Zamieszczone przez kosinskp
Jaki moduł bluetooth
Zwiń
X
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
-
a więc..
dostałem właśnie nowy moduł od sprzedawcy z allegro ,podłączyłem i śmiga aż miło , podobno maja na nim chodzić również najnowsze telefony z androidem 5,0 i wyżej . coś wspomniał mi że chodzi na nim apple 6 czy ajfon 6 .
numer modułu 7P6 035 730 M .
poza tym pozwolę sobie bardzo pochwalić sprzedawce , firma TEST MOBILE, p. Paweł , mimo że to ja kupiłem , z mojej winy , na początku zły moduł bez żadnych problemów mi go wymieniono , doradzano itd. naprawdę z pełnym zaangażowaniem co się coraz rzadziej spotyka..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez duckerWłaśnie skombinowałem na testy moduł bluetooth 1K8 035 730D i podłączyłem go u siebie.
Zakodowałem go: 412120 i adaptacjach ustawiłem widoczność bluetooth.
Czy coś jeszcze trzeba robić ? Bo niestety nie pojawił mi się na MaxiDocie i RNSie.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Kodowanie ustawiłem mu takie jak podałem. BT jest widoczny i da się z nim sparować. Rozmowa idzie przez głośniki i to byłoby na tyle. Zero info na MaxiDocie i RNSie.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
ducker, tak działają moduły standard w trybie HFP->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
ducker, miałem Ci odpisywać ale napisze tutaj.
ten mój moduł nie pokazuje sie na maxidocie jakby co. za to obsługuje również rsap więc podłączałem sobie pod niego obydwa telefony :szeroki_usmiech .
na dziesięć prób za każdym razem łączy sie z samsungiem , może dlatego że jego jako pierwszy zainstalowałem/sparowałem z zestawem.
nie odbiera tez sms co akurat jest dla mnie wygodne , nie pisze ich tylko odbieram jakieś reklamy a najgorzej jest jak sie granicę przekracza.to tle chyba , jakby co to pytajcie..
[ Dodano: Pią 27 Lut, 15 13:49 ]
nie wiem tylko dlaczego mam w telefonie kaska szkocja a na rns w książce szkojca Kaśka.. :? to sie tyczy samsunga smarona.
książki ze starej nokii jeszcze nie sprawdzałem bo klient przyjechał..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolducker, tak działają moduły standard w trybie HFP
Czyli wychodzi na to, że pełną zgodność zachowuje 5P0 ... D i 1Z0 ... B (mówiąc o modułach z HFP i przy gratach w przed FL).... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez duckerCzyli wychodzi na to, że pełną zgodność zachowuje 5P0 ... D... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
5P0862335D ma drobny problem - przynajmniej u mnie. Nie da się zadzwonić ani odebrać połączenia z poziomu maxi. Na wyświetlaczu widać połączenie, ale brak reakcji na przycisk akceptacji w prawej wajszce. Nie da się wejść w książkę tel, rejestr połączeń, itp... Nie ma problemu za to z obsługą z poziomu RNSa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majonezz5P0862335D ma drobny problem - przynajmniej u mnie. Nie da się zadzwonić ani odebrać połączenia z poziomu maxi. Na wyświetlaczu widać połączenie, ale brak reakcji na przycisk akceptacji w prawej wajszce. Nie da się wejść w książkę tel, rejestr połączeń, itp... Nie ma problemu za to z obsługą z poziomu RNSa... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Leszek udało się wszystko ogarnąć ?... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfazido tego STYROPIAN BLUETOOTH
http://allegro.pl/vw-pass...5102028767.html
Z Passata nie pasuje do Octavii.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez duckerLeszek udało się wszystko ogarnąć ?
ale jeszcze raz dziękuję za pomoc i w dalszym ciągu jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy
Zamieszczone przez kerajntWitam mam radio swing plus maxi-dot ale niestety kierownice bez multifunkcji jaki moduł będzie dla mnie odpowiedni ?
Zamieszczone przez Maicroftleszekmw, Po co Ci to ?? Pytam serio, bo wiem jak to dziala i majac normalny telefon z BT to nie ma zadnego uzasadnienia. To oddawanie karty z telefonu w aucie do telefonu w spodniach to tak srednio dzialalo, te kilka lat temu
a ja nie potrzebuję drugiego telefonu do auta tylko do pracy gdzie smartfon miałby dość ciężko , więc jeden mam do pracy a drugi jak idę na podryw..
właśnie powiedzieli w radiu że Clarksona raczej wypierdzielą .., wzięli przykład z TVNnu :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sob 14 Mar, 15 14:21 ]
5N0 035 730 B taki mam modułO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
kerajnt, jak dla mnie to trochę za bardzo skomplikowane , poza tym na początku filmu widać ze chcąc uruchomić jakąś funkjcę trzeba długo przyciskać przycisk /z lewej strony kierownicy / co nie zawsze jest możliwe podczas jazdy.
osobiście wolał bym ori zestaw bez kombinacji.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
No możliwe ciekawi mnie jednak jak to zrobił że na liczniku mu się wyświetla wszystko mam zamiar założyć Parrota mki 9100 mma maxi dota i nie obraziłbym się gdyby wyświetlał mi tam komunikaty .
[ Dodano: Nie 22 Mar, 15 22:08 ]
Witam , może się to komuś przyda jestem po instalacji zestawu Parrot MKI 9100 w zestawieniu z radiem swing , wszystko działa super radio się wycisza smaczkiem w mojej ocenie jest to że mikrofon z tego zestawu ( choć podwójny ) ładnie pasuje w miejsce oryginalnego w lampce sufitowej więc go nie widać a działa wyśmienicie co do wiązki multimedialnej ( można podłączyć pendriva , ipod itp ) wyprowadziłem go w schowku nad radiem zamknięty ładnie nie widać a działa świetnie plus łatwy dostęp w razie potrzeby wymiany nośnika usb jednym słowem mogę polecić każdemu miałem zamiar wkładać oryginał ale nie mam kierownicy multi i wybrałem taką opcję .OCTA
Komentarz
-
-
Witam posiadam octavie II combi tour z listopada 2011 szukam modułu Bluetooth by sparować z RCD 510 nie posiadam maxi dota znalazłem coś takiego 5K0 035 730 B dzwoniłem do ASO ALE TAM nie maja wiedzy i nie są w stanie mi pomóc
Czy posiadacie wiedzę czy ten moduł pasuje a jak nie ten, to jaki moduł można podłączenia do mej wersji
Komentarz
-
Komentarz