Octava4x4, ja w Blaupunkt PH845 nie mam żadnych ograniczeń. Jedyne rozbieżności od ori navi to brak nazw piosenek książki telefonicznej strzałek navi na MaxiDot i właśnie tego, że gdy stacja jest wyłączona to parktronic się wyświetla.
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Nie ma to nic wspólnego z loterią. Jak radio jest wyłączone to nie ma obrazu kamery i parktronika. Jak jest włączone, ale jeszcze nie pojawi się nic na wyświetlaczu (uruchamia się ok. 15-20s) to po wrzuceniu wstecznego jest obraz z kamery, ale nie ma ikonki parktronika. Jak wyświetli się już cokolwiek, to po wrzuceniu wstecznego jest obraz z kamery oraz parktronika. Są też ikonki dot. asystenta parkowania, ale ponieważ go nie mam, to nie wiem jakby to działało. Ponieważ najczęściej odpalam samochód i cofam, to nie daję mu szans na wyświetlenie czegokolwiek więcej niż obrazu z kamery
Sterowanie z kierownicy działa w podstawowym zakresie: głośniej/ciszej pokrętłem, wyciszanie przyciśnięcie pokrętła, przeszukiwanie stacji w górę/dół po częstotliwościach (nie udało mnie się przestawić na zmianę wg pamięci), odbieranie/odrzucanie rozmowy. Nie działa np. przeglądanie książki telefonicznej z kierownicy i np. połączenie jak wyszuka się kontakt na radiu.Zamieszczone przez Octava4x4Te trzy rzeczy są najważniejsze i warte większych pieniędzy a to że muzyka gra,internet działa,filmy można oglądać to tak oczywiste że tym nie trzeba się chwalić.
Komentarz
-
-
http://pl.aliexpress.com/item/Free-s...OrigTitle=true - teraz jest troszkę drożej. Ja kupowałem za 230USD. Ten model nie ma podświetlenia w różnych kolorach. Trzeba przy zamówieniu napisać do sprzedawcy info o zielone. Ja nie napisałem i mam czerwone.
Komentarz
-
-
nie wiem czy nie zaczęli produkować przed Octavią http://www.aliexpress.com/item/HD-10...7-b67353acab34
Komentarz
-
-
Re: alternatywa dla navi Skody
Zamieszczone przez Piotr76Zamieszczone przez iii77Dzwoniłem dzisiaj do navipremium i powiedzieli mi, że zrobili już wiele samochodów z fabrycznym sound systemem. Ponoć ich urządzenia to obsługują. Czy ktoś wie więcej na ten temat?
jak masz jakieś namiary na model to daj znać na priv
Stacja była już na Androidzie 5.1. i dostałem nawet całkiem fajny rabat. muszę mieć to na fakturę 23% VAT więc chińczyki odpadają
Komentarz
-
Komentarz