Octavia III Face Lifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Kodiaqa też zamawiają - wiem to z salonu. To jest dopiero w ciemno!
    Ostatnio edytowany przez ruwado; 6444.

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez michal8937
    Bierzecie w ciemno nowe auta?

Kodiaqa też już ktoś zamówił?
    No nie wiem czy tak w ciemno... O3 jeździłem i było ok. Fl powinno być podobne /lepsze. Jedyne co, to na żywo nie widziałem tego przodu. Jednak tu mnie bardziej skusił full Led i nie chciałem czekać na wizualną ocenę. Na zdjęciach jest dla mnie spoko.

Bardziej na ślepo to poszedł silnik. Nigdzie w Łodzi nie było pokazowego 1.8 tsi. Tylko 1.4 150 km. Decyzję podjąłem na zasadzie - 1.4 jest w miarę ok, 1.8 będzie lepsze + opinie na forum.

U mnie decyzję przyspieszyła nienawiść do poprzedniego auta - Insigni. Dla mnie wszystko było lepsze od niej... Nawet obecna o2 którą mam tymczasowo.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez majkel123 Zobacz wpis
    Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
    Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.
    Może tak być bo mi sprzedawca mówił że zwykłą miałby na początek kwietnia

Zostaw komentarz:

• michal8937
    odpowiedział(a)
    Bierzecie w ciemno nowe auta?

Kodiaqa też już ktoś zamówił?

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
    Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.

Zostaw komentarz:

• FLCN
    odpowiedział(a)
    Ja też zamówiłem. Produkcja w tygodniu 12. Zobaczymy kto będzie miał pierwszy. W razie czego też się pochwalę. Hejt nie robi na mnie wrażenia .

Widziałem w systemie skody, że niektóre zamówienia będą już schodzić w tygodniu 8...o ile nie będzie opóźnień. Także może ktoś już na dniach będzie się chwalić.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Ja zwykłą, RS to za wysokie progi...

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)

Matko jedyna, w maju ? No to mnie teraz pocieszyłeś, nie ma co
    Jaką zamówiłeś? Ja RS dlatego dłuższy czas oczekiwania

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez PiotrekDK Zobacz wpis

Pójdziesz na mięso armatnie
    Ja zamówiłem 2 tygodnie temu i mam odbiór na połowę maja
    Matko jedyna, w maju ? No to mnie teraz pocieszyłeś, nie ma co

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)

Szczerze mówiąc nie sądzę, słyszałem, że są już zamówienia, ciekawe tylko czy się ktoś będzie chciał ujawnić
    Pójdziesz na mięso armatnie
    Ja zamówiłem 2 tygodnie temu i mam odbiór na połowę maja

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)

Szczerze mówiąc nie sądzę, słyszałem, że są już zamówienia, ciekawe tylko czy się ktoś będzie chciał ujawnić
    Myslisz, ze posiadacze O3 FL beda sie ukrywac obawiajac sie przesladowan i wysmiewania? ;-)

Skodziarze są tolerancyjni... ;-)

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marlej108 Zobacz wpis
    Pod koniec marca? To będzie baran...
    znak zodiaku ma się rozumiec ;-)
    ps. To może będziesz pierwszy na forum z O3 po fl.

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    Wstawię fotki z przyjemnością, co by ludziska mieli co hejtować i wyśmiewać

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    A mnie się bardzo podoba i właśnie sobie zamówiłem, odbiór pod koniec marca :P
    już czekam na pierwsze chwalenia na forum!!!!!

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Pod koniec marca? To będzie baran...
    znak zodiaku ma się rozumiec ;-)
    ps. To może będziesz pierwszy na forum z O3 po fl.

