Zamieszczone przez szkoda
CB-Radio w Octavi I - Kto ma ?? Uwagi ??
Zwiń
X
-
cb radio jakie i gdzie zamontować w wawie?
Więc tak chcę wymienić swojego unidena 520xl na cos leprzego. Musi być nowe i na fv. I muszę mieć to zamontowane w o1 pod radiem. Wykończa mnie dotychczasowe miejśce. No i gdzie w wawie porządnie mi to zamontują.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
mysle ze tu znajdziesz potrzebne ci informacje http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ighlight=radio-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Pod radiem jak chcesz na plasko, to tam jest maly problem. Albo bedzie ciut wystawac, albo trzeba podciac ten plastik 2din w srodku pod radiem, co normalnie opiera sie o niego kieszonka.
Ja zrobilem sobie takie male home made, ktore do konca mi sie nie podoba, ale spelnia swoje zadanie.
Jest jeszcze cos. Jak dasz go na srodku tak, jak jest to pomyslane w gotowych ramkach 1din pod CB, to wg mnie przy wrzucaniu pierwszego biegu bedzie to przeszkadzac i uderzamy o kabel do gruchy. Dlatego IMO trzeba radio dac do boku na lewo i/lub zamontowac go mozliwie gleboko
Komentarz
-
-
bezduszny
A na co chcesz wymienić tego unidena ? Jeżeli myslisz o Presidencie Johny II lub czymś podobnym... to po za kilkoma bajerami nie zyskasz nic.
Moje jest zamonowane na stałe pod włącznikiem świateł... Troche przeszkadza przy wsiadaniu :? ale już się do tego przyzyczaiłem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez axpolWawie to w Al Jerozolimskich koło Mastera gosc zrobi to fachowo,sprawnie a pozatym
doradzi
Chcę umieścić cb w środkowym panelu jak u Luki (coś tak kojarzę). No i co polecicie. Myslałem nad alanem 48 plus multi albo którymś prezydentem ale jest ich tak dużo ze głowa mała.
Komentarz
-
-
kol autorus, jakbys przeczytal watek ktory polecal kolArek, to na 15 stronie sa zdjecia i miedzy innymi jest wyjasnione ze jest to rowniez sklep a przy okazji zobaczyl bys zdjecie baneru na ktorym bardzo wyraznie widac numer telefonu do tej firmy
podaje bezposredniego linka do strony na ktoerj sa zdjecia i jest widoczny baner
wystarczy kliknac pozdrawiam
jak sie powolasz na klub Octavii i jestes oklejony to otrzymasz 10% znizki na zakup
[ Dodano: Sob 05 Sie, 06 11:13 ]
Zamieszczone przez autorusChcę umieścić cb w środkowym panelu jak u Luki (coś tak kojarzę). No i co polecicie. Myslałem nad alanem 48 plus multi albo którymś prezydentem
(choc przyznam ci sie ze nie rozumiem checi zmiany unidena na inne radio)
ja osobiscie polecam wlasnie unidena i wiem ze mozna go zamontowac tak jak chcesz poniewaz sam mialem tak zamontowanego
nawet gdzies mam jeszcze ta polke z wycientym otworem wlasnie na to radioSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez autorusMyslałem nad alanem 48 plus multi albo którymś prezydentem ale jest ich tak dużo ze głowa mała.
Jak juz chcesz coś lepszego to raczej pozostaje tylko president i to już te droższe...
Komentarz
-
Zamieszczone przez autorusMyslałem nad alanem 48 plus multi albo którymś prezydentem ale jest ich tak dużo ze głowa mała. Autorus
Jeśli zrobisz radyjko w konsoli nie zapomnij o zakupie zewnętrzego głośniczka do CB.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
No dobra kumam alan odpada to który president? Musi być nowy na fv (wszyscy mówiąże stare były fajne) , jakbym się zmieścił w 1kzł to byłoby miło. I żeby do tej konsoli jednak go wcisnąć.http://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez autorusNo dobra kumam alan odpada to który president? Musi być nowy na fv (wszyscy mówiąże stare były fajne) , jakbym się zmieścił w 1kzł to byłoby miło. I żeby do tej konsoli jednak go wcisnąć.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Coś w tym jest, zresztą mój uniden jest po tuningu. Polecano mi jeszcze cobra 19dx4. Bo jest łatwe w tuningowaniu tzn cytuję
" ale w przypadku opcji filtrowania 1 p.cz. (bo tu da sie, w odroznieniu
od 520), to jest wydateczek min 100 PLN, co w polaczeniu z cena zakupu
np. w avanti daje kwote ok 300-350 PLN na gotowo
ale wtedy jest to o wiele lepsze niz president johny, ktory jest o
wiele drozszy i _NIE_DA_SIE_ go zafiltrowac"
Więc albo kupię tą cobre albo zostanę przy starym ale i tak chcę założyć pod radiem..
Komentarz
-
-
Maicroft, najlepeij jest jak masz bat po lewej stronie po stronie kierowcy
autorus, President george jesli masz możliwości finansowe i podoba ci sie alan 48 multi to z tej propozycji bedziesz zadowolony tylko koszty około 1600 zł
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez MaicroftCzy Alan 48 Plus badz ALAN 48 EXCEL to dobra alternatywa dla Unidena 520XL :?: :?
Komentarz
-
Zamieszczone przez ===Tomy===BTW: jakie zasięgi ?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Okay to teraz pytanie "troche" z innej beczki. Temat zostal poruszony na ShoutBox'ie. Otoz, czy jest jakas mozliwosc, zeby CB gadalo z krotkofalowka Motorola XTN 446. Nie chodzi o to, zeby uzywac tego zamiast radia CB, tylko, zeby mozna bylo sie porozumiewac powiedzmy w kolumnie samochodow, gdzie czesc posiada CB, a czesc krotkofale. Prosze o jakies konkretne odpowiedzi od osob, ktore siedza w temacie, a nie o jakies gdybanie
Komentarz
-
-
lec
Panowie - a jak to jest z kradzieza CB ? wyrywaja? w koncu zamontowane jest radyjko na stale, cegla w szybe i radyjko laduje na allegro....
Komentarz
-
bezduszny
Ja mam na stałe...
Owszem słyszałem o kradzieży CB ale to sporadyczne przypadki... jakis desperatów.
Samo radio w zakupie nie jest aż drogie a tym bardziej sprzedawane jako "gorące"... stąd może nikłe ich "znikanie"
Komentarz
Komentarz