Octava4x4, ja w Blaupunkt PH845 nie mam żadnych ograniczeń. Jedyne rozbieżności od ori navi to brak nazw piosenek książki telefonicznej strzałek navi na MaxiDot i właśnie tego, że gdy stacja jest wyłączona to parktronic się wyświetla.
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Nie ma to nic wspólnego z loterią. Jak radio jest wyłączone to nie ma obrazu kamery i parktronika. Jak jest włączone, ale jeszcze nie pojawi się nic na wyświetlaczu (uruchamia się ok. 15-20s) to po wrzuceniu wstecznego jest obraz z kamery, ale nie ma ikonki parktronika. Jak wyświetli się już cokolwiek, to po wrzuceniu wstecznego jest obraz z kamery oraz parktronika. Są też ikonki dot. asystenta parkowania, ale ponieważ go nie mam, to nie wiem jakby to działało. Ponieważ najczęściej odpalam samochód i cofam, to nie daję mu szans na wyświetlenie czegokolwiek więcej niż obrazu z kamery
Sterowanie z kierownicy działa w podstawowym zakresie: głośniej/ciszej pokrętłem, wyciszanie przyciśnięcie pokrętła, przeszukiwanie stacji w górę/dół po częstotliwościach (nie udało mnie się przestawić na zmianę wg pamięci), odbieranie/odrzucanie rozmowy. Nie działa np. przeglądanie książki telefonicznej z kierownicy i np. połączenie jak wyszuka się kontakt na radiu.Zamieszczone przez Octava4x4Te trzy rzeczy są najważniejsze i warte większych pieniędzy a to że muzyka gra,internet działa,filmy można oglądać to tak oczywiste że tym nie trzeba się chwalić.
Komentarz
-
-
http://pl.aliexpress.com/item/Free-s...OrigTitle=true - teraz jest troszkę drożej. Ja kupowałem za 230USD. Ten model nie ma podświetlenia w różnych kolorach. Trzeba przy zamówieniu napisać do sprzedawcy info o zielone. Ja nie napisałem i mam czerwone.
Komentarz
-
-
nie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octaviąhttp://www.aliexpress.com/item/HD-10...7-b67353acab34
Komentarz
-
-
Re: alternatywa dla navi Skody
Zamieszczone przez Piotr76Zamieszczone przez iii77Dzwoniłem dzisiaj do navipremium i powiedzieli mi, że zrobili już wiele samochodów z fabrycznym sound systemem. Ponoć ich urządzenia to obsługują. Czy ktoś wie więcej na ten temat?
jak masz jakieś namiary na model to daj znać na privbez żadnych przeróbek i kombinowania.
Stacja była już na Androidzie 5.1. i dostałem nawet całkiem fajny rabat. muszę mieć to na fakturę 23% VAT więc chińczyki odpadają
Komentarz
-
Komentarz