Zamieszczone przez bo86bo
Zobacz wpis
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Mam radio chińskie 8 cali z windowsem i moduł wifi - oryginalna przeglądarka internetowa - masakra!!!
Jest na to rada - poszukać Opera 10 dla win CE - zgrać na kartę z mapami GPS, zmienić w ustawieniach radia internet przeglądarka na zewnętrzny (nie wbudowany) i internet można przeglądać bez problemu zarówno z sieci wifi domowej jak i z telefonu.
Komentarz
-
-
Ogarniał to ktoś do chinola?
Pytanie
moje radio ma wyjście na DVR - 5 pinów - płaska wtyczka - w tym trzy odpowiedzialne za zasilanie - czarny, żółty i czerwony - czyli tak jak ta kamerka.
Dwa z wtyczki to zielony i niebieski - czy w wtyczce z chinchem z kamery też są dwa kabelki?
Nie chciałbym eksperymentować i odcinać niepotrzebnie.
Wtyczki mogę odpowiednio poprzerabiać - np. na ten zielony i niebeski założyć chincha żeńskiego, tylko który gdzie?
KTOŚ COŚ ?
sugestie mile widziane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisCzy nie brałeś pod uwagę innego miejsca montażu mikrofonuale najpierw się muszę pobawić a potem się pomyśli.A czy w innym miejscu
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisw rogu szybu przy słupku?
Jedynie szkoda żeby coś zrobić musi być przekręcony kluczyk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
Jak zmieniłeś logo? Czy chodzi o logo przy startującym radio?
W Adnroid 5,1 wiem trzeba zmienić ale w 6.0 nie mogę odszukać ustawień stawień fabrycznych
Garbus jest zawsze uśmiechnięty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisJak zmieniłeś logo? Czy chodzi o logo przy startującym radio?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisJak logo zmieniłeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DarekF Zobacz wpishttp://allegro.pl/nowy-rejestrator-j...723791748.html
Ogarniał to ktoś do chinola?
Pytanie
moje radio ma wyjście na DVR - 5 pinów - płaska wtyczka - w tym trzy odpowiedzialne za zasilanie - czarny, żółty i czerwony - czyli tak jak ta kamerka.
Dwa z wtyczki to zielony i niebieski - czy w wtyczce z chinchem z kamery też są dwa kabelki?
Nie chciałbym eksperymentować i odcinać niepotrzebnie.
Wtyczki mogę odpowiednio poprzerabiać - np. na ten zielony i niebeski założyć chincha żeńskiego, tylko który gdzie?
KTOŚ COŚ ?
sugestie mile widziane
Minusem jest brak polskiego menu (do ogarnięcia), tyle, że nie wiem jak odtworzyć nagrany obraz bezpośrednio z kamery - wyjęcie karty i zainstalowanie i odtworzenie w radyjku to na razie metoda!
Komentarz
-
-
teoretycznie możesz wybrać w ustawieniach profil samochodu - czyli różne modele z grupy VW i wtedy te drzwi się zmieniają. Ale mnie nie udało się trafić na ten właściwy model i odpuściłem sobie. Obecnie działają po przekątnej. Udało się np. ustawić aby sygnalizował otwarcie przednich - tyle, że prawych zamiast lewych i... dałem sobie spokój. ustawienia klimy wyświetla prawidłowo, a co najważniejsze obraz z kamery i wskazania czujników też są OK
Komentarz
-
-
rezon dzięki,ale jakoś to ogarnąłem...nadmienię że po podpięciu nowego radia działało ok,ale zacząłem mieszać w ustawieniach i udało się to ogarnąć(tylko proszę nie pytajcie jak....)
Da się nawet podmienić działanie głośności z strojeniem fal.
A więc mam ustawione i jest ok
Komentarz
-
-
dawcio ja u siebie nie miałem żadnego problemu ze stronami otwartych drzwi, zmieniłem tylko logo i kolor wyświetlacza. W factory reset jest opcja na wybranie 'adaptera' komputera samochodu. U mnie PDC i tylna kamerka działają bez problemu. Nic nie musiałem zmieniać w radiu prócz logo i koloru.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdro
pawelci
Skoda Octavia 2 FL
BSE 1.6 (Pb+LPG)
Warszawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelci Zobacz wpisja u siebie nie miałem żadnego problemu ze stronami otwartych drzwi
Komentarz
-
Komentarz