pasować będzie
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez kristofer55Witam, czy radyjko z linka: http://allegro.pl/dedykowane-skoda-8...903530313.html
będzie pasować bez problemu do OC II FL ?
Oddałem i więcej nie kupie!!"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Przerabiałem też ten temat Napaliłem się na chińczyka bo zajebisty wszystko ma będzie rewelacja Kupiłem wydałem ponad 2tyś. I podczas użytkowania coraz większe rozczarowanie. Muzyki głośno nie posłuchasz bo nie daje rady i charczy , myślałęm że głośniki nie dają rady, radio rmf czy eska jeżdżąc po mieście trzeszczy fala ucieka dostawałem białej gorączki (oczywiście zakupiłem separator nic nie dał) odtwarzanie filmów jakość średnia i i nie wszystkie chciał odtwarzać. Jedyny plus to nawigacja (choć raz łąpał szybciej raz długo fix) żeby nie było że same minusyNa szczęście udało mi się oddać (co prawda przez sąd) i odzyskałem całą kasę.
Chciałem kupić RNS ale nie trafił się i kupiłem Pioneera AVH-X5500BT Jakość nie porównywalna jak byś się przesiadł o kilka klas Radio gra muzykę puszczę na full i wszystko daję radę. Jakość filmów super. Można dokupić do niego navi i AM działa. Jedyny minus to nie wygląda tak fajnie w aucie jak oryginał, ale na razie nie żałuję"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
pleg, Właśnie przywiozłem sobie takie cacko http://www.erisin.com/erisin-es7136a...-gps_p370.html
Pada zdążyłem już przetestować. Teraz czekam na zamontowanie radia i mam problem czy sam się do tego zabierać czy też komuś zlecić. Jest trochę zimno i plastiki mogą tego nie przeżyć.
Problem oczywiście z ramką - gdzie ją kupić i co jeszcze do tego potrzebne. Jak zareaguje komputer na to radyjko i czego się mogę spodziewać.
Jeżeli możesz w czymkolwiek pomóc to będę zobowiązanypozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
pacocases, czy mógłbyś napisać w jaki sposób nabyłeś to urządzenie?
Ja też szykuję się na Erisin ale wybranego modelu (ES1099S) nie ma na Ebay w UK, więc pewnie zostanie zakup bezpośrednio na podanej stronie, tylko wtedy trzeba doliczyć cło i Vat.
Czy kupiłeś też modem WiFi albo 3G aby mieć internet (np. do LiveDrive w AM)?
Czekam niecierpliwie na relację z montażu i użytkowania. Powodzenia!!!
Komentarz
-
-
Yacca, Dostałem na urodziny od dzieciaków w Szkocji i przywiozłem w bagażu podręcznym
W galerii zdjęć na samym dole są dodatkowe akcesoria do dokupienia (kosztuje ok. 36EUR)
Nie chciałem tego bo internet mam w Galaxy S3.
Też jestem ciekaw jak to się spisze w mojej czeszce :roll:pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Witam.
Pomimo niesprzyjającej pogody zabieram się do demontażu mojego fabrycznego Swinga a następnie do montażu Erisina ES7136A. Oczywiście cały czas szukam ramki tańszej niż oferowanej w ASO (265zł). Starą ramkę muszę zdemontować ale przy tej temperaturze boję się że jak zrobię to w niewłaściwej kolejności to mogę ją zniszczyć.
Czy ktoś już to robił i dysponuje może jakimś instruktażowym filmikiem?
Druga sprawa to czego mogę spodziewać się po podłączeniu wszystkich kabelków i uruchomieniu radia? Moja czeszka nie ma maxidota ani kierownicy multimedialnej tylko czujniki cofania. Czy czeka mnie jakieś kodowanie?
Szukałem jakiś wskazówek ale tak precyzyjnych informacji nie znalazłem.pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Jeden z kolegów pytał o odblokowanie WINCE w chińskich sprzętach. Puściłem mu priva, ale może komuś się też przyda.
Można odblokować Windowsa - jest do kupienia nakładka - robi ją jeden informatyk z Rumunii
Tylko trzeba sprawdzić czy jest WINCE5 czy 6 i platformę
Nowada 2440 - rozdzielczość 480x234
czy
Nowada 2450 - rozdzielczość 800x480
Aby sprawdzić co masz na pokładzie - trzeba użyć programu WR-Tools ResInfo - odpala się go z karty zamiast nawigacji
Komentarz
-
-
dziś dzwoniłem do tej firmy z Białegostoku co ma erisiny na sprzedaż i pan powiedział że nei ma możliwoście podjechania i sprawdzenia co działa a co nie. niby maja miec w nast tyg wersję która ma obsługiwac pdc i klimatronik nawet wziołem numer modeli. ona ma już miec podwójną szynę can. na stronie erisin to radio jest za 288 dolarów + 45 szyna can i sie zastanawiam czy sobie nie ściągnąćBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
blackrs, Prawdopodobnie dopiero w sobotę będę podłączał. Szkoda że nie mieszkasz bliżej bo chętnie bym przetestował w aucie z maxidotem, klimatronikiem,kierownicą multimedialną oraz kamerą cofania. Tem model co dostałem wszystko to ma a moje autko jest dość ubogie w wyposażeniu
Tak czy inaczej cały czas szukam ramki a kolega krissos który nią dysponuje chyba wyjechał na urlop bo się nie odzywaops:
pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
Komentarz