentarz:

• piotrekps
    odpowiedział(a)
    Zgadzam się, w czerwonym jej nie do twarzy ale chyba nigdy specjalnie nie było :-)
    Po sieci krąży jeszcze srebrny render, który z kolei wygląda bardzo ładnie.

Zostaw komentarz:

• piramida
    odpowiedział(a)
    piotrekps, chyba jej tego nie zrobią? Wygląda jak kupa.

Zostaw komentarz:

• piotrekps
    odpowiedział(a)
    Witam,
    Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat daty liftu OIII? Znalazłem tylko informacje, że ma to być rok 2017.

Skoda will be giving the Octavia a comprehensive facelift in 2017. AutoBild reports that the facelift will also get three-cylinder engines for the makeover.

Zostaw komentarz:

• darekmc
    odpowiedział(a)
    Na okladce jest wizualizacja Octavi IV, z przodu coś tak jakby skrzyżowanie O3 z S3 a z tyłu O3 z A7

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• sotdi
    odpowiedział(a)
    Z tyłu to trochę jak A7 wygląda

Zostaw komentarz:

• Wosho
    odpowiedział(a)
    W najnowszym motorze jest wizualizacja nowej o3, niby w 2019, wygląda jak połączenie obecnej z nowym passatem.

Zostaw komentarz:

• algi
    odpowiedział(a)
    Lift wypuszczą jak będzie spadek sprzedaży a obecnie chyba O3 super się sprzedaje.... na razie Lift leży w sejfie i czeka...

Zostaw komentarz:

• ryjeks
    odpowiedział(a)
    Lift najwcześniej zapewne w 2017, choć bliżej 2018 pewnie.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Canflysx
    I like the stories ... bring a lot of publicity, I really like it.
    no faktycznie a lot of publicity... 4 (słownie CZTERY) osoby sie w tym watku wypowiedzialy na temat fl O3... faktycznie gigantyczne zainteresowanie, nie ma co... :P

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    No i mi się toto mniej podoba bo te halogeny wyglądają jak samodziełka..

Zostaw komentarz:

• pawel934
    odpowiedział(a)
    To przecież zderzak od RSa, tylko z innymi kratkami/zaślepkami...

Zostaw komentarz:

Pracuję...