Zostaw komentarz:

• majkel123
    odpowiedział(a)
    A mnie się bardzo podoba i właśnie sobie zamówiłem, odbiór pod koniec marca :P

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    ze choc mi sie po fl przod nie podoba, to... juz tez zaczalem sie do niego przyzwyczajac... widac milosc do Octavii jest naprawde slepa
    dokładnie tak

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    ja bym powiedzial, ze po fl to ten przod najmniej przeszkadza w wersji... RS bo to ze dziwnie wyglada to akurat tutaj pewna zaleta - ze niby takie zwariowane auto sportowe
    Natomiast w wersji dziadowej - czyli Active obawiam sie, ze po fl Octa moze budzic skojarzenia z tzw. wiejskim tuningiem - ale tylko jak chodzi o ten nieszczesny przod.
    Prawda jest tez taka, ze choc mi sie po fl przod nie podoba, to... juz tez zaczalem sie do niego przyzwyczajac... widac milosc do Octavii jest naprawde slepa

Zostaw komentarz:

• ruwado
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez polrob Zobacz wpis
    Wydaje mi się jednak że lepiej będzie to wyglądało w ciemnych kolorach
    też takie mam wrażenie - ta szara na premierze była całkiem wyględna.

Zostaw komentarz:

• polrob
    odpowiedział(a)
    Szczerze mówiąc jak pierwszy raz zobaczyłam O3FL to stwierdziłem że tragedia, Ale teraz im więcej zdjęć i filmów się pojawia to chyba się przyzwyczajam do tej zmiany i już tak nie razi. Wydaje mi się jednak że lepiej będzie to wyglądało w ciemnych kolorach, ale czas pokaże jak się pojawia na mieście.

Zostaw komentarz:

• perfex
    odpowiedział(a)
    A co zabawne to akurat jeden z komentarzy po angielsku przy filmie do którego link w poprzednim poście wkleilem jest taki , ze to najgorszy w historii lifting przodu auta które teraz wygląda jak nieudana chinska podrobka starej klasy E.
    Akurat każdy motofan wie, że najgorszym w historii motoryzacji liftingiem był Ford Scorpio z nowym wizerunkiem tzw wielorybem, niedługo po tym lifcie model zdechł z powodu braku chętnych.
    A ja idę o zakład, że O3 fl pobije w sprzedaży O3...

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Tak te lampy wyglądają
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• 22Tomaszz
    odpowiedział(a)
    Tutaj normalniejsze stanowisko, a nie tylko kopiuj wlej:

Ciekawostka, że reflektor tak naprawdę jest tyko jeden, zasłonięty po środku plastikowym mocowaniem zderzaka.

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    No ten artykuł w Auto Swiecie to taka forma reklamy ;-) to jest dosłownie skopiowany tekst z pakietu informacyjnego dot. faceliftingu. Skąd to wiem? Bo mam dostęp do strony dla dziennikarzy i bloggerow na stronie PR Skody i taki pakiet tam jest do pobrania. Oczywiście dzieki temu fajnie ze wymieniają chyba wszystko czego dot. lifting... poza glowna zmiana - przodem auta gdzie milczą pisząc jedynie ze nie do konca jednak przypomina Mercedesa E starszej wersji... A co zabawne to akurat jeden z komentarzy po angielsku przy filmie do którego link w poprzednim poście wkleilem jest taki , ze to najgorszy w historii lifting przodu auta które teraz wygląda jak nieudana chinska podrobka starej klasy E.
    cała reszta zmian jest chyba ok.
    fajnie wygląda to droższe radio. Ale cena ponad 10.000 zl za nawigacje i Internet to zupelna abstrakcja...
    o ile cena będzie dobra to się będzie na pewno dalej dobrze sprzedawać. (choć w tych komentarzach po angielsku kilka osób pisze ze może O3 zaczela sie za dobrze sprzedawać względem Golfa i może dlatego ten przod auta spieprzyli...ale bo ja wiem...).

Zostaw komentarz:

• PiotrekDK
    odpowiedział(a)
    Auto Świat i ich opinia
    Octavię po liftingu poznaliśmy już z bliska w Wiedniu. Prócz kosmetycznych zmian nadwozia, znacznie poprawiło się wyposażenie.

Pewnie im skoda zapłaciła za reklamę

Zostaw komentarz:

Pracuję...