Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
cysterniarz, nagrania nocne są dobre? W upalne dni masz problem z rozmazanym (lekko) obrazem? Tzn z mniejszą ostrością? Jakbyś raz jeszcze miał wybierać to kupiłbyś raz jeszcze DODa LS430W czy już najnowszy model czyli LS460W?
-
-
To, że za kilka stówek nie musi oznaczać że to niezawodny sprzęt. Miałem kiedyś doda 600 który gubił nagrania a też kosztował nie mało.
Mam nadzieje, że ten posłuży długo i nie podzieli losu poprzednika "w śmietniku".
Za jakieś pół roku kolejna relacja...
Zostaw komentarz:
-
-
cysterniarz, DOD to nie G1WH - za tyle stówek to musi działać...
Zostaw komentarz:
-
-
Mija ok 11 miesięcy od użytkowania dod'a ls 330w.
Nie był robiony żaden upgrade softu.
Zamontowany na stałe, ciągłe użytkowanie.
Ani jednej zwiechy, nagrania dzień/noc nadal super jakości.
Żadnych zapisywanych błędów na karcie ani przerw między nagraniami.
Temp. przetestowane: 45* w słońcu - cały dzień stało auto i na razie max -15 przez noc w okresie zimowym.
Oby tak dalej :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Mój G1WH przez chwilę widział tylko kartę 4GB. Niestety, tylko raz dał sobie wgrać nowy firmware, ten sam, co wcześniej i teraz juz żadnej karty nie widzi. Cyrkuje tez z ładowarką. Pracował z półtora roku.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pstryczekjeden nawet taki jak mnie pałki złapały
Zostaw komentarz:
-
-
Pare filmików z drogi mam zgranych, jeden nawet taki jak mnie pałki złapały :P
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pstryczekA ja się dalej łamię, trochę szkoda kasy, a filmiki i tak sie kasują w pętli :P
Zostaw komentarz:
-
-
G1WC oprócz tego kondensatora ma podobno słabszą optykę od G1WH. Nie ma potwierdzonej udanej próby wgrania jej softu od DODa LS388W. A szkoda, bo byłoby to bardzo ciekawe rozwiązanie...
BTW.Popularność G1WH/C wynika z jej ceny co do jakości nagrań a nie trwałości...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Rosomakvaz, jeżeli da sie do niego zapakować firmware od DODa LS388W to i owszem - kondensator lepsiejszy jest...
Zostaw komentarz:
-
-
A ja się dalej łamię, trochę szkoda kasy, a filmiki i tak sie kasują w pętli :P
Zostaw komentarz:
-
-
vaz, jeżeli da sie do niego zapakować firmware od DODa LS388W to i owszem - kondensator lepsiejszy jest...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pstryczekZastanawiam się nad G1WH, zrobiliśmy ze znajomym porównanie w nocy i moje MIO358 to szajs :|
Zostaw komentarz:
-
-
pstryczek, jak masz konto na autowrzuta.pl to pogadaj ze sprzedawcami w tych sklepach:
Tylko sprawdzone kamery samochodowe. Rejestratory jazdy to nasza specjalizacja. Sami testujemy i wybieramy najlepsze wideorejestratory dla Ciebie. Sprawdź koniecznie naszą ofertę!
może jeszcze jakiś rabacik Ci wpadnie...
Jak z nimi pogadasz to od razu mogą zapodać Ci softa od DODa, bez utraty gwary i ori plik z softem od G1WH aby móc wrócić do poprzedniego firmware... ale to wszystko kwestia indywidualnych uzgodnień...
Zostaw komentarz:
-
-
pstryczek, Gdzie masz zamiar kupić? U nas czy bezpośrednio od chińskich wafli ryżowych :?:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez namoTo zwykłe urządzenie z softem Janosika jaki można ściągnąć na Adroid czy iOs.
DVR wbudowane np. w lusterko mają ruchomą "optykę", także można je ustawić niezależnie od ustawienia lusterka.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pstryczekZastanawiam się nad G1WH
Zostaw komentarz:
-
-
Zastanawiam się nad G1WH, zrobiliśmy ze znajomym porównanie w nocy i moje MIO358 to szajs :|
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Adriani co 6 miesięcy 99 zł za transfer danych, bez tego nie działa nic.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez AdrianA tak na prawdę do jest zwykly tablet na androidzie który ma nakładkę Yanosika.
Zostaw komentarz:
-
-
piotrek_os, wygrałem kiedyś takie urządzenie w konkursie. Przetestowałem przez 7 dni i sprzedałem. Yanosik sam w somie jak ktoś używa to wie jak działa. Natomiast nawigacja nie pasowała mi zupełnie. Jeśli chodzi o rejestrator to jakość nagrania nie jest najelpsza. Do tego musisz zapłacić za to 499 zł i co 6 miesięcy 99 zł za transfer danych, bez tego nie działa nic. Dla mnie to strata kasy. A tak na prawdę do jest zwykly tablet na androidzie który ma nakładkę Yanosika.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: