Zamieszczone przez Bialy
[ Dodano: Nie 07 Lut, 10 01:42 ]
Zamieszczone przez skoda13
sprawdzałem swr ML 145 w różnych miejscach na dachu kombi i jeżeli idzie o swr to najmniejsze było na lewym tylnym rogu ( najwięcej blachy wzmocnienia ) potem środek dachu a porażką okazało się stawianie anteny zaraz koło anteny fabrycznej swr ponad 3
a co do wyglądu to według mnie najlepiej wygląda antena postawiona właśnie koło fabrycznej ale jak widać jest to najgorsze miejsce jeżeli chodzi o nadawanie odbiór
240 było tylko "na chwilę", z takimi prędkościami (a nawet z dużo mniejszymi) normalnie nie jeżdżę. Ogólnie ten bat jest znany z b. dobrej adhezji do nadwozia przy dużych prędkosciach. Nieprzypadkowo wziąłem tę antenę, mam pewność że do 200 nie ma problema.
240 było tylko "na chwilę", z takimi prędkościami (a nawet z dużo mniejszymi) normalnie nie jeżdżę. Ogólnie ten bat jest znany z b. dobrej adhezji do nadwozia przy dużych prędkosciach. Nieprzypadkowo wziąłem tę antenę, mam pewność że do 200 nie ma problema.
ops:
) było złe ustawienie anteny ( mogła stać na rancie klapy, gdzie nie ma równej powierchni) lub zabrudzenia na klapie / podstawie...
Oni sprzedaja PC a nie PRO :lol:
ops: 

Komentarz