Octavia III Face Lifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• skipper.u
    odpowiedział(a)
    Był już ten brzydal?

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Pierwszy test, na początek 1,0
    http://m.auto-swiat.pl/testy,9dgv0k
    http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,382x10
    Ostatnio edytowany przez PiotrekDK; 1814.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wosho Zobacz wpis
    Czyli gdyby zostawili przód byłby mega sukces, a tak?
    I tak będzie sukces

Zostaw komentarz:

• Wosho
    odpowiedział(a)
    Czyli gdyby zostawili przód byłby mega sukces, a tak?

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Trochę poczytałem na czeskich stronach motoryzacyjnych, już byli w Portugalii na testach.
    Przód to temat dyskusyjny za to podobno światła to ten sam system co w nowym A4 i są nawet lepsze niż w superbie. Podobno też jest lepiej wyciszona.

Zostaw komentarz:

• Wosho
    odpowiedział(a)
    Kto kupi ten kupi, za rok bym zmieniał na o3 lf ale nie przeżyje tego przodu. Czekam na Insygnie nowa albo Kodiaka coupe

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Zmartwię Cię, kupi!

Zostaw komentarz:

• mrfazi
    odpowiedział(a)
    Po raz kolejny napiszę, ten kto wymyślił stylizację tego przodu miał jakieś bliskie rodzinne powiązania z Pablo Picasso sorry ale nie po raz pierwszy nie będę wstanie zaakceptować trendu w jakim idzie Skoda. Najpierw Rapid niemalże identycznie wyglądający jak Octavia, a teraz te lampy. No ale to tylko moje zdanie, producent pewnie przyjął domniemanie, że ciemny lud i tak kupi.

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez spj Zobacz wpis
    Ktoś już gdzieś na forum pisał, że to jest jeden reflektor, tylko zamaskowany kawałkiem plastiku ze zderzaka.
    i fota była

Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Mi się podoba to że wiadomo co to będzie jechać.
    Teraz samochody w obrębach marki są nieraz tak podobne że ciężko rozróżnić co to jedzie

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez FLCN Zobacz wpis

Pierwszy termin miałem na 14 tydzień. Potem informacja z systemu, że przeplanowali na 12. A dzisiaj się dowiedziałem, że jeszcze przyspieszyli i produkcja mojej ma być w tygodniu 9.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
    Szczęście nadjedzie szybciej Ja cały czas mam mieszane uczucia z tymi światłami. Ale za to jaki rozgłos na forach dotyczący liftingu modelu z uwagi na jeden kontrowersyjny element.

Zostaw komentarz:

• micrusec
    odpowiedział(a)
    Dzięki, nie doczytałem o tym, zauważyłem że równolegle prowadzone są prawie identyczne tematy.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Ktoś już gdzieś na forum pisał, że to jest jeden reflektor, tylko zamaskowany kawałkiem plastiku ze zderzaka.

Zostaw komentarz:

• micrusec
    odpowiedział(a)
    Ciekawe czy z punktu części zamiennych światła z przodu to jedna całość czy elementy osobne : osobno kupuje się reflektor lewy mijania a osobno kupuje się prawy (wew. drogowy).

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• 22Tomaszz
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez majkel123
    Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
    Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.
    Nie ma reguły, też miałem z dachem i miało być maks 3 miesiące, a wyszło ok. 2

Zostaw komentarz:

• perfex
    odpowiedział(a)
    No i podoba mi się na filmie. Jestem za! Ale taka spora firma jak Skoda mogłaby w kamerzystę jakiegoś zainwestować. W filmie emocji jak na grzybach...

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    U Czechow nowe swiatla tez wywołują dyskusje a nawet i artykulik można przeczytać...
    Také na něj čekáte? Byli jsme posedlí touhou jej najít a přes počáteční beznaděj jsme ho objevili. Facelitovaná Octavia může být i šik.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Kurde fajnie by było jak by moją tak przyspieszyli

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez majkel123

A czy sprzedawca dał Ci już jakiś w miarę konkretny termin, jaki masz na umowie ?
    Pierwszy termin miałem na 14 tydzień. Potem informacja z systemu, że przeplanowali na 12. A dzisiaj się dowiedziałem, że jeszcze przyspieszyli i produkcja mojej ma być w tygodniu 9.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Tu czeski artykuł z galerią 138 zdjęć

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez FLCN Zobacz wpis
    Dzięki za filmik. W końcu zobaczyłem jak działają kierunki... . Miałem nadzieję, że właśnie tak. Jeszcze bardziej się utwierdzam w słuszności decyzji.

A zamówień... Na O3 Fl już na samym początku stycznia jak byłem dogrywać szczegóły swojej, to było pełno zamówień. Także okazuje się, że moja na początku kolejki jest.

A czy sprzedawca dał Ci już jakiś w miarę konkretny termin, jaki masz na umowie ?

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Dzięki za filmik. W końcu zobaczyłem jak działają kierunki... . Miałem nadzieję, że właśnie tak. Jeszcze bardziej się utwierdzam w słuszności decyzji.

A zamówień... Na O3 Fl już na samym początku stycznia jak byłem dogrywać szczegóły swojej, to było pełno zamówień. Także okazuje się, że moja na początku kolejki jest.

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

Pracuję...