Zamieszczone przez WIELKIBONGO
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez blackrs5 lat to już tak w sam raz dla aku więc jest to prawdopodobneNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabWIELKIBONGO, to zmien gateway na po FL problem powinien zniknacprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabJak chcecie zeby wam pokazywal wizualizacje trzeba zmienic sterownik parktronika i climatronika na FL, koszt ok 300-400 zl
chyba, że zegary FL - kolejne 1k zł :szeroki_usmiech->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
WIELKIBONGO, Q to już wysoka wersja, nie powinien brać prądu->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Yacca, no ty masz sterownik jeden z nowszych - tu nie będzie problemów->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
krzynol, Witam.
Mam pytanie: z tyłu mojego nowego radia są różnego rodzaju kabelki, również takie obsługujące kierownicę multimedialną. Czy w przypadku jej braku mam te kabelki spiąć razem (pasują do siebie bo jeden jest męski a drugi żeński)Załączone plikipozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Ja mam połączone choć mam zwykła kierownice i wszystko jest ok - radio Peiying PY9933Genialna furka => http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=876165#876165
Najnowsza zabawka http://zulpanter.blogspot.com -> serdecznie zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bujal_djWitajcie. Pytanko związane z chińskim kombajnem Maisun Mt-6501 , mianowicie rozłacza mi głosniki lewej strony, po pogłoszeniu lub przyciszeniu czasem sie włacza.
Macie jakies podejrzenia? Coś w drzwiach czy raczej potencjometr?
Komentarz
-
-
Odpowiednik RNS 510 Columbus
Witam
Mam znajomka w UK który handluje najnowszymi kombajnami multimedialnymi tzn gps dvd dvb-t gps do 16 gb a sd do 32 gb 2din nawet 8 cali - do naszych szkodników jak znalazł .
Oczywiście obsługa kamerki cofania kierownicy multifunkcyjnej itp. Ceny ma ciut wyższe niż w Chinach ale odpada u nas cło 8% i vat 23 % oraz bieganie po urzędach.
Kolega daje 2 lata gwarancji - wysyłka z Polski do Polski nie do UK !!
Macie maila
[email protected]
a tu link jego do aukcji Aledrogo
Jak z Nim pogadacie na necie na pewno uda się Wan zejsc z ceny proponowanej przez Niego - aha dysponuje stacjami multimedialnymi nie tylko do skody !!
Naprawdę nic z tego nie mam - gość solidny konkretny sprawdzony a ceny atrakcyjne !!!
Przy kontakcie powołacie się na Leszka - dostaniecie rabat
PozdrawiamJak mogę to pomogę
L.Jarosz
Komentarz
-
-
czy takie radyjko do mojego tourka podejdzie czy będę miał problemy ze coś nie będzie chodziło lub coś dodatkowo będę musiał dokupywać aby działało
oczywiście wiem ze sterowanie z kiery nie będzie u mnie chodziło bo nie mam
zależy mi BT nawigacja może czasami ale największy bajer to TVbyła o1 1,9tdi AGR
jest o2 tour 1,6 BSE
Komentarz
-
Komentarz