pasować będzie
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kristofer55Witam, czy radyjko z linka: http://allegro.pl/dedykowane-skoda-8...903530313.html
będzie pasować bez problemu do OC II FL ?
Oddałem i więcej nie kupie!!"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Przerabiałem też ten temat Napaliłem się na chińczyka bo zajebisty wszystko ma będzie rewelacja Kupiłem wydałem ponad 2tyś. I podczas użytkowania coraz większe rozczarowanie. Muzyki głośno nie posłuchasz bo nie daje rady i charczy , myślałęm że głośniki nie dają rady, radio rmf czy eska jeżdżąc po mieście trzeszczy fala ucieka dostawałem białej gorączki (oczywiście zakupiłem separator nic nie dał) odtwarzanie filmów jakość średnia i i nie wszystkie chciał odtwarzać. Jedyny plus to nawigacja (choć raz łąpał szybciej raz długo fix) żeby nie było że same minusy Na szczęście udało mi się oddać (co prawda przez sąd) i odzyskałem całą kasę.
Chciałem kupić RNS ale nie trafił się i kupiłem Pioneera AVH-X5500BT Jakość nie porównywalna jak byś się przesiadł o kilka klas Radio gra muzykę puszczę na full i wszystko daję radę. Jakość filmów super. Można dokupić do niego navi i AM działa. Jedyny minus to nie wygląda tak fajnie w aucie jak oryginał, ale na razie nie żałuję"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
pleg, Właśnie przywiozłem sobie takie cacko http://www.erisin.com/erisin-es7136a...-gps_p370.html
Pada zdążyłem już przetestować. Teraz czekam na zamontowanie radia i mam problem czy sam się do tego zabierać czy też komuś zlecić. Jest trochę zimno i plastiki mogą tego nie przeżyć.
Problem oczywiście z ramką - gdzie ją kupić i co jeszcze do tego potrzebne. Jak zareaguje komputer na to radyjko i czego się mogę spodziewać.
Jeżeli możesz w czymkolwiek pomóc to będę zobowiązanypozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
pacocases, czy mógłbyś napisać w jaki sposób nabyłeś to urządzenie?
Ja też szykuję się na Erisin ale wybranego modelu (ES1099S) nie ma na Ebay w UK, więc pewnie zostanie zakup bezpośrednio na podanej stronie, tylko wtedy trzeba doliczyć cło i Vat.
Czy kupiłeś też modem WiFi albo 3G aby mieć internet (np. do LiveDrive w AM)?
Czekam niecierpliwie na relację z montażu i użytkowania. Powodzenia!!!
Komentarz
-
-
Yacca, Dostałem na urodziny od dzieciaków w Szkocji i przywiozłem w bagażu podręcznym
W galerii zdjęć na samym dole są dodatkowe akcesoria do dokupienia (kosztuje ok. 36EUR)
Nie chciałem tego bo internet mam w Galaxy S3.
Też jestem ciekaw jak to się spisze w mojej czeszce :roll:pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Witam.
Pomimo niesprzyjającej pogody zabieram się do demontażu mojego fabrycznego Swinga a następnie do montażu Erisina ES7136A. Oczywiście cały czas szukam ramki tańszej niż oferowanej w ASO (265zł). Starą ramkę muszę zdemontować ale przy tej temperaturze boję się że jak zrobię to w niewłaściwej kolejności to mogę ją zniszczyć.
Czy ktoś już to robił i dysponuje może jakimś instruktażowym filmikiem?
Druga sprawa to czego mogę spodziewać się po podłączeniu wszystkich kabelków i uruchomieniu radia? Moja czeszka nie ma maxidota ani kierownicy multimedialnej tylko czujniki cofania. Czy czeka mnie jakieś kodowanie?
Szukałem jakiś wskazówek ale tak precyzyjnych informacji nie znalazłem.pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Jeden z kolegów pytał o odblokowanie WINCE w chińskich sprzętach. Puściłem mu priva, ale może komuś się też przyda.
Można odblokować Windowsa - jest do kupienia nakładka - robi ją jeden informatyk z Rumunii
Tylko trzeba sprawdzić czy jest WINCE5 czy 6 i platformę
Nowada 2440 - rozdzielczość 480x234
czy
Nowada 2450 - rozdzielczość 800x480
Aby sprawdzić co masz na pokładzie - trzeba użyć programu WR-Tools ResInfo - odpala się go z karty zamiast nawigacji
Komentarz
-
-
dziś dzwoniłem do tej firmy z Białegostoku co ma erisiny na sprzedaż i pan powiedział że nei ma możliwoście podjechania i sprawdzenia co działa a co nie. niby maja miec w nast tyg wersję która ma obsługiwac pdc i klimatronik nawet wziołem numer modeli. ona ma już miec podwójną szynę can. na stronie erisin to radio jest za 288 dolarów + 45 szyna can i sie zastanawiam czy sobie nie ściągnąćBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs, Prawdopodobnie dopiero w sobotę będę podłączał. Szkoda że nie mieszkasz bliżej bo chętnie bym przetestował w aucie z maxidotem, klimatronikiem,kierownicą multimedialną oraz kamerą cofania. Tem model co dostałem wszystko to ma a moje autko jest dość ubogie w wyposażeniu
Tak czy inaczej cały czas szukam ramki a kolega krissos który nią dysponuje chyba wyjechał na urlop bo się nie odzywa ops:pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
Komentarz