Zamieszczone przez gregors
Nowa Skoda Octavia Tour - nieoryginalne radyjko
Zwiń
X
-
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
-
-
Zamieszczone przez mackowskiZamieszczone przez gregorsTeż tak mam, tylko czasami jak często zatrzymuje się na mieście to zapominam wyłączyć radyjko. Wiem że niektórzy mają adaptery ale to chyba temat na nowy wątek, a półśrodki jak kodowanie typu wyłączanie świateł dziennych po zaciągnięciu ręcznego jakoś mnie nie urządza. Na razie mam na stałe aż coś wymyślę z adapterem CAN - tylko czasu brak.
Pozdrawiam GregorS
Komentarz
-
-
Podbije temat.
Montował ktoś te ramkę którą wskazał kolega adamsky tylko z dwoma gniazdami (radio + cb radio)?
Interesuje mnie czy byłby takie wersje, albo czy można do tej wersji z półką upchać tam cb
Szerokość 170 mm
Wysokość 52 mm
Głębokość 150 mm
Ma ktoś jakieś info o wymiarach tej kieszeni? Bo na oko widać ze jest mniejsza niż kieszeń na radio
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Hawk1985Montował ktoś te ramkę którą wskazał kolega adamsky tylko z dwoma gniazdami (radio + cb radio)?
Interesuje mnie czy byłby takie wersje, albo czy można do tej wersji z półką upchać tam cbNiestety taki president się nie zmieści. Ja mam LAFAYETTE ATENA (to jest to samo co Yosan pro 120) i wchodzi na styk. Z tyłu tylko dziurę na antenę trzeba zrobić. Obok tego radyjka jeszcze mieści się kabel od cb aby się nie 'majtał'. Jutro mogę zrobić zdjęcie.
Wymiary: 140 x 145 x 42 mm
I naprawdę co chodzi o wysokość i głębokość to jest idealnie na styk i nic więcej nie wejdzie."A miało być tak pięknie..."
4x4 @147KM\330Nm by Rogal
Komentarz
-
-
Koledzy może jesteście w stanie powiedzić co jest nie tak z moim radiem mam OII TOUR nie chciałem orginalnego radia w salonie założyli mi SONY CDX-GT44U niby wszystko ok ale w czasie jazdy szczególnie pod liniami wysokiego napięcia są trzaski zakłucenia co może być powodem tego?
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Prezes52Koledzy może jesteście w stanie powiedzić co jest nie tak z moim radiem mam OII TOUR nie chciałem orginalnego radia w salonie założyli mi SONY CDX-GT44U niby wszystko ok ale w czasie jazdy szczególnie pod liniami wysokiego napięcia są trzaski zakłucenia co może być powodem tego?Pozdrawiam GregorS
Komentarz
-
-
gregors, Dzięki za podpowiedź oni montowali do nowego auta więc pewnie nie założyli jutro podjade do kolegi niech mi to sprawdzi a jak nie ma to jade do salonu będą w podskokach zakładać inaczej dostaną bana na nasze służbowe Skody chyba maja więcej do stracenia
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
obrus, Myślem że ma gubi stacje po trasie jest słaba jakość sygnału na postoju gra w miare ok na podziemnych parkingach sa tylko szumy więc pewnie ten separator i zasilenie wzmacniacza antenowego uzdrowi radio
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
-
obrus, Dziś zadzwonie do nich i popytam moim zdaniem powinni założyć ten separator jak zamawiałem auto miało być z radiem przyszło bez więc to ich sprawa dam znać najwyżej co i jak
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
-
obrus, Byłem w SKODZIE przeprosili mnie za zamieszanie i przyszłym tygodniu maja mi to założyć bo narazie nie ma elektryka ja u nich serwisuje służbowe Skody maja więcej do stracenia:szeroki_usmiech
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Komentarz
-
Komentarz