Zamieszczone przez marlej108
Zobacz wpis
Octavia III Face Lifting
Zwiń
X
-
-
-
przod wyglada jak rysowany po pijaku... takie dziwadło. Paskudne niestety.
Zostaw komentarz:
-
-
Aż smutno patrzeć co zrobili tym liftingiem z Octavią. Łudzę się jeszcze, że te podzielone reflektory nie będą wyglądały tak źle, ale mam na to coraz mniejszą nadzieję gdy patrzę na takie zdjęcia:
Obecna Octavia Scout wygląda rewelacyjnie. Ta nowa przez światła wygląda dziwnie. A wystarczyło nic nie ruszać tak mocno i dać dyskretne przeprojektowanie zderzaków i jakieś przetłoczenia na masce
Zostaw komentarz:
-
-
eeee, ale nie wiadomo kiedy te silniki maja miec to ustrojstwo, poza tym czytalem ze ma sie zaczac od Audi :-)
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpisNie. Wszystkie tsi maja dostać dpf.
Zostaw komentarz:
-
-
Jak to DPFto nie jest ustroistwo zarezerowane tylko dla ropniaków..?
Zostaw komentarz:
-
-
mozna juz ćwiczyć konfig, nie ma silnika 1,4 TSI ( jest tylko w Active), wystepiuje tez w CNG, czyżby mial sie juz pojawic od razu 1,5 TSI
Ostatnio edytowany przez OrsonTSI; 15094.
Zostaw komentarz:
-
-
te beznadziejne światła dzielone z przodu, to chyba jakiś nowy trend zaczyna być w Skodzie. Gdzieś widziałem już wizualizację, że SIII po lifcie też takie otrzyma.....ręce opadają, oby nie....
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez perfexUmiem mnożyć pewnie tylko trochę gorzej niż VAG. Natomiast nie wiem czemu VAG nie umie dzielić i zobaczyć ilu klientów wejdzie do auta w salonie i pomyśli "eeee jakie chu.owe rowiazanie, nie chcę tego auta.."
Już widzę, jak podjarany klient ogląda auto z każdej strony, wsiada do środka i mówi: "nieee... jak nie ma gałki na radiu to nie biorę!".LOL
Szczególnie w dobie, kiedy 90% społeczeństwa w każdej możliwej chwili wlepia gębę w wyświetlacz telefonu wielkiego jak lodówka i lata palcem po ekranie przeglądając mordoksiążkę.
Daj teraz tym wszystkim ludziom Nokie 3210 - ciekawe, ilu też parsknie śmiechem jak zobaczy zwykłe klawisze.
Jeszcze się okaże, że to rozwiązanie przyniesie Skodzie nowych klientów.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Chris11Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez EnriquezBo dotyk to najtańsze rozwiązanie. Ekran dotykowy i tak jest, to zamiast huzików i gałek daje się wirtualne.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez HubeeTja jak na razie tylko fake...
W PL wg facebooka sie facelift lepiej przyjal, w DE katastrofa.
Na facebook Skoda Auto Deutschland bylo tyle krytyki, ze usuneli posta w newsem o nowej octavii...
Firmom bedzie wsyzstko jedno, cena sie musi zgadzac, ale co z prywatnymi kupujacymi czas pokaze.
PS. Zgadzam sie ze firmom będzie wisieć czy przod O3 zrobili paskudny czy nie. W PL zakupy flotowe dot. O3 to 80%.
Zostaw komentarz:
-
-
Tja jak na razie tylko fake...
W PL wg facebooka sie facelift lepiej przyjal, w DE katastrofa.
Na facebook Skoda Auto Deutschland bylo tyle krytyki, ze usuneli posta w newsem o nowej octavii...
Firmom bedzie wsyzstko jedno, cena sie musi zgadzac, ale co z prywatnymi kupujacymi czas pokaze.
Zostaw komentarz:
-
-
Uchywty na napoje mają patent z SIII z trzymaczem butelek.
W schodku pod fotelem jest (albo może być) parasolka ... tyle że ten schowek to już w OII przed FL był więc nie wiem co to za nowość ...
Zostaw komentarz:
-
-
Testowałem "dotyk* w radiu w Aurisie - do kitu taki postep...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez EnriquezBo dotyk to najtańsze rozwiązanie. Ekran dotykowy i tak jest, to zamiast huzików i gałek daje się wirtualne.
Zostaw komentarz:
-
-
LEMUR_, Trzeba sobie jakoś racjonalizować zakup przedlifta
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezBo dotyk to najtańsze rozwiązanie. Ekran dotykowy i tak jest, to zamiast huzików i gałek daje się wirtualne.
Zostaw komentarz:
-
-
A ja, jak miałem bolero i sterowanie w kierownicy, to pokrętła używałem do włączania / wyłączania ustrojstwa i jeszcze jak ktoś mi poruszył pokrętłem, to musiałem je znów ładnie kreseczką w pionie ustawić, a tutaj bym nie musiałmoże podstawowe / średnie radia będą nadal z pokrętłami? Czy wszystkie bez?
Zostaw komentarz:
-
-
22Tomaszz, +1.
Mam monitor z dotykowym panelem od sterowania (wejście menu, włącz/wyłącz itp.) i niesamowicie mnie wkurza jak czasami muszę "nacisnąć" a dokładniej przyłożyć palec ze 3 razy by zrozumiał co mu każę. To tym bardziej nie wyobrażam sobie wykonania tak podstawowej czynności jak ściszenie radia na dziurawej drodze, w deszcz czy innych niesprzyjających warunkach, gdzie coś, co powinienem robić z zamkniętymi oczami robię kilka sekund bo komputer nie łapie. Ja jestem totalnie na nie, i dla mnie to krok wstecz.
Jeszcze ekran dotykowy obecny chociażby w III generacji Superba bardzo mi się podobał (zmiana charakterystyki zawieszenia, czy tam profilu jazdy, nawigacja itp.) bo "przyciski" dotykowe są duże, ekran jest duży i nie robi się tego często. Albo pisząc inaczej - to co zmieniałem na ekranie dotykowym nie zmieniam ogółem na tyle często, by mizianie palcem było uciążliwe.
Inna sprawa że ogółem te dotykowe technologie mnie nie rajcują, smartfona też nie mam.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: