Zamieszczone przez skipper.u
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
Ja kupowałem u tego sprzedawcy http://allegro.pl/kamera-samochodowa...823380934.html .
Kompletne wyposażenie.
Zostaw komentarz:
-
-
Gdzie można kupić DOD LS460W z całym wyposażeniem ?
Niektórzy dają w zestawie tylko podstawowe akcesoria.
Zostaw komentarz:
-
-
Ponad rok mam już DODLS460W i po nagraniu i odtworzeniu zauważyłem bardzo dużą różnicę w jakości obrazu w porównaniu do MIO.
Uwagi mam takie że DOD ma lepsza matrycę, bardziej czulszą i do tego jasny obiektyw bodajże 1.6 czy 1.8 w porównaniu do wszelkiej maści MIO 2.0, a to daje różnicę w nocy...
Zostaw komentarz:
-
-
Jak długo go używasz i jakie masz odczucia/wrażenia/uwagi po tym okresie czasu ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez hsurimJest sprzęt rejestrujący obraz w nocy w sposób niedościgły dla pozostałego 'peletonu' - przynajmniej znam (oglądałem wieeele filmów) takowy tylko jeden.
DOD LS460W - jedyna wada, to cena
Miałem sporo kamer, dużo MIO i inne m.in. "no name" od Wafli Ryżowych i tylko DOD LS460W zagościł u mnie na stałe.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez makus2(...)
w nocy jest już gorzej, ale tak naprawdę nie ma sprzętu który by dobrze nagrał po zmroku. Wydaje mi się że nie ma sensu inwestować w droższy sprzęt
(...)
DOD LS460W - jedyna wada, to cena
Pooglądaj porównania z nagraniami z innych kamerek w nocy (na YouTube) a szybciutko zmienisz zdanie.
Zostaw komentarz:
-
-
Kupilem go jakis czas temu. Ogolnoe jestem zadowolony. Kabelki ladnie pochowane, zamontowany za lusterkiem. Jakosc nagran jak dla mnie OK Oby nigdy nie trzeba bylo z nich korzystac
Zostaw komentarz:
-
-
andrus, ja mam ten rejestrator u siebie od pół roku. Rejestracja w ciągu dnia daje świetny obraz, w nocy jest już gorzej, ale tak naprawdę nie ma sprzętu który by dobrze nagrał po zmroku. Wydaje mi się że nie ma sensu inwestować w droższy sprzęt, ten jest idealny na trase i miasto
Zostaw komentarz:
-
-
Podrzuci ktoś link do tematu z montażem wideorejestratora pod bezpieczniki?
Zostaw komentarz:
-
-
-
dzięki Kolego za pomoc. Właśnie szukam manuala z obrazkami.
Zostaw komentarz:
-
-
manual ogranicza się do stwierdzenia: kupujesz na allegro bypass bezpiecznika, bierzesz prąd z bezpiecznika haka lub innego, gdzie prąd pojawia się po stacyjce, dorzucasz 2m kabla, wpychasz go w słupek od strony kierowcy a następnie pod podsufitkę do środka, odkręcasz sobie lampkę, w dziurze przyłączasz sobie ładowarke, wyprowadzasz do rejestratora.
gdzieś na forumie jest cały temat z obrazkami, ale też go chwilowo nie mogę znaleźć.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie szukam manualu jak przeprowadzić przewód od bezpieczników do lusterka w celu podłączenia rejestratora jazdy
Zostaw komentarz:
-
-
nie mogę znaleźć a wiem że było..
gdzie znajdę jakieś zdjęcia którędy puścić jak schować przewód od kamerki?
Zostaw komentarz:
-
-
To koniecznie zdaj relacje jak sjcam się spisuje bo sam sie do takiego przymierzam i analizuję go w porównaniu do sj4000
Zostaw komentarz:
-
-
Ja szukałem jakiegoś rejestratora z możliwością pracy jako kamera sportowa i wybór padł na SJ5000.
W weekend pierwsze uruchomienie i mam nadzieje, że 600PLN nie poszło w błoto.
Zostaw komentarz:
-
-
Eidos71, wiem ze poruszany bo przegladalem i czytałem. a pytam wlasnie uzytkownikow takiego.. Czy warto zainwestować czy lepiej np. dolozyc 100zl i kupic inny (lepszy)
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Koledzy.
Mam pytanie, Jakie rejestratory możecie polecić w grupach cenowych.
1- do 200zł czy da is coś kupić w miarę znośnego , jeśli tak to co?
2-do 400zł
Z góry dzięki.
Zostaw komentarz:
-
-
andrus - co tu myśleć ? Temat już był poruszany na forum, pełno tego na wszystkich portalach i u Chińczyków. Poczytaj, poklikaj. Mam ten rejestrator od ok. 3 m-cy
Zostaw komentarz:
-
-
Wczoraj sprawdzałem i nagrania z dnia wczorajszego i wcześniejszego były. Natomiast dzisiaj pozostawiłem rejestrator włączony w pracy i zapisywał cały czas. Nie było na karcie już nagrania z dnia wczorajszego i dnia wcześniejszego a było nagranie z dnia dzisiejszego. Rozumiem, że nagrania z dni wcześniejszych zostały zapisane przez nagranie z dzisiaj lecz mam na karcie wolne jeszcze prawie 1/4 więc o co tu chodzi?
Czy jest jakieś ustawienie aby zapisywało właśnie w pętli wykorzystując każde miejsce na karcie? Czy może tak ma być?
Oczywiście pytanie jest skierowane do użytkowników Mio 538 :P
Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
dzięki wielkie za info..
jak pisałem nie jest tak ze ukierunkowałem się na Prestigio i już nic innego mnie nie interesuje. o tych akurat zacząłem czytać ale jeśli możecie polecić cos innego sprawdzonego i godnego uwagi dajcie znać..
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: