Ja ostatnimi czasy tez sprawiłem sobie radyjko. Zrobiłem juz z nim paręset km i jestem baaardzo zadowolony z decyzji o zakupie CB Bardzo fajnie jeździ sie wiedząc, co na ciebie czeka za 10-20km
Hi hi oglądniem na najbliższym spocie zestawik
Szerokości
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
mam zaszczyt dolaczyc do grona czatujacych w drodze.
uniden 510 + president florida, antenka na razie pozyczona (dzieki Damian) a co bedzie pozniej to sie okaze jak dobrze potestuje i przejze oferty antenowe.
SuchyX, Ja jestem w szoku ale nie dajmy sie zwariowac , aby nie zasmiecac forum i watkow http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=15435 bylem szybszy ale tam jest dyskusja na ten temat , administracje prosze o przeniesienie postow do odpowiedniego tematu :szeroki_usmiech
Szpece... wiem że Alan 28 to stare i dobre radio, można czasami wyrwać na Alledrogo tylko ceny czasami to kosmiczne bywają jak za używane stare radio... No fakt że ma dobrą opinię...
Ale mam pytanko czy orientujecie się może jaka jest rozsądna cena tego modelu, ile jeszcze warto za nie dać, przy założeniu że jest sprawne (przynajmniej w opisie), wygląd zewnętrzny no to wiadomo że nie będzie funkiel nówka, ale to już nie jest aż tak ważne kryterium...
Wiadomo że sprzedający chciałby wyciągnąć jak najwięcej a kupujący zapłacić jak najmniej, ale myślę że 160 zł to max za to powyższe...
Właśnie ze względu na dobra opinię zastanawiam się nad zakupem takiego, choć jest duże i prawdę mówiąc nie mam pojęcia gdzie miałbym je upchnąć w O2, bo do schowka pewnie nie wlezie...
Octavia II Ambiente 1,6 MPI (75kW/102KM) + LPG LandiRenzo Omegas
Navi & CB on board ;-)
Wiadomo że sprzedający chciałby wyciągnąć jak najwięcej a kupujący zapłacić jak najmniej, ale myślę że 160 zł to max za to powyższe...
Myślę że radio to w granicach 200 zł należałoby kupować. Musiałoby być w bardzo dobrym stanie. Ja sam zwróciłbym uwagę na kwestię mikrofonu i to czy i jak został zrobiony przełącznik 0/5.
Zresztą to bardzo rozsądne radyjko także polecam a ile na nim kolorów hihih
Od dziś mam i ja.
Właśnie chłopaki z DEMO zakończyli montaż na reling antenki i radyjka w dobrym miejscu.
Profesjonalna robota. Dziękuje za polecenie tego miejsca.
Co do radia kupiłem Harry 2 z ASC ale powiem tak ....
Jeśli ktoś szuka radia nowego i żeby fajnie działało spokojnie może wydać 200 PLN na Allana 100 i będzie to samo co mój Harry. W mieście nawet nie wiadomo jaka antena i jakie radio z ASC cudów nie zrobi. Syf jest na #19 i będzie jeszcze większy bo jak byłem montować to w godzinie przyjechało tyle luda że masakra.
Wydałem na radio sporo i nie powiem że jestem nie zadowolony, ale spoko mogłem wydać mniej na Allana 100 i też by było to samo
Więc dla tych co przeżywają rozterki co kupić tyle rady
faun77, co do montażu antenki na relignu to według mnie troche nie profi ale jak dobrze Ci w tym miejscu działa to git
A co do ludzi którzych przybywa jak grzybów po deszczu to tak dalej będzie coraz większy syf się robi na 19 czasem mnie szlaq trafia i wyłączam to radio bo nie idzie wytrzymać tych pisków i trzasków. Ciekawe kiedy u nas będzie w pełni modulacja FM
Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
No witam! Gratulacje z zakupu! Na najbliższym spocie będziemy oglądać ten zestaw :szeroki_usmiech Sam właśnie się przymierzam do zakupu (antenę już mam)
pzdr
Mam pytanko
Mianowicie :
Chce kupić CB do 1000 zł
(Swoje już mam JOHNY II + ML 145 )
Członek mojej rodziny zakochał się w CB (posłuchał u mnie w octavii) i też chce mieć bo dość sporo zaczął jeździć. CB ma być w granicach 1000 zł napewno nie drożej. Nie chce takiego za 500 czy 600 zł ma być za około 1000 bo i ja na tym będę miał jakiś profit.
Tak więc prosił bym o radę
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
oolsztyniak, to warto pomyśleć o czymś mocniejszym, ale legalnym... zobacz co z radyjek z większą ilością 40tek oraz radyjek wstęgowych jest do dostania. No i najważniejsze! Takie radyjka wymagają bardzo dobrej instalacji antenowej i mogą nie wybaczyć fuszerki
uniden 510 + president florida, antenka na razie pozyczona (dzieki Damian) a co bedzie pozniej to sie okaze jak dobrze potestuje i przejze oferty antenowe.
Komentarz