Bramki viatoll są po to zrobione żeby usprawnić przejazd bez zatrzymywania dla aut które mają ten system. W innych krajach normalni ludzie o tym wiedzą i nie blokują tych bramek, tylko w Polsce jak zwykle nie można ...... nauczyć. tak trudno to uszanować że ktoś kupił urządzenie żeby szybko przejechać a nie stać w kolejce? Skoro tak trudno Wam stać w kolejce po bilet czy do kasy na bramce, to wystarczy nabyć viaAuto Chyba że to za bardzo skomplikowana operacja dla niektórych :diabelski_usmiech
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
-
-
Zamieszczone przez hsurimZamieszczone przez sebuhsurim, same kamerki niczym się nie różnią.Jedyna różnica to bateria i kondensator.
I okazuje się, że te najnowsze mają jednak nieco gorszy obraz.
Komentarz
-
-
Przeniesione z innego tematu...
Zamieszczone przez macherstudioKrótkie pytanie, jaki zakupić rejestrator jazdy aby ładnie się zmieścił za luterskiem fotochromatycznym OIIFL ?Zamieszczone przez Kowal 2002Osobiście raczej na pierwszym miejscu postawiłbym jakość nagrania a dopiero potem wielkość/wygląd?
Ja używam G1-WH i jest zajebisty w tej cenie. Co do montażu to z miejsca kierowcy nie widzę go wcale ( schowany za lusterkiem ).
Zamieszczone przez macherstudioLINKI nawet jest u mnie w Cze-wie...
Mam jednak pytanie, czy podłączając go jako ON po odjęciu mu napięcia ALE bez wyłączania przyciskiem i po PONOWNYM podaniu mu napięcia (tj. przekręceniu kluczyka) rejestrator się odpali sam, czy muszę gmerać w poszukiwaniu ON ?Zamieszczone przez cysterniarzmacherstudio, startuje automatycznie
masz w opisie:
W pełni zautomatyzowany proces zapisu audio-wideo (automatyczne rejestrowanie obrazu w chwili włączenia silnika, automatyczne wyłączenie urządzenia po zgaszeniu silnika)Zamieszczone przez macherstudiocysterniarz, o hilfe opis na dole strony był ja pierniczę ale jestem tabaka ciemna w roguJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
eaglemirek, Niezły kawałek musiałeś przejechać na Łąkową do osiedlowego toi toi-a :diabelski_usmiech
Sprawdź jakość nagrywania mowy. Bardzo musiałem podgłośnić aby usłyszeć mowę. Mam porównanie do g1wh, gdzie nagrywa bardzo wyraźnie na niskim poziomie głośności (w trakcie odtwarzania) :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuNiezły kawałek musiałeś przejechać na Łąkową do osiedlowego toi toi-a :diabelski_usmiech
Będę jeszcze testował. Mam pytanie czy u ciebie można w opcjach ustawić by na kamerce ekran się nie świecił podczas nagrywania :?: .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pstryczekCiekawe jak nagrywa z tak ciemnym obiektywem w nocy
(...)
Tak więc patrząc na wartość samej przesłony, można mieć mylne wyobrażenie.
Nie jest oczywiście tak znakomicie, jak w wypadku DOD460, ale głównie postawiłem na zapis dzienny i nic lepszego nie znalazłem.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sewerwa(...)
szukam małej kamerki w rozsądnej cenie z dobrą jakością nagrania
(...)
Obejrzyj sobie filmiki na YT i sam ocenisz, czy jakość jest wystarczająca.
Jak dla mnie, to jej FHD, chyba tylko stało obok prawdziwego FHD - wygląda to jak rozciągnięte 720p.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz