Octavia III Face Lifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• LEMUR_
    odpowiedział(a)
    ale za dopłatą full LED z przodu

Zostaw komentarz:

• voctawias
    odpowiedział(a)
    Czekam na nowego Ceed'a zobaczymy jak będzie wyglądał, w każdym bądź razie skody już nie kupię prędzej pójdę po nowego Leona w przyszłym roku, bo operacja plastyczna OIII się nie powiodła - wygląda fatalnie :diabelski_usmiech .

Zostaw komentarz:

• Karel
    odpowiedział(a)
    Tył chyba całkiem fajnie im wyszedł.

Gdzieś czytałem, że poliftowa O3 ma mieć nowe boczki drzwi (miękkie, lepiej spasowane), w związku z tym, że było dużo skarg użytkowników na te elementy.
    Gdyby pasowały do prelifta, to można byłoby zrobić fajny retrofit

Zostaw komentarz:

• Agamek12
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez maol72
    Skoda zaprezentowała dzisiaj na YT odświeżoną Octavię:

Widać zmienioną navi, coś jakby połączenie tej z Kodiaqa i Leona2 FL, z usługami Skoda Connect.
    Poczekamy, :shock: zobaczymy na żywo :shock:
    i tu:
    http://www.auto.cz/skoda-octavia-fac...tm_medium=dave
    Wygląda ładnie

Zostaw komentarz:

• maol72
    odpowiedział(a)
    Skoda zaprezentowała dzisiaj na YT odświeżoną Octavię:

Widać zmienioną navi, coś jakby połączenie tej z Kodiaqa i Leona2 FL, z usługami Skoda Connect.
    Poczekamy, :shock: zobaczymy na żywo :shock:
    i tu:
    Spekulace definitivně potvrzeny, Škoda Octavia opravdu dostala oddělené přední světlomety. Její výraz se tak s faceliftem dramaticky změnil.

Zostaw komentarz:

• Andja
    odpowiedział(a)
    O II po lifcie też z przodu śpię*******. W OIII idą ta sama drogą :|

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    bob_best, z tyłu zmienił się także zderzak, jest inaczej wyprofilowany na wysokości odblasków.

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marlej108
    Tak wygląda O3 po FL... ????
    Spekulace definitivně potvrzeny, Škoda Octavia opravdu dostala oddělené přední světlomety. Její výraz se tak s faceliftem dramaticky změnil.

Rzekomo wygląda prawie jak Mercedes

(doplněno) Pusťte z hlavy neviditelné modernizace, klíčový model Škody stihl radikální řez. Konzervativní neutralitu vystřídala velmi odvážná moderna.

Ta...prawie....
    przejrzałem zdjęcia i dla mnie:
    - przód nie do przęknięcia - wygląda jak kwazimodo,
    - tył - chyba tylko lampy inne i one akurat mi się podobają; ciekawe czy będzie się dało przełożyć :diabelski_usmiech
    - środek - zajefajne radio (9,2 cala); zegary wywołują mieszane uczucia (lepszy ekran; gorsze zegary); deski wg mnie nie zmienili.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    IMHO tylne światła takie rapidowe wyszły :roll:
    No i zrezygnowali ze spłaszczania kierownicy u dołu :?: :!:

Zostaw komentarz:

• Wosho
    odpowiedział(a)
    środek fajnie że dodają nowe rzeczy, ale te światła okropne

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Tak wygląda O3 po FL... ????

Rzekomo wygląda prawie jak Mercedes

(doplněno) Pusťte z hlavy neviditelné modernizace, klíčový model Škody stihl radikální řez. Konzervativní neutralitu vystřídala velmi odvážná moderna.

Ta...prawie....

Zostaw komentarz:

• LEMUR_
    odpowiedział(a)
    pomimo tych wszystkich "dzielonych przednich świateł" jakiś artek z końca sierpnia 2016 o... ledowych? Tak na przekór wszystkim, czy może jednak...

Już w nadchodzącym roku ciesząca się niesłabnącym powodzeniem Skoda Octavia przejdzie lifting. Co dokładnie zmieni się w czeskim kompaktowym aucie?

Zostaw komentarz:

• Salvatore
    odpowiedział(a)
    Jest jeszcze takie wideo: klik.

