Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Adamus1napisane że "Canbus Darmo" (nie wiem czy to jest współpraca z CAN)
Nie ma ich również na tym z ostatniego linka. Ale jego parametry są bardzo ciekawe w stosunku do ceny.
Warto wyposażyć autko w multikierę, wtedy pokrętła nie są w ogóle potrzebne - chyba, że na kierownicy
Komentarz
-
-
Na podstawie telefonu to mi lepiej chodzi po aktualizacji Androida na nowszy i doszło kilka opcji.
Stacja z linka obsługuje Canbus, ale piszą, że trzeba u nich domówić dekoder. Ja w swojej też nie mam wbudowanego tylko takie dodatkowe pudełeczko. Tyle, że było w komplecie
W tym 9" na pierwszym zdjęciu kompletu nie ma dekodera CAN, a tuż przed zdjęciami jest kilka pozycji Optional pierwsza pozycja to If your car has steering wheel control, You have to add a Canbus, click here
Z kolei przy drugim zdjęciu jest widoczny Canbus i jest Note: Canbus is optional
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NurekZamieszczone przez dawciomentos2504, masz rację mam upatrzone i sprawdzone radyjko przez kolegę ejko,
to
Ten sam sprzedawca ma ten sam model z androidem 5.1.1 taniej niż z 4.4
Komentarz
-
-
Witam,
A co sądzicie o tych radiach? Mają teraz bardzo duże promocje.
Szczególnie spodobał mi się ten model:
znalazłem jeszcze takie:
1024*600 HD, Octa Core 1512MHz CPU, 4GB RAM and 32GB Internal Storage, Support extended 2 Card/3 USB Stick up to 5*64GB.
Czy ktoś może zamawiał już z tej strony.
Mają wysyłkę z UK, więc chyba da się pominąć cło.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Komentarz
-
-
Drive
- 2013
- 95
- Octavia III combi (5E5)
- AXR 1.9 TDI PD 101 KM
- BXE 1.9 TDI PD 105 KM
- CLHA 1.6 TDI CR 105 KM
Witaj,
Strony nie znam, ale ceny są kosmicznie niskie.
Wszystkie radia mają Can-bus w standardzie- to na plus.
Pierwsze i trzecie jest na Windowsie a drugie na Androidzie.
Ciekawe propozycje warte przemyślenia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez mateusz_matusiaSzczególnie spodobał mi się ten model:
http://www.erisin.com/eri...anbus_p451.html
Komentarz
-
-
ten środkowy ma w opisie:
Please note this ES7000A-1 is a used one, that is why it is so cheap! just frame body has some scratches, but all functions well
Item condition: New"Oktawio był dobrze zapowiadającym się piłkarzem. Każdą wolną chwilę spędzał na treningach piłki nożnej przed domem. Pewnego razu piłka wyleciała na ulicę. Nieuważny Oktawio wpadł pod samochód i zmarł.
Jaki z tego morał? Szkoda Oktawia "
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adamus1Witaj,
Dla mnie to podejrzanie niska cena i myślę,że szukają jeleni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcioZamieszczone przez mateusz_matusiaSzczególnie spodobał mi się ten model:
http://www.erisin.com/eri...anbus_p451.html
Zamieszczone przez Octava4x4Zamieszczone przez Adamus1Witaj,
Dla mnie to podejrzanie niska cena i myślę,że szukają jeleni.
Komentarz
-
-
Jest wątek o radiach tej firmy:
Jeżdżę 3,5 roku z takim sprzętem; WinCE, AM chodzi dobrze, przestał działać traffic po kolejnym "ulepszeniu" w AM. Ogólnie nie ma problemu ale tuner FM jest do bani - po wyjechaniu z miasta gubi stację i próbuje znaleźć alternatywną częstotliwość, lecz albo nie znajduje albo przełącza się na inną stację. Więc w trasie to albo MP3 albo z telefonu przez bluetooth.
Wzmacniacz też kiepski - gra ale do Swinga to się nie umywa.
Z przesyłką nie było najmniejszego kłopotu - przyszła szybko z UK, więc nie było cła.
Komentarz
-
-
Witam serdecznie,
niestety los zmusił mnie do znalezienia zastępcy Columbusa jednakże nie mogę zdecydować się na żaden model. Czy są dostępne nawigacje dedykowane jakiś "lepszych" firm do naszych skód? Znalazłem Zenec 2026, Kenwooda 525, Blaupunkta 845, Pioneera 9310, clariona 403, gms 8706 jednakże żaden z powyższych nie dorównuje oryginalnej jednostce pod względem wykonania i komunikacji z autem. Priorytetem jest dla mnie dźwięk, dlatego do wynalazków typu navipremium podchodzę z dystansem :P
Znacie jakieś inne modele?
PozdrawiamSkoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
testowałem Blaupunkta 845. Jakość dźwięku była wyraźnie lepsza od Amundsena+, ale jednak nie zdecydowałem się na zmianę za 2800zł bo tyle miałem zapłacić. Teraz kupiony za ok 1300zł z opłatami chińczyk ma conajmniej taką samą jakość dźwięku jak Blaupunkt - btw też made in PRC . Też ma procesor dźwięku. Wykonanie chińczyka czy Blaupunkta jest porównywalne - ma zdecydowane plusy i minusy w porównaniu do Amu+, komunikacja z autem podobnie - chociaż telefony wyświetlane na Maxi-DOT i wybierane z kierownicy to mile wspominam i tego mi brakuje, ale np. ilości paliwa w zbiorniku to ori RNS315 nie wyświetlał , a chińczyk bez problemu nawet bez ELM. Zakup noname'ów dla mnie ma sens - mam obecnie drugiego i też działa na razie OK. Po doświadczeniach z oryginalnymi nawigacjami, chińczykiem na Windowsie i obecnie na Androidzie zdecydowany priorytet ma Android, a cała reszta to dodatki. Nawet wczoraj Automapa na Androidzie na trasie Rzeszów-Kraków kazała mi zjechać z autostrady po minięciu Tarnowa. Ponieważ trasę przeliczyła dość niespodziewanie to grzecznie zjechałem i włączyłem CB radio - kilka km za zjazdem był wypadek. Kilka miesięcy temu w podobnej sytuacji stwierdziłem, że pewnie jakieś głupoty i stałem w korku pół godziny. To są opcje, których ori navi czy większość nawigacji "znanych" firm nie ma, ponieważ chodzi na Windowsie. Ta sama androidowa Automapa też ściągała i wykorzystywała informacje drogowe np. w Austrii i Czechach bez roamingu danych - w niczym nie różniąc się od fabrycznej navi, która też ładnie omijała wypadki i blokady.
No i oczywiście Yanosik to wynalazek na miarę naszych czasów a ten to tylko na andku działa
Komentarz
-
-
Dzięki, widziałem wcześniej Twoje posty jednakże nie skojarzyłem nicku.
EDIT:
a czy ktoś może miał styczność z takim radyjkiem? http://allegro.pl/show_item.php?item=6428918132Skoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
Komentarz