Hanz2k, poszukaj mojego posta w obtrąbiony pozdrowiony który był jakiś miesiąc temu z naszego spotkania na zakopiance ja jechałem do krakowa a ty do popradu
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Hanz2kTomy nie masz racji z tym uciętym kablem. Osobiście gość dorabiał mi kabel do antenki magnetycznej. Procedura jest taka, że w podstawie dokręcasz nowy kabel z metra, zarabiasz końcówkę i mierzysz całą instalację. Następnie odpowiednio docinasz kabel. Antena Sirio Omega 27.
Kupując od złodziei szkodzimy sami sobie.
:diabelski_usmiechOctavia II Limousine Ambiente
1,9 l/ 77 kw (105 PS) Dieselmotor
2007
Mlada Boleslav
W Kielcach była jazda
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTo jak jest z tymi Unidenama 520XL mozna je dalej normalnie kupic, czy juz tylko spod lady i bez zadnych papierow :roll: :?:
Bezpośrednio do sklepu:
lub u nich ale na alegro:
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Sigma_74
wiec z tego co mówił mi mówił mój macher to :
1. nie moga zakłądac UNIDEN -ów, podpisywali kwit jakiś tam
2. homologację mają wszystkie z 2005 roku
więc ja mówie że moje jest z 2005 roku
Komentarz
-
Sigma_74
Zamieszczone przez MaicroftA co innego oprocz Presidenta o tych parametrach
niby to same ale różnica kolosalna, miałem Presidenta i mam UNIDEN i naprawdę jesli różnica przeogromna, Uniden daje naprawde frajdę z jeżenia na CB, natomiast President cóż .. mi nie odpowiadał, Uniden wydaje mi sie lepiej poskładany, z filtrowany i tak dalej.
to tylko moje zdanie ;0
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74Uniden daje naprawde frajdę z jeżenia na CB
w rozsądnej cenie
poza tym ja kupiłem i dostałem homologację od importera
wożę ją w aucie jakby co...->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
i antyradar :lol:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
no właśnie wiec poco rozterki ze ma sie to i tamto....
krzynol, masz anty... eeee :P szacuken. CB jest, anty radar tysz, to teraz jeszcze woki toki polycyjne i pełen serwis
Sigma_74, czasem nie jest tak pięknie jak takie mondeo czy vectra jedzie nie oznakowana.....:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
-
Samiec, śmiesznie wygląda .. i az sie prosi o wyrwanie jak auto stoi w polu widzenia nieletnich lub letnich zbierających na flache .. bardzo przykówa oczy. Ale plusem jest ze mozesz dać bata z 3 metry hehe tylko czy to też nie jest tak ze jak jest tak nisko to długi bat na wiele sie nie zda ... i będzie tak samo jak na metrówce na dachu. Hmm ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
No i ja dołączyłem do szanownego grona
TTI 880-hustler ic100-jak na razie udało mi się raz zmierzyć dokładnie zasięg na trasie i było 5km - tak sobie.
Antenka trafia do bagażnika przy każdym postoju a radyjko przymocowałem z przodu fotela1,9TDI ALH Ambiente
Polska to chyba jedyny kraj, który posiada kopie zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem.
Komentarz
-
-
Sigma_74
uważam za beznadziejny montaz tej anteny
a co do zasięgów, dzisjak wracaliśmy z Rowów, to LEc był 9 km ode mnie i nic , cisza w eterze, w koło tylko lasy to tylko w formie informacji.
Komentarz
-
hmm.. a co ma Lec u siebie ? Ml 145 powinna ciągnąc ładnie a jak was na 9km nie było slychac cos nie halo ..OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
lec
Zamieszczone przez neck99hmm.. a co ma Lec u siebie ? Ml 145 powinna ciągnąc ładnie a jak was na 9km nie było slychac cos nie halo ..
no 10km dokaldnie bylo wg slupkow, ja was slyszalem ale wy mnie nie..... potem nadal Was jeszcze slyszalem co jakis czas, mysle ze tak do roznicy ok 20km do mnie docieral glos Iwony, a potem juz byliscie offline. Sam bylem zdziwiony ze tak szybko.... bylem rozkrecony na max moze dlatego ja Was slyszalem jeszcze - wolalem ale juz bez odpowiedzi.
ja mam Alana PC4 na stale + Uniden 520XL. Zestrojone na perfekto wg specow od CB u nas.
Komentarz
Komentarz