Zostaw komentarz:

• LEMUR_
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez bob_best
    możecie podlinkować?

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez marlej108
    Zamieszczone przez algi
    W necie jest film jak ktoś nagrał O3 FL w nocy i niestety są te paskudne dzielone reflektory.
    ten film to jest od dwoch tygodni - i to jest oficjalny przeciek... jak zawsze na auto.cz
    możecie podlinkować?

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez algi
    W necie jest film jak ktoś nagrał O3 FL w nocy i niestety są te paskudne dzielone reflektory.
    ten film to jest od dwoch tygodni - i to jest oficjalny przeciek... jak zawsze na auto.cz

Zostaw komentarz:

• algi
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• kult0035
    odpowiedział(a)
    Na Briskoda piszą, że w przyszłym tygodniu będą oficjalne zdjęcia O3 FL...

a na stronie VW jest info, że G7 FL będzie zaprezentowany w listopadzie....i wydaje się, że będzie to raczej początek listopada niż koniec...

Leon FL jest już oficjalnie na stronach seata, przynajmniej hiszpańskich

Zostaw komentarz:

• marlej108
    odpowiedział(a)
    no fl O3 powinien byc wkrotce. dzis pojawilo sie info o fl Leona - jest na autoexpress.co.uk a na poczatku listopada oficjalna ma byc prezentacja fl Golfa. Mysle ze Octavia bedzie niewiele pozniej tak na zdrowy rozum...

Zostaw komentarz:

• 22Tomaszz
    odpowiedział(a)
    Eeee teraz już nie robią takich mocnych liftingów :szeroki_usmiech
    Poza tym liczę, że sporo rzeczy Skoda wprowadziła do Octavii MY 2017, które będą nowością w Octavii FL :twisted: , mam na myśli ładowanie indukcyjne telefonu, DCC, parasolka, Smartlink (chociaż to już chyba było trochę wcześniej).
    Na pewno w FL każde radio będzie wyglądało jak Columbus, bo nowe Bolero również ma 8 cali średnicy - trochę tego pewnie będę zazdrościł, dodatkowo jak wprowadzą grzaną kierownicę i nawigację z korkami online to trochę też :lol:

Zostaw komentarz:

• tokolosz
    odpowiedział(a)
    VW kasy nie ma to i golf będzie miał zmarszczki zamiast liftu

Zostaw komentarz:

• perfex
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez 22Tomaszz
    IMO już przesądzone z tymi podwójnymi światłami. Generalnie to ja się bardzo cieszę, że te mało komu (albo nawet nikomo) się one nie podobają, ponieważ jako świeży użytkownik nowej octabi MY 2017, trochę się bałem, że wejdzie fajny FL i w przyszłym roku będę żałował, że nie poczekałem dłużej :szeroki_usmiech
    Będziesz żałował (no oczywiście tylko po cichu i wewnętrznie :wink: ) bo jednak będziesz miał prawie nowe auto a jednak już stary kapeć :szeroki_usmiech . To jak przy liftingu O2, czy nowe lampy były ładniejsze od starych? IMO nie. Czy przedliftowe roczne O2 przy tych FL stały się błyskawicznie kapciami - tak 8)

A co do podwójnych świateł to przynajmniej są "jakieś" i budzą w ogóle emocje a to u Skody nie częste.

Zostaw komentarz:

• krzysiek83wpr
    odpowiedział(a)
    Wg. mojego skromnego zdania obecna OIII jest najmniej udanym modelem jeśli chodzi o design wśród wszystkich trzech generacji modelu. Jest jakaś taka całkowicie nijaka, bardziej ociężała od OII np. Dlatego liczę na dobry lift : )

Zostaw komentarz:

• noize
    odpowiedział(a)
    przód paskudny na maxa, mi się kojarzy ze starszymi mercedesami choć tam to lepiej wyglądało

przód powinien dostać mały facelifting zmiana zderzaków, lekko lampy itd. Moim zdaniem za tył powinni się zabrać bo tył OIII przypomina starego passata. Powinni zrobić jak już wiekszość aut ma łączone lampy błotnik + klapa coś na wzór nowego superba.

Zostaw komentarz:

• Salvatore
    odpowiedział(a)
    Czyli jednak spisek. :evil:

Zostaw komentarz:

Pracuję...