dzięki decyzja zapadła łykam taki kombajn tylko muszę zebrać $$$
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Octava4x4Też to samo myślałem ale popatrz co tam piszą w opiniach,komuś ekran nie działał a drugi narzekał że słabo widać na takim 9calowym ekranie.
Komentarz
-
-
dla kolegi dawcio w ubiegły weekend przygotowałem filmiki. Sorki za ewentualnie głupie gadanie. Chodziło mi o opowiedzenie odnośnie radyjka.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Dodam, zrobione na szybkiego, nie byłem pijany, jednak mój głos na to wskazuje
Komentarz
-
-
polecam taki uchwyt do tel (jako alternatywę do navi i innych uchwytów):
Używam od kilku miesiecy i nie miałem nigdy lepszego.
koszt ok 107zł z wysyłką. na allegro trzeba wpisać "easymount".
Mam przy samsungu S5 i super trzyma są 2 blaszki metalowe pod klapkę bardzo cienkie(na 2 tel lub 2 w 1 można wcisnąc jak ktoś lubi).
Minusy:
1) Do tel bez otwieranej klapki trzeba miec np. jakiś silikon/czy inny case (przy bardzo grubych nie trzyma solidnie,
2) trzeba mieć szczelinę przy radiu lub w innym miejscu w aucie do którego wejdzie karta kredytowa (to wtedy i uchwyt też wejdzie)
Plusy:
1) bardzo solidne mocowanie przy tel z klapką lub cieńszych silikonach/case'ach- czy jak to tam się nazywa, solidne wykonanie
2) przy Octavi, Superbie bardzo solidnie trzyma sie w szczelinie i trzyma telefon mocno - do tego jest fajnie zwrócony w stronę kierowcy, tel. w zasięgu ręki, i nie przeszkadza ani przy obsłudze radia, dostępie do schowka czy na kolana pasażera.
3) Instalacja tel w uchwycie 1 ręką w 1 sekundę
4) najbardziej przydaje mi się przy nawigacji i YanosikuSewerWa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78ejko, a powiedz mi jeszcze, czy jak właczasz navi to radio nadal gra?
Np. włączasz odtwarzać winamp, czy inne to też w tle lecą. Wyjątek jest YT bo on musi być. Jak włączysz navi albo wsteczny a pojawi się obraz z kamery to YT się wyłącza (zatrzymuje). Po wyłączeniu wstecznego musisz na ekranie kliknąć play.
Komentarz
-
-
Kamerę mam taką: http://allegro.pl/kamera-cofania-sko...062272516.html
Ale jest różnica świateł oświetlenia tablicy jak już kiedyś pisałem
Kupić planuję dzisiaj w nocy tą: https://pl.aliexpress.com/item/For-s...08.0.65.UeqjJS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcioSewerwa, fajny uchwyt,ale jeśli mój tel.nie jest z tyłu otwierany?Nie używam żadnego etui....?ToSewerWa
Komentarz
-
-
ejko, mógłbyś zmierzyć czas/nagrać włączanie radia po dłuższym postoju?"Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Jaki z tego morał? Szkoda Oktawia "
Komentarz
-
-
Karczol, dzisiaj to zrobię. Tylko jadę na zawody do Torunia to pewnie w nocy jak wrócę upublicznię.
[ Dodano: Sro 21 Wrz, 16 06:57 ]
przepraszam, ale nie miałem czasu posiedzieć na forum. Natłok pracy spowodował że nie miałem na nic czasu. Tutaj macie uruchomienie radia z rana:
Komentarz
-
-
ejko, dzięki faktycznie system nie startuje od razu ale sam tuner FM odpala się bardzo szybko - fajnie
Dobrze widzę, że Yanosik uruchamia się automatycznie?"Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Jaki z tego morał? Szkoda Oktawia "
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KarczolDobrze widzę, że Yanosik uruchamia się automatycznie?
Planuję zrobić taki opis radia bo dużo osób mnie o nie pyta. Na dniach będę montował zewnętrzny mikrofon. Wg mnie jest mega potrzebny, żona często mówi że słabo mnie słychać.
A pod przyciskiem NAVI mam automapę. Yanosik w tle działa i powiadamia a automapa prowadzi
Dłużej trwa włączenie muzyki z SD lub pendrive. Wówczas zaczyna grać jak się wszystko pojawi na ekranie.
Komentarz
-
-
Witajcie, nie znalazłem odpowiedniego tematu więc napiszę tutaj.
Chciałbym podłączyć do swojego radia przedłużacz USB(niestety radio ma wejście z tyłu) i moje pytanie brzmi gdzie najłatwiej jest puścić kabel aby było jak najmniej rozbierania i cudowania?
Pozdrawiam!Skoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JachuV6Chciałbym podłączyć do swojego radia przedłużacz USB(niestety radio ma wejście z tyłu) i moje pytanie brzmi gdzie najłatwiej jest puścić kabel aby było jak najmniej rozbierania i cudowania?
Ja popielniczki nie mam i jest schowane, mało roboty.
Komentarz
-
-
Cena dobra ale z wad to : niska rozdzielczość ekranu ,ma 800x480 gdzie wszyscy stosują już 1024x600.Android 4.4 wolałbym by był 5.Przekątna ekranu też tylko 7 cali. Napęd DVD nie jest dzisiaj już konieczny i ja szukam dziewięcio calowego wyświetlacza tylko brakuje mi w nich normalnego pokrętła do pogłaśniania.
Komentarz
-
Komentarz