Pany kombajn od skośnookiego,po podpięciu VCDS-a u Was też nie da się wejść w zakładkę radio?
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
U mnie tez sie nie dalo, z tego co doczytywalem to raczej nie bedzie takiej opcji.----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Komentarz
-
-
Znalazłem taki kabelek na Ali. Tak myślę, że po przerobieniu wtyczki można go podłączyć do wyjścia usb w naszych radiach. Ja w moim radiu kabel z wyjściem usb przeciągłem pod nogi pasażera i żeby coś wpiąć muszę się trochę nagimnastykować.https://pl.aliexpress.com/item/Skoda...608.0.0.8dcNP5
Komentarz
-
-
mentos2504 dobre
a jest takie wejście w radyjkach od chinoli z tyłu bo nie pamiętam?
Nie widzę u mnie...
Załączone plikiOstatnio edytowany przez dawcio; 39500.
Komentarz
-
-
-
A jak z czujnikami parkowania? Bo myślę nad takim sprzętem, tyle że mam Octavie II Kombi rocznik 2005, która ma czujniki i z przodu i z tyłu. Tempomat tez niby jest, ale nie wiem czy będzie to współpracować ze sterownikiem Parktronica, który mam. W oryginale jest zwykłe radio STREAM.
Czy w zestawie do jest antena do navi? Jak navi się sprawuje?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MINIAK Zobacz wpisA jak z czujnikami parkowania?
Zamieszczone przez MINIAK Zobacz wpisCzy w zestawie do jest antena do navi? Jak navi się sprawuje?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisU mnie w O2FL działa(tył,bo przodu nie mam)
jest i działa super
Nie wiecie może jaki kod ma obudowa, aby pasowała po wymianie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MINIAK Zobacz wpisRozumiem, że masz same czujniki bez kamerki?
Zamieszczone przez MINIAK Zobacz wpisWyświetla się "pipczący" samochodzik?
Zamieszczone przez MINIAK Zobacz wpisNie wiecie może jaki kod ma obudowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
raczej u mnie wyświetlają się paski,które się poruszają w momencie skrętu auta
masz na myśli ramkę?
Chodzi CI o coś takiego jak w tym linku? Podobnie to wygląda jak w zwykłym Stream?
0af762d6dbe9c392997de37688d0d730_3.jpg
Mógłbyś wstawić fotke? Bo ciekaw jestem czy dla Octavii przed FL to będzie działać bez zmiany Gateway, sterownika parktronika itp. jak pod Columbusa.
Ostatnio edytowany przez MINIAK; 43549.
Komentarz
-
-
Wczoraj przyszedł kabel usb. Trochę się rożni od oryginalnych zaślepek bo jest matowy,ale nie rzuca się to w oczy. Po przylutowaniu wtyku usb wszystko śmiga jak należy. Musiałem tylko zamienić miejscami z kontrolką od Air bag, bo lepiej jak gniazdo usb jest całkiem z boku. Poniżej parę zdjęć.
Komentarz
-
-
Mam 3 pytania dla posiadaczy radyjek.
1. Czy ktoś próbował wgrać nowszego androida?
2. Czy komuś działa możliwość oglądania np Netflix, NC plus go lub HBO go?
3. Czy ktoś mógłby polecić jakiś inny mikrofon bo i wbudowany i zewnętrzny są takie sobie?Ostatnio edytowany przez foltys; 33002.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisbonrad
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisjoying
Komentarz
-
-
W moim joying radio działa super, choć parę kilometrów szybciej gubi stację niż swing. Mam separator który dostałem z radiem na nim są dwa wejścia na antenę ja u siebie mam jedną wtyczkę i na jednym kablu grało słabo, jak zmieniłem kabel to jest ok.
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisMam separator który dostałem z radiem na nim są dwa wejścia na antenę ja u siebie mam jedną wtyczkę i na jednym kablu grało słabo, jak zmieniłem kabel to jest ok.
Myślałem aby podpiąć jaką drugą jakoś wew.antenę,ale podobno nic to nie daje...
W mieście działa dobrze,ale poza już a w terenach górzystych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisu mnie na jednym wogóle nie działo...
Myślałem aby podpiąć jaką drugą jakoś wew.antenę,ale podobno nic to nie daje...
W mieście działa dobrze,ale poza już a w terenach górzystychOctavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
Komentarz