nie polecam żadnego z nich.
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
bok, bierz Unidena 520Xl i ciesz sie życiem - nie kombinuj .. bo nic lepszego w tej cenie a nawet nieco drożej nie ma :szeroki_usmiech
Antena ML145OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Sigma_74
bok, jak napisali wcześniej neck99, i b707, UNIDEN 520 Xl lub 510, lub jakis President.
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 07 07:52 ]
brudnyhary, ASc działa dobrze na trasie, w mieście głupieje ale wybór dobry
Komentarz
-
Mam U-510 do tego antenka HUSTLER IC-100 4dB 1m na magnesie i jestem bardzo zadowolony, w mieście sprawdza sie bardzo dobrze i na trasie tez.
Uważam,że ten zestaw jest optymalny cenowo i jakościowo.
OCTAVIA I 1.4BCA 2007
COROLLA CLUB E10 TEAM Sekcja Czerwona
„Czym lepiej poznaje swojego psa tym mniej lubię ludzi”
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Nie mają? Czemu tak sądzisz? Mało antenek widać na autkach? Tu wydaje sie że co drugie, no co trzecie, czwarte autko jest z bacikiemOCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
OCP nie widac bo mało z naklejkami jeżdzi
Ja tez nie mam bo nie jestem TEAM OCP, mam inna naklejeczkeOCTAVIA I 1.4BCA 2007
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
lec
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74brudnyhary, ASc działa dobrze na trasie, w mieście głupieje ale wybór dobry
pzdr
BTW wreszcie zamontowałem uchwyt na radio:P Miałem jeszcze przymocowac mikrofon ale wstepne przymiarki sprawiły ze popielniczka to doskonały uchwyt na niego
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez b707Ale na cb-radio.pl pisali że ASC wymaga przestrojenia i wszystko gra..
Komentarz
-
Sigma_74
G_4, ciekawe, mam inne odczucie, ale moge sie mylić
to ze jeżdza to się zgodze ,ale żaden nie zagada ot co
Komentarz
-
Sigma_74
na magnesie czy na stałe chcesz, jak na stałem to może byc LM 145 lub Alan jakis
a na magnesie się nie znam
Komentarz
-
Przy ponad 16km/h? :shock: Moj Hustler + Uniden 520 wytrzymal testy do okolo 170 i nic mu nie gwizdalo :wink: Na magnesik jak Ci Hustler nie pasuje moze Wilson Little Will - podobne gabaryty albo ML 145 - z tym ze to juz dluzsza jest. A jak na stale chcesz to ja sie juz nie znamo1 poszła w świat. 10 lat minęło jak jeden dzień
Komentarz
-
-
bartolini1978, moja stała hawaii też gwizdaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Powiem wam że mój kumpel założył antenkę CB gdzie zaraz obok wychodzi radiowa, taka mała Pipeczka.....
Szok :shock: zbiera niesamowicie!!
Wygląda sympatycznie no i naprawdę działa rewelacyjnie :!:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
bartolini1978, jakoś nie wiesz radyjko muza cb i te sprawy poza tym juz nie zwracam na to uwagi .. :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz