Zamieszczone przez bo86bo
Zobacz wpis
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Mam radio chińskie 8 cali z windowsem i moduł wifi - oryginalna przeglądarka internetowa - masakra!!!
Jest na to rada - poszukać Opera 10 dla win CE - zgrać na kartę z mapami GPS, zmienić w ustawieniach radia internet przeglądarka na zewnętrzny (nie wbudowany) i internet można przeglądać bez problemu zarówno z sieci wifi domowej jak i z telefonu.
Komentarz
-
-
Ogarniał to ktoś do chinola?
Pytanie
moje radio ma wyjście na DVR - 5 pinów - płaska wtyczka - w tym trzy odpowiedzialne za zasilanie - czarny, żółty i czerwony - czyli tak jak ta kamerka.
Dwa z wtyczki to zielony i niebieski - czy w wtyczce z chinchem z kamery też są dwa kabelki?
Nie chciałbym eksperymentować i odcinać niepotrzebnie.
Wtyczki mogę odpowiednio poprzerabiać - np. na ten zielony i niebeski założyć chincha żeńskiego, tylko który gdzie?
KTOŚ COŚ ?
sugestie mile widziane
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisCzy nie brałeś pod uwagę innego miejsca montażu mikrofonu
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisw rogu szybu przy słupku?
Jedynie szkoda żeby coś zrobić musi być przekręcony kluczyk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
Jak zmieniłeś logo? Czy chodzi o logo przy startującym radio?
W Adnroid 5,1 wiem trzeba zmienić ale w 6.0 nie mogę odszukać ustawień stawień fabrycznych
Garbus jest zawsze uśmiechnięty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisJak zmieniłeś logo? Czy chodzi o logo przy startującym radio?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisJak logo zmieniłeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DarekF Zobacz wpishttp://allegro.pl/nowy-rejestrator-j...723791748.html
Ogarniał to ktoś do chinola?
Pytanie
moje radio ma wyjście na DVR - 5 pinów - płaska wtyczka - w tym trzy odpowiedzialne za zasilanie - czarny, żółty i czerwony - czyli tak jak ta kamerka.
Dwa z wtyczki to zielony i niebieski - czy w wtyczce z chinchem z kamery też są dwa kabelki?
Nie chciałbym eksperymentować i odcinać niepotrzebnie.
Wtyczki mogę odpowiednio poprzerabiać - np. na ten zielony i niebeski założyć chincha żeńskiego, tylko który gdzie?
KTOŚ COŚ ?
sugestie mile widziane
Minusem jest brak polskiego menu (do ogarnięcia), tyle, że nie wiem jak odtworzyć nagrany obraz bezpośrednio z kamery - wyjęcie karty i zainstalowanie i odtworzenie w radyjku to na razie metoda!
Komentarz
-
-
teoretycznie możesz wybrać w ustawieniach profil samochodu - czyli różne modele z grupy VW i wtedy te drzwi się zmieniają. Ale mnie nie udało się trafić na ten właściwy model i odpuściłem sobie. Obecnie działają po przekątnej. Udało się np. ustawić aby sygnalizował otwarcie przednich - tyle, że prawych zamiast lewych i... dałem sobie spokój. ustawienia klimy wyświetla prawidłowo, a co najważniejsze obraz z kamery i wskazania czujników też są OK
Komentarz
-
-
rezon dzięki,ale jakoś to ogarnąłem...nadmienię że po podpięciu nowego radia działało ok,ale zacząłem mieszać w ustawieniach i udało się to ogarnąć(tylko proszę nie pytajcie jak.... )
Da się nawet podmienić działanie głośności z strojeniem fal.
A więc mam ustawione i jest ok
Komentarz
-
-
dawcio ja u siebie nie miałem żadnego problemu ze stronami otwartych drzwi, zmieniłem tylko logo i kolor wyświetlacza. W factory reset jest opcja na wybranie 'adaptera' komputera samochodu. U mnie PDC i tylna kamerka działają bez problemu. Nic nie musiałem zmieniać w radiu prócz logo i koloru.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdro
pawelci
Skoda Octavia 2 FL
BSE 1.6 (Pb+LPG)
Warszawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pawelci Zobacz wpisja u siebie nie miałem żadnego problemu ze stronami otwartych drzwi
Komentarz
-
Komentarz