Rejestrator jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• no_fear
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez skipper.u
    Czy G1WH jest najlepszy w tej cenie (do 250 zł)?
    za 300zł kupisz 2 szt G1WH :lol:

Zostaw komentarz:

• skipper.u
    odpowiedział(a)
    Czy G1WH jest najlepszy w tej cenie (do 250 zł)?

Zostaw komentarz:

• Rosomak
    odpowiedział(a)
    Ja kupowałem u tego sprzedawcy http://allegro.pl/kamera-samochodowa...823380934.html .
    Kompletne wyposażenie.

Zostaw komentarz:

• yunior81
    odpowiedział(a)
    Gdzie można kupić DOD LS460W z całym wyposażeniem ?
    Niektórzy dają w zestawie tylko podstawowe akcesoria.

Zostaw komentarz:

• Rosomak
    odpowiedział(a)
    Ponad rok mam już DODLS460W i po nagraniu i odtworzeniu zauważyłem bardzo dużą różnicę w jakości obrazu w porównaniu do MIO.
    Uwagi mam takie że DOD ma lepsza matrycę, bardziej czulszą i do tego jasny obiektyw bodajże 1.6 czy 1.8 w porównaniu do wszelkiej maści MIO 2.0, a to daje różnicę w nocy...

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Jak długo go używasz i jakie masz odczucia/wrażenia/uwagi po tym okresie czasu ?

Zostaw komentarz:

• Rosomak
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez hsurim
    Jest sprzęt rejestrujący obraz w nocy w sposób niedościgły dla pozostałego 'peletonu' - przynajmniej znam (oglądałem wieeele filmów) takowy tylko jeden.
    DOD LS460W - jedyna wada, to cena
    POPIERAM!
    Miałem sporo kamer, dużo MIO i inne m.in. "no name" od Wafli Ryżowych i tylko DOD LS460W zagościł u mnie na stałe.

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez makus2
    (...)
    w nocy jest już gorzej, ale tak naprawdę nie ma sprzętu który by dobrze nagrał po zmroku. Wydaje mi się że nie ma sensu inwestować w droższy sprzęt
    (...)
    Jest sprzęt rejestrujący obraz w nocy w sposób niedościgły dla pozostałego 'peletonu' - przynajmniej znam (oglądałem wieeele filmów) takowy tylko jeden.
    DOD LS460W - jedyna wada, to cena
    Pooglądaj porównania z nagraniami z innych kamerek w nocy (na YouTube) a szybciutko zmienisz zdanie.

Zostaw komentarz:

• andrus
    odpowiedział(a)
    Kupilem go jakis czas temu. Ogolnoe jestem zadowolony. Kabelki ladnie pochowane, zamontowany za lusterkiem. Jakosc nagran jak dla mnie OK Oby nigdy nie trzeba bylo z nich korzystac

Zostaw komentarz:

• makus2
    odpowiedział(a)
    andrus, ja mam ten rejestrator u siebie od pół roku. Rejestracja w ciągu dnia daje świetny obraz, w nocy jest już gorzej, ale tak naprawdę nie ma sprzętu który by dobrze nagrał po zmroku. Wydaje mi się że nie ma sensu inwestować w droższy sprzęt, ten jest idealny na trase i miasto

Zostaw komentarz:

• marvin7
    odpowiedział(a)
    Podrzuci ktoś link do tematu z montażem wideorejestratora pod bezpieczniki?

Zostaw komentarz:

• robercik782
    odpowiedział(a)
    dziękuje jestem Twoim dłużnikiem

Zostaw komentarz:

• czernobyl
    odpowiedział(a)
    robercik782, mam: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80816

Zostaw komentarz:

• robercik782
    odpowiedział(a)
    dzięki Kolego za pomoc. Właśnie szukam manuala z obrazkami.

Zostaw komentarz:

• czernobyl
    odpowiedział(a)
    manual ogranicza się do stwierdzenia: kupujesz na allegro bypass bezpiecznika, bierzesz prąd z bezpiecznika haka lub innego, gdzie prąd pojawia się po stacyjce, dorzucasz 2m kabla, wpychasz go w słupek od strony kierowcy a następnie pod podsufitkę do środka, odkręcasz sobie lampkę, w dziurze przyłączasz sobie ładowarke, wyprowadzasz do rejestratora.

gdzieś na forumie jest cały temat z obrazkami, ale też go chwilowo nie mogę znaleźć.

Zostaw komentarz:

• robercik782
    odpowiedział(a)
    Panowie szukam manualu jak przeprowadzić przewód od bezpieczników do lusterka w celu podłączenia rejestratora jazdy

Zostaw komentarz:

• andrus
    odpowiedział(a)
    nie mogę znaleźć a wiem że było..
    gdzie znajdę jakieś zdjęcia którędy puścić jak schować przewód od kamerki?

Zostaw komentarz:

• niesc
    odpowiedział(a)
    To koniecznie zdaj relacje jak sjcam się spisuje bo sam sie do takiego przymierzam i analizuję go w porównaniu do sj4000

Zostaw komentarz:

• Deo
    odpowiedział(a)
    Ja szukałem jakiegoś rejestratora z możliwością pracy jako kamera sportowa i wybór padł na SJ5000.
    W weekend pierwsze uruchomienie i mam nadzieje, że 600PLN nie poszło w błoto.

Zostaw komentarz:

• andrus
    odpowiedział(a)
    Eidos71, wiem ze poruszany bo przegladalem i czytałem. a pytam wlasnie uzytkownikow takiego.. Czy warto zainwestować czy lepiej np. dolozyc 100zl i kupic inny (lepszy)

Zostaw komentarz:

• Przemo_
    odpowiedział(a)
    Witam Koledzy.
    Mam pytanie, Jakie rejestratory możecie polecić w grupach cenowych.
    1- do 200zł czy da is coś kupić w miarę znośnego , jeśli tak to co?
    2-do 400zł
    Z góry dzięki.

Zostaw komentarz:

• Eidos71
    odpowiedział(a)
    andrus - co tu myśleć ? Temat już był poruszany na forum, pełno tego na wszystkich portalach i u Chińczyków. Poczytaj, poklikaj. Mam ten rejestrator od ok. 3 m-cy

Zostaw komentarz:

• andrus
    odpowiedział(a)
    co myślicie o czymś takim?
    G1WH Novatek 96650

Zostaw komentarz:

• pawel_breslau
    odpowiedział(a)
    Wczoraj sprawdzałem i nagrania z dnia wczorajszego i wcześniejszego były. Natomiast dzisiaj pozostawiłem rejestrator włączony w pracy i zapisywał cały czas. Nie było na karcie już nagrania z dnia wczorajszego i dnia wcześniejszego a było nagranie z dnia dzisiejszego. Rozumiem, że nagrania z dni wcześniejszych zostały zapisane przez nagranie z dzisiaj lecz mam na karcie wolne jeszcze prawie 1/4 więc o co tu chodzi?
    Czy jest jakieś ustawienie aby zapisywało właśnie w pętli wykorzystując każde miejsce na karcie? Czy może tak ma być?
    Oczywiście pytanie jest skierowane do użytkowników Mio 538 :P
    Pozdrawiam.

Zostaw komentarz:

• andrus
    odpowiedział(a)
    dzięki wielkie za info..
    jak pisałem nie jest tak ze ukierunkowałem się na Prestigio i już nic innego mnie nie interesuje. o tych akurat zacząłem czytać ale jeśli możecie polecić cos innego sprawdzonego i godnego uwagi dajcie znać..

Zostaw komentarz:

Pracuję...