Ponawiam pytanko: miał ktoś jakiś sprzęt od Vivo-Media? Jak się sprawują, czy są jakieś problemy itd - nie mogę znaleźć opini w necie.
Alternatywa dla navi Skody
Zwiń
X
-
Ja mam AS-7608 v.5, prawie nieużywane, fabrycznie nowe (jeździło sobie u mnie 3 tygodnie). Miałem go w O2T, ale dekoder CAN nie chciał współpracować do końca tak jak ma być, więc sobie odpuściłem. Poza dekoderem to działało nawet całkiem fajnie, zwłaszcza nawigacja szybko i bezproblemowo. Od maja leży u mnie w domu w pudełku, bo nawet nie miałem czasu go wystawić na allegro. Możesz wklepać w youtube, podobno z O2 działa, nawet z multifunkcją, klimą automatyczną, itd. Ja jej nie mam, więc nie wiem czy rzeczywiście tak jest. Radio mam do opchnięcia, jak chcesz sprawdzić możesz do mnie wpaść jakbyś był w Wawie.
Komentarz
-
-
aj kurcze byłem w ostatnia niedziele i poniedziałek i mialem sporo czasu. będe za tydzien wpiatek mgóbym wziąc na sprawdzenie i jka by wszystko działało to bym kupił chetnie bo chce coś takiego własnie tylko żeby mi klime pokazywało i ewentualnie mf o ile sie na nia zdecyduje + zamontuje kamerę cofania. ile będziesz chciał za to urządzenie ?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
pleg, Czy cena która jest przy linku jest taka jaką zapłaciłeś?
Temat tej stacji multimedialnej był już wcześniej poruszany w bieżącym temacie dużo wcześniej ale widzę że producent robi postępy
Chciałem wcześniej to sprowadzić przez rodzinkę na wyspach ale po próbie kontaktu ze sprzedawcą zmieniłem decyzję. Teraz widzę że jest O.K. kpozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
odp
Zamieszczone przez pacocasespleg, Czy cena która jest przy linku jest taka jaką zapłaciłeś?
Temat tej stacji multimedialnej był już wcześniej poruszany w bieżącym temacie dużo wcześniej ale widzę że producent robi postępy
Chciałem wcześniej to sprowadzić przez rodzinkę na wyspach ale po próbie kontaktu ze sprzedawcą zmieniłem decyzję. Teraz widzę że jest O.K. k
na naszym allegro też czasem to oferują, ale słabsze modele za minimum 1800 - 2000 zł,
a widziałem też za dużo więcej
przed zakupem i w trakcie korespondowałem ze sprzedawcą wszystko było ok
Komentarz
-
-
multimedia
Jest szansa na początku przyszłego roku na coś takiego: http://www.erisin.com/erisin-es1099s...rnet_p371.html
Cena b.dobra. Najpierw będzie testowany w VW Caddy a jak wszystko będzie o.k. to go ściągnę do kraju.
Po wstępnych rozmowach jest szansa na jeszcze lepszą cenę przy zakupie kilku sztuk.pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Re: multimedia
Zamieszczone przez pacocasesJest szansa na początku przyszłego roku na coś takiego: http://www.erisin.com/erisin-es1099s...rnet_p371.html
Cena b.dobra. Najpierw będzie testowany w VW Caddy a jak wszystko będzie o.k. to go ściągnę do kraju.
Po wstępnych rozmowach jest szansa na jeszcze lepszą cenę przy zakupie kilku sztuk.Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
multimedia
Cena faktycznie dobra.
Trochę szkoda że URZĄDZENIE NIE WSPÓŁPRACUJE Z WYŚWIETLACZEM FIS, ORYGINALNYMI
SYSTEMAMI PARKOWANIA ORAZ Z KAMERAMI COFANIA.
oraz jak już jest to już nieaktualny:7.)WBUDOWANY TV TUNER ANALOGOWY .
DOTYKOWY EKRAN - ilu calowy?
Jak ktoś się skusi to chętnie posłuchamy opinii.pozdrawiam Pakoś - teraz 147KM/328Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pacocasesTrochę szkoda że URZĄDZENIE NIE WSPÓŁPRACUJE Z WYŚWIETLACZEM FIS, ORYGINALNYMI
SYSTEMAMI PARKOWANIA ORAZ Z KAMERAMI COFANIA.
oraz jak już jest to już nieaktualny:7.)WBUDOWANY TV TUNER ANALOGOWY .
DOTYKOWY EKRAN - ilu calowy?
Jak ktoś się skusi to chętnie posłuchamy opinii.
najbardziej mnie ciekawi czy klimatronik będzie pokazywalo. szkoda ze win 5 a nie 6 ale za takie pieniadze czego tu wymagać...
gwarancja jest wiec w razie czego zwrotBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Re: multimedia
Zamieszczone przez pacocasesJest szansa na początku przyszłego roku na coś takiego: http://www.erisin.com/erisin-es1099s...rnet_p371.html
Komentarz
-
-
a może ktoś z wawy lub okolic by podjechał i przetestował to radio które dałem w linku co w nim działa a co nie. najlepiej w o2 przed fl z klimatronikiem
[ Dodano: Pią 23 Lis, 12 12:08 ]
eh dziwna ta firma co spzredaje pisałem z nimi @ dostawałem dziwnie krótkie odpowiedzi typu " nie działa " " nie mamy". ja pisze @ poce sie chce wszystko wiedzieć a oni zbywaja jak by nie chcieli sprzedać. w sumie to komu ma zależeć na sprzedazy mi czy im? napisali że nawigacja nie działa w o2 przed liftem. dziwne. temat z tą firmą odpuszczam...BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz