pstryczek, mam tak na każdej kamerce Prestigio po jakimś czasie. Niestety u mnie zawsze się to kończy wymiana płyty głównej.
Rejestrator jazdy
Zwiń
X
-
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
Zamieszczone przez naverCzy ktoś poleci jakąś kamerkę z jakimś inteligentnym trybem parkingowym?
Dodatkowo GPS do podłączenia, WI-Fi do przeglądania lub podglądu bezpośredniego na telefonie. Oprogramowanie na PC pozwalające przeglądać trasę (niestety jak jest GPS to pokazuje prędkość). Przy karci 32 GB to ponad 5 godzin nagrywania w FH.
Minus tego urządzenia to bateria która nie trzyma nawet 10 minut. Urządzenia musi być podłączone na stałe do zasilania jak ma nagrywać na parkingu.
instrukcja to kolejny minus - prawie jej nie ma ale profesor Google daje radę i odpowiada na większość pytań.Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boonsawJa ze swojej strony polecam Xbiltz Go. Mam go od maja i żadnych zastrzeżeń. Tylko jak się przekonałem jakość nagrywania tylko FHD
Mówisz o modelu XBLITZ FULL HD GO ?
Właśnie zastanawiam się nad tym modelem a NavRoad myCAM HD PRO lub MIO MiVue 538
Jakby ktoś mógł doradzić to będę wdzięczny.
Chodzi mi przede wszystkim o jakość nagrania (zwłaszcza w nocy) i możliwość odczytania tablicy rejestracyjnejJeśli pomogłem bardzo proszę o naciśnięcie "pomógł"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Scrappy CocoMówisz o modelu XBLITZ FULL HD GO ?
Dokładnie tak. Dla mnie super, przeżyła już 37 stopniowe upały nic się z nią nie dzieje. Montaż bardzo fajny. Przewód na tyle długi że da się zrobić praktycznie każdą konfiguracje zasilania i totalnie go schować. Jeżeli chodzi o jakość nagrań to możesz sobie pooglądać filmiki na youtubie są z tej kamerki choć osobiście uważam że surowy materiał prosto z rejestratora wygląda jeszcze lepiej ( pewnie kwestia kompresji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez naverPrzerabiam obecnie temat kamery bo chce jakąś kupić i czytając autowrzute myślę, że mogę wam zasugerować w tych pieniądzach Xiaomi Yi
i jeszcze jedno pytanie
Jak rozwiązaliście problem z zasilaniem, u mnie gniazdo zasilania jest poza kluczykiem, i w zasadzie kamera może krecić na okrągło co jest lekko bez sensu.[img]http://www.smajek.pl/rs1.jpg[img]
Komentarz
-
-
jeśli auto spędza dużo czasu na słońcu to polecam G1WC. Jest to kamera identyczna pod względem jakości nagrywania jak G1WH z tą różnicą że ma zamiast baterii kondensator który jest nie wrażliwy na wysoką temperaturę. Mam tą wersję u siebie i działa bezproblemowo
Tutaj masz trochę informacji co wybrać, kondensator czy baterie. http://www.wideorejestratory24.info/...ndensator.html2.0 AZH + LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez micumiZamieszczone przez no_fearmicumi, wgrałeś w tym swoim G1WC firmware od DOD`a ? :wink:
Nie mam potrzeby, żeby coś poprawiać.
Komentarz
-
-
A ja używam takiej http://www.ceneo.pl/43044693 kupowałem w Media Expert 100 zł taniej jak w linku (była promocja) i jestem mega zadowolony ,ma GPS ,wgrane fotoradary (również te w europie) jakość zapisu rewelacyjna ,zgrabny uchwyt (ale przyklejany ,aby przenieść kamerę trzeba ją odkleić ,taki minus) ,w czasie jazdy ładnie wygasza się ekran (nie wiem czy wszystkie tak mają) co nie przeszkadza nocą ,wykrywanie/nagrywanie zdarzeń ,obsługuje karty 64- ki ,ładnie nagrywa w nocy ,polecamSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
krzyzakp, ja właśnie używam i nie stwierdzono żadnych problemów ,zresztą te druciki są na tyle małe ,że ledwo je widać gołym okiem ,na obrazie z kamery nie widać ich wcaleSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
Komentarz