Rejestrator jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nurek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez vaz
    Czy ten uchwyt da się stabilnie przymocować do lusterka?

Mam taki i mocno trzyma sie lusterka, kamerka stabilna.

Zostaw komentarz:

• klon
    odpowiedział(a)
    Miałem Prestigio chyba 500 , usmażyła się wewnątrz (cała była gorąca), nie polecam , mam G1Wh z chin i działa bez problemu .
    Gwarancja Prestigio działa , wymiana w sklepie na Mio

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    A polecanej z polskiej dystrybucji G1WH nie chcesz http://vat19.pl/pl/rejestratory-i-na...ator-g1wh.html

Zostaw komentarz:

• Sekundka
    odpowiedział(a)
    Miałbym wielką prośbę...czy ktoś mógłby mi więcej powiedzieć na temat tej kamerki PRESTIGIO Roadrunner 505 bo właśnie ją chciałbym zakupić..a mając przeznaczone tylko 200zł na to jedynie ona parametrami mi się spodobała..chyba że ktoś wie coś więcej ) byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Adrian
    (...)
    Wykonałem reset kamerki i wgrałem najnowsze oprogramowanie. Dodatkowo zrobiłem format karty sd. Jak na razie w warunkach testowych działa. Zobaczymy co będzie jutro w drodze.
    (...)
    Czasami sam reset i u mnie pomaga, ale przywrócenie do ustawień fabrycznych (w menu urządzenia) średnio co pół roku, jest niezastąpione - przynajmniej w mojej HD1

Zostaw komentarz:

• Adrian
    odpowiedział(a)
    hsurim, dzięki za podpowiedz. Wykonałem reset kamerki i wgrałem najnowsze oprogramowanie. Dodatkowo zrobiłem format karty sd. Jak na razie w warunkach testowych działa. Zobaczymy co będzie jutro w drodze.

eaglemirek, wydaję mi się że właśnie tak powinno być no bo jaki sens jest to ciągle zdejmować. Jak miał bym tak ciągle robić to rezygnuje z tej zabawki.

vaz, mój poprzedni model 530 właśnie się trochę przytopił i było widać po obudowie że działał na niego temperatura ale serwis nic nie gadał. W sumie zakres pracy to nie temp w jakiej może być przechowywana. Obecna jest tak jak by z "amelinium" więc mam nadzieję że się nie stopi.

Zostaw komentarz:

• eaglemirek
    odpowiedział(a)
    Adrian, Od 2 lat mam Mio też wisi stale na szybie (zjechane MNE i Albania) ostatnio przy tych upałach stała czeszka ustawiona przednią szybą pod południowe słońce, kiedy przyszedłem do samochodu to kamerka się odkleiła a schowek na okulary się otworzył z temp ale kamerce nic się nie stało

Zostaw komentarz:

• Adrian
    odpowiedział(a)
    Kupiłem w okolicach marca 2015. Przetestuje jeszcze reset ale jak dla mnie sie ugotowała bo w sumie od marca cały czas wisi a parkuje pod chmurką i trochę ostatnio ciepło było w aucie.

Zostaw komentarz:

• vaz
    odpowiedział(a)
    Moja kamera w tym roku uległa stopieniu na słońcu w Grecji. Dobrze, że nie spłynęła na deskę rozdzielczą. Sprawdziłem teraz zakres temperatury roboczej, który wynosi 0-40*C.
    A myślałem, że tego typu urządzenia są wykonane z tworzyw termostabilnych.

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Po jakim okresie użytkowania się wiesza ?
    Moją stareńką HD1, średnio co pół roku - ze względu na zwisy - MUSZĘ przywracać do ustawień fabrycznych i wówczas jest OK.

Zostaw komentarz:

• bishop
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez endryu
    Myślałem że takie urządzenie powinno być dostosowane do panujących warunków na przedniej szybie.
    Niestety nie. Temp. pracy do 45 st. C http://www.prestigio.pl/catalogue/DV...e=PCDVRR545GPS
    To jakieś jaja żeby pracowała w zakresie 0°-45°C, kto się będzie bawil z noszeniem go do domu zimą i latem :twisted:
    Mam niższy model prestigio310i tylko HD działa non stop , ale w opisie techn, nie ma zakresu temp.

Zostaw komentarz:

• endryu
    odpowiedział(a)
    Myślałem że takie urządzenie powinno być dostosowane do panujących warunków na przedniej szybie.
    Niestety nie. Temp. pracy do 45 st. C http://www.prestigio.pl/catalogue/DV...e=PCDVRR545GPS

Zostaw komentarz:

• Adrian
    odpowiedział(a)
    Mam pytanie odnośnie użytkowania kamerki. Mam już po raz 2 model Prestigio wcześniejsza 530 uległa uszkodzeniu. Została wysłana do serwisu bo się zawieszała. Wymienili na nową obecnie model 545. I teraz widzę że znowu zaczął się zawieszać. Mam wrażenie że przy obecnej pogodzie kamerka się uszkodziła od temperatury. Czy macie też takie problemy? Może zdejmujecie kamerki na czas postoju? Myślałem że takie urządzenie powinno być dostosowane do panujących warunków na przedniej szybie.

Zostaw komentarz:

• namo
    Guest replied
    Czy ktoś już prowadził 12V w O3 pod lusterko żeby kabel zasilania kamerki tak nie wisiał?

Zostaw komentarz:

• Nurek
    odpowiedział(a)
    Jakie najlepsze paramenty kamery ustawić w rejestratorze G1WH?
    Jaka ilość klatek na sek, jaka częstotliwość itp?

Zostaw komentarz:

• vaz
    odpowiedział(a)
    Czy ten uchwyt da się stabilnie przymocować do lusterka?

Zostaw komentarz:

• Rosomak
    odpowiedział(a)
    obrus, zresetuj go...

Zostaw komentarz:

• obrus
    odpowiedział(a)
    Mój G1WH chyba wyzionął ducha podczas upału. Każe włożyć kartę, mimo, że jest w środku. Karta na pewno dobra.

Zostaw komentarz:

• rafiki
    odpowiedział(a)
    skipper.u, cierpliwości? Od zakupów na allegro różni się tylko czasem oczekiwania +/- 2 tygodnie zamiast 2 dni jak każda przesyłka z zagranicy

Zostaw komentarz:

• no_fear
    odpowiedział(a)
    CHAT się zrobił 8)

ale znowu ja odpowiem - tak do ~160zł nie ma lepszej kamerki

Zostaw komentarz:

• skipper.u
    odpowiedział(a)
    OK,
    ale pytałem czy w tej cenie jest najlepsza

Zostaw komentarz:

• no_fear