blackrs
Tak czy inaczej cały czas szukam ramki a kolega krissos który nią dysponuje chyba wyjechał na urlop bo się nie odzywa ops:
Nie wyjechał na urlop tylko taka praca.
Ps.
Kasa doszła więc (postaram się) dziś najpóźniej w poniedziałek ramkę wysłać do Ciebie
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
blackrs, jednak przegrałem z pogodą a do tego:
-jedzie do mnie ramka od krissosa
- muszę zakupić separator na dwie anteny
tak że temat przełożony na następną sobotę :szeroki_usmiech
Podobno ma być +7st.
blackrs, jednak przegrałem z pogodą a do tego:
-jedzie do mnie ramka od krissosa
- muszę zakupić separator na dwie anteny
tak że temat przełożony na następną sobotę :szeroki_usmiech
Podobno ma być +7st.
no to czekam czekam
Zamieszczone przez WIELKIBONGO
A ja jednak chyba będę musiał się pozbyć swojego nowego nabytku :roll:
chyba że okaże się,że przyczyną moich kłopotów podczas mrozów jest akumulator a nie radio :?
a co uważasze że ci rozładowuje? a jakie ty masz to radio bo nie pamietam
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
pacocases, Zasilanie do wzmacniacza antenowego oraz zasilanie anten telewizyjnych jest podpięte przez przekażnik zamykający te obwody dopiero w momencie włączenia radia.Więc to odpada :roll:
Gdyby podpięte było zasilanie na wzmacniacz to słychać by było buczenie w głośnikach
to już przerabiałem :lol:
blackrs, mam Audiosource kupione od kolegi z naszego forum
zastanawia mnie coś innegotóż w kostce zasilającej od strony samochodu w dwóch kablach jest stałe napięcie 12V, natomiast nie ma kabla na którym pojawiałoby się napięcie po przekręceniu stacyjki :roll:
słyszałem też pogląd że powinienem odkodować z systemu starą nawigację,która teraz wywala nonstop błąd i zakodować nowy sprzęt
już sam nie wiem :roll:
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
zastanawia mnie coś innegotóż w kostce zasilającej od strony samochodu w dwóch kablach jest stałe napięcie 12V, natomiast nie ma kabla na którym pojawiałoby się napięcie po przekręceniu stacyjki
I tak ma być, urządzenia są zasilane cały czas i obserwując ruch na CANie przechodzą do trybu sleep (wyłączają się i pobierają minimalny prąd) albo aktywują.
Aby mieć zasilanie "po stacyjce" trzeba doprowadzić przewód (jest gdzieś opisane na forum, autor shado)
a to juz wiem kto byl szybszy ode mnie. napisz mi co ci działa w sensie czy wyświetla info z klimatronika i czujników parkowania. jaki to model masz? jak ci chodzi navi może masz am i ogólnie jak zadowolony jesteś z działnia tego radia
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
a to juz wiem kto byl szybszy ode mnie. napisz mi co ci działa w sensie czy wyświetla info z klimatronika i czujników parkowania. jaki to model masz? jak ci chodzi navi może masz am i ogólnie jak zadowolony jesteś z działnia tego radia
No byłem szybszy :lol:
Mam as7608
Ogólnie rzecz ujmując to jestem z niego bardzo zadowolony.Dźwięk jest nieporównywalnie lepszy niż w moim fabrycznym RNS300. Radio też bez problemów odbiera,nawet w trasie nigdy nie miało problemu. Jedynie funkcja AF ma czasami problemy z przestawieniem sie na inną częstotliwość tej samej rozgłośni w trasie i przełącza sie po prostu na inną stację. Jak chodzi o komunikaty na ekranie to niestety nie ma ani klimatronika ani czujników cofania. Wyświetla się tylko ekran OPS ale nie jest aktywny w trakcie cofania. Jak chodzi o navi to śmigam na najnowszej AM i pod tym kątem dałbym temu sprzętowi 6 gwiazdek w 5-cio stopniowej skali :lol: Rewelacyjnie i błyskawicznie łapie współrzędne GPS,również po włączeniu navi w trasie. No i filmy DVD normalnie są odtwarzane bez żadnych kombinacji w czasie jazdy więc mój młody już się nie nudzi :lol:
W sumie to jeszcze nie wiem czy problemy z akumulatorem to zasługa tego sprzętu,muszę to dopiero ustalić.
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
ciaha
no ja mam na streami i chciałbym zachować. ciągle się waham z tym radiem..
ciekawe jak ten erisin na podwójnej szynie can. szkoda ze ten koleś co to sprzedaje nie daje na sprawdzenie. można tlko kupić i ewentualnie oddać ale mi to się nie widzi tym bardziej że jest z białego i mógłbym podjechac i sprawdzić
Wielkibongo a kojarzysz te twoje gdzieś w europie można kupić czy tylko z chin ściągać ?
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
blackrs, WIELKIBONGO, te radia sa do po FL. Jak chcecie zeby wam pokazywal wizualizacje trzeba zmienic sterownik parktronika i climatronika na FL, koszt ok 300-400 zl
WIELKIBONGO, to zmien gateway na po FL problem powinien zniknac
myślałem nad tym ale są dwa ale:
1. musze ustalic czy to radio wyczerpuje akumulator czy po prostu on padł po 5 latach użytkowania
2. nie jestem przekonany czy chce az tyle inwestować :lol:
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz