Octavia III Face Lifting
Zwiń
X
-
Pierwszy test, na początek 1,0
http://m.auto-swiat.pl/testy,9dgv0k
http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,382x10Ostatnio edytowany przez PiotrekDK; 1814.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Wosho Zobacz wpisCzyli gdyby zostawili przód byłby mega sukces, a tak?
Zostaw komentarz:
-
-
Trochę poczytałem na czeskich stronach motoryzacyjnych, już byli w Portugalii na testach.
Przód to temat dyskusyjnyza to podobno światła to ten sam system co w nowym A4 i są nawet lepsze niż w superbie. Podobno też jest lepiej wyciszona
.
Zostaw komentarz:
-
-
Kto kupi ten kupi, za rok bym zmieniał na o3 lf ale nie przeżyje tego przodu. Czekam na Insygnie nowa albo Kodiaka coupe
Zostaw komentarz:
-
-
Po raz kolejny napiszę, ten kto wymyślił stylizację tego przodu miał jakieś bliskie rodzinne powiązania z Pablo Picasso sorry ale nie po raz pierwszy nie będę wstanie zaakceptować trendu w jakim idzie Skoda. Najpierw Rapid niemalże identycznie wyglądający jak Octavia, a teraz te lampy. No ale to tylko moje zdanie, producent pewnie przyjął domniemanie, że ciemny lud i tak kupi.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisKtoś już gdzieś na forum pisał, że to jest jeden reflektor, tylko zamaskowany kawałkiem plastiku ze zderzaka.
Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.
Zostaw komentarz:
-
-
Mi się podoba to że wiadomo co to będzie jechać.
Teraz samochody w obrębach marki są nieraz tak podobne że ciężko rozróżnić co to jedzie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez FLCN Zobacz wpis
Pierwszy termin miałem na 14 tydzień. Potem informacja z systemu, że przeplanowali na 12. A dzisiaj się dowiedziałem, że jeszcze przyspieszyli i produkcja mojej ma być w tygodniu 9.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaJa cały czas mam mieszane uczucia z tymi światłami. Ale za to jaki rozgłos na forach dotyczący liftingu modelu z uwagi na jeden kontrowersyjny element.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki, nie doczytałem o tym, zauważyłem że równolegle prowadzone są prawie identyczne tematy.
Zostaw komentarz:
-
-
Ktoś już gdzieś na forum pisał, że to jest jeden reflektor, tylko zamaskowany kawałkiem plastiku ze zderzaka.
Zostaw komentarz:
-
-
Ciekawe czy z punktu części zamiennych światła z przodu to jedna całość czy elementy osobne : osobno kupuje się reflektor lewy mijania a osobno kupuje się prawy (wew. drogowy).
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez majkel123Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.
Zostaw komentarz:
-
-
No i podoba mi się na filmie. Jestem za! Ale taka spora firma jak Skoda mogłaby w kamerzystę jakiegoś zainwestować. W filmie emocji jak na grzybach...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez majkel123
A czy sprzedawca dał Ci już jakiś w miarę konkretny termin, jaki masz na umowie ?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
-
-
Tu czeski artykuł z galerią 138 zdjęć
http://www.auto.cz/poprve-na-silnici-se-ctyrokou-skodou-octavia-zmenila-se-dramaticky-i-jizda-103157V souvislosti s faceliftem octavie se mluví hlavně o nové čtyřoké přídi. Změn je ale více!
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez FLCN Zobacz wpisDzięki za filmik. W końcu zobaczyłem jak działają kierunki.... Miałem nadzieję, że właśnie tak.
Jeszcze bardziej się utwierdzam w słuszności decyzji.
A zamówień... Na O3 Fl już na samym początku stycznia jak byłem dogrywać szczegóły swojej, to było pełno zamówień. Także okazuje się, że moja na początku kolejki jest.
Zostaw komentarz:
-
-
Dzięki za filmik. W końcu zobaczyłem jak działają kierunki.... Miałem nadzieję, że właśnie tak.
Jeszcze bardziej się utwierdzam w słuszności decyzji.
A zamówień... Na O3 Fl już na samym początku stycznia jak byłem dogrywać szczegóły swojej, to było pełno zamówień. Także okazuje się, że moja na początku kolejki jest.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: