Ponad 20 minutowy film promocyjny Skody z O3 po fl.
racje ma kolega, który napisał ze te tylne światła to maja teraz taki obławy kształt jak w Rapidzie.
No ten artykuł w Auto Swiecie to taka forma reklamy ;-) to jest dosłownie skopiowany tekst z pakietu informacyjnego dot. faceliftingu. Skąd to wiem? Bo mam dostęp do strony dla dziennikarzy i bloggerow na stronie PR Skody i taki pakiet tam jest do pobrania. Oczywiście dzieki temu fajnie ze wymieniają chyba wszystko czego dot. lifting... poza glowna zmiana - przodem auta gdzie milczą pisząc jedynie ze nie do konca jednak przypomina Mercedesa E starszej wersji... A co zabawne to akurat jeden z komentarzy po angielsku przy filmie do którego link w poprzednim poście wkleilem jest taki , ze to najgorszy w historii lifting przodu auta które teraz wygląda jak nieudana chinska podrobka starej klasy E.
cała reszta zmian jest chyba ok.
fajnie wygląda to droższe radio. Ale cena ponad 10.000 zl za nawigacje i Internet to zupelna abstrakcja...
o ile cena będzie dobra to się będzie na pewno dalej dobrze sprzedawać. (choć w tych komentarzach po angielsku kilka osób pisze ze może O3 zaczela sie za dobrze sprzedawać względem Golfa i może dlatego ten przod auta spieprzyli...ale bo ja wiem...).
A co zabawne to akurat jeden z komentarzy po angielsku przy filmie do którego link w poprzednim poście wkleilem jest taki , ze to najgorszy w historii lifting przodu auta które teraz wygląda jak nieudana chinska podrobka starej klasy E.
Akurat każdy motofan wie, że najgorszym w historii motoryzacji liftingiem był Ford Scorpio z nowym wizerunkiem tzw wielorybem, niedługo po tym lifcie model zdechł z powodu braku chętnych.
A ja idę o zakład, że O3 fl pobije w sprzedaży O3...
Szczerze mówiąc jak pierwszy raz zobaczyłam O3FL to stwierdziłem że tragedia, Ale teraz im więcej zdjęć i filmów się pojawia to chyba się przyzwyczajam do tej zmiany i już tak nie razi. Wydaje mi się jednak że lepiej będzie to wyglądało w ciemnych kolorach, ale czas pokaże jak się pojawia na mieście.
ja bym powiedzial, ze po fl to ten przod najmniej przeszkadza w wersji... RS bo to ze dziwnie wyglada to akurat tutaj pewna zaleta - ze niby takie zwariowane auto sportowe
Natomiast w wersji dziadowej - czyli Active obawiam sie, ze po fl Octa moze budzic skojarzenia z tzw. wiejskim tuningiem - ale tylko jak chodzi o ten nieszczesny przod.
Prawda jest tez taka, ze choc mi sie po fl przod nie podoba, to... juz tez zaczalem sie do niego przyzwyczajac... widac milosc do Octavii jest naprawde slepa
Ja też zamówiłem. Produkcja w tygodniu 12. Zobaczymy kto będzie miał pierwszy. W razie czego też się pochwalę. Hejt nie robi na mnie wrażenia .
Widziałem w systemie skody, że niektóre zamówienia będą już schodzić w tygodniu 8...o ile nie będzie opóźnień. Także może ktoś już na dniach będzie się chwalić.
Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.
Ciekawe jak to się będzie odbywać, na poprzednią czekałem 105 dni dzięki szyberdachowi, teraz pewnie będzie podobnie.
Choć koniec marca to tylko luźno rzucone przez sprzedawce, mówił, że jeszcze informacji konkretnej nie ma.
Może tak być bo mi sprzedawca mówił że zwykłą miałby na początek kwietnia
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
Komentarz