.. i zrobiło się forum fizyków teoretyków...
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
-
-
mam pytanie, jest jakiś temat z gdzie można umieszczać swoje nagrania z rejestratora?
Wczoraj jechałem A4 z Wrocławia do Krakowa, wstawiam swój filmik z bramek (jak ominąć korek):
podobnie było poprzedniego dnia na trasie Kraków -Wrocław, na bramkach w Gliwicach korek a 3 pasy Viatool puste a przecież na nich też można pobrać bilet.
Komentarz
-
-
[ Dodano: Nie 01 Lis, 15 15:33 ]
Zamieszczone przez skipper.uhttps://www.youtube.com/watch?v=3eJ1bOoQjKk
Raczej to nie było wczoraj tylko 30.12.2014rOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.umiałem w schowku nie ten link co trzebaOblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.u
podobnie było poprzedniego dnia na trasie Kraków -Wrocław, na bramkach w Gliwicach korek a 3 pasy Viatool puste a przecież na nich też można pobrać bilet.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Witam
Jestem zainteresowany zakupem kamerki.
I teraz mam kilka pytań
czy wybrać G1WH,G1WHT czy G1WC podobno ta ostatnia różni się,tylko tym,że ma kondensator zamiast baterii.
Czy macie kogoś kogo możecie polecić np. z allegrogo czy coś podobnego.
I na co zwrócić uwagę kupując taką kamerkę ?
Komentarz
-
-
Tu http://autowrzuta.pl/viewtopic.php?f...711&start=2596 jest kompendium wiedzy o G1Wxx. Ogólnie G1WH już nie robią, ale tu i ówdzie da się ją jeszcze dostać. Uważana jest za lepszą od G1WHT ze względu na lepszy procesor Novatek (w G1WHT jest Generalplus) i lepszą jakość dźwięku (w G1WHT o wiele gorzej słychać, praktycznie nie da się nic zrozumieć). Za to G1WHT ma tryb parkingowy. G1WC to to samo co G1WH ale na kondensatorach. Bateria oryginalna w G1WH to 200 mAh i starcza na 10 minut pracy, ale nie daje rady w upale i często pada po zostawieniu kamery w rozgrzanym aucie i praktycznie co jakiś czas trzeba ją wymieniać. z G1WC takich problemów nie ma, ale prądu w kondensatorach wystarcza tylko na wyłączenie kamery po odcięciu zasilania. Co do sprzedawców - w podanym linku jest kilku którzy są sprawdzeni.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez militariusczy ktoś z użytkowników testował/posiada Overmax Camroad 6.1? mogę go mieć za 150 zł nowego i się zastanawiam czy znajdę coś lepszego w tym budżecie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JerzyM73Zamieszczone przez skipper.u
podobnie było poprzedniego dnia na trasie Kraków -Wrocław, na bramkach w Gliwicach korek a 3 pasy Viatool puste a przecież na nich też można pobrać bilet.
Komentarz
-
-
Lesiu34, Dzwoniłem do dwóch sprzedawców i jeden polecał mi G1WH zaś drugi G1WC i sam już nie wiem,czy wybrać "H",czy "C" ?
Kamerkę chcę kupić dla mojego taty raczej nie będzie jej wyciągał z samochodu więc jak na razie stawiam na G1WC.
Może ktoś ma jakieś doświadczenie i poradził by mi co wybrać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuLesiu34, Dzwoniłem do dwóch sprzedawców i jeden polecał mi G1WH zaś drugi G1WC i sam już nie wiem,czy wybrać "H",czy "C" ?
Kamerkę chcę kupić dla mojego taty raczej nie będzie jej wyciągał z samochodu więc jak na razie stawiam na G1WC.
Może ktoś ma jakieś doświadczenie i poradził by mi co wybrać.Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skipper.umam pytanie, jest jakiś temat z gdzie można umieszczać swoje nagrania z rejestratora?
Wczoraj jechałem A4 z Wrocławia do Krakowa, wstawiam swój filmik z bramek (jak ominąć korek):
Tak więc czasem sie uda, a czasem przejazd wyjdzie sporo drożej.
Co prawda winę za to też ponosi obsługa że tam raz siedzi a raz nie, jak by nigdy tam nie siadała to by było wiadomo że się nie przejedzie."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzsebu napisał/a:
same kamerki niczym się nie różnią
a przypadkiem g1wc nie ma mniejszego kąta widzenia niż g1wh ?
120* vs. 140*
Zastanawia mnie jeszcze taka informacja
Oryginalna kamera samochodowa G1WH z czarną płytą główną typu S1088.
A pod G1WC takiej informacji niema,to znaczy,że jest gorsza jakość wykonania ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosZamieszczone przez skipper.umam pytanie, jest jakiś temat z gdzie można umieszczać swoje nagrania z rejestratora?
Tak więc czasem sie uda, a czasem przejazd wyjdzie sporo drożej.
Co prawda winę za to też ponosi obsługa że tam raz siedzi a raz nie, jak by nigdy tam nie siadała to by było wiadomo że się nie przejedzie.
Komentarz
-
Komentarz