Samiec, możesz spokojnie robić przeróbke aleee ja bym proponował kupić sam kabel z końcówką do bata Ty masz na magnes jak rozumiem ?? tylko nie wiem czy w twojej magneswóce jest możliwość odkręcenia tego kabla Jak tak to kupuj nowy kabel koszt nie duzy ok 20-30zł
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SuchyXSamiec, możesz spokojnie robić przeróbke aleee ja bym proponował kupić sam kabel z końcówką do bata Ty masz na magnes jak rozumiem ?? tylko nie wiem czy w twojej magneswóce jest możliwość odkręcenia tego kabla Jak tak to kupuj nowy kabel koszt nie duzy ok 20-30zł
Nie oplaca mi sie kupno nowego, bo jak swoj skroce 0,5m to bedzie mi sie go mniej warlac po aucie :wink: Napewno bede musial odlutowac stary i w lutowac "nowy" kabel.
Ogolnie tego sie nie boje, boje sie tylko tej foli, ze jak ja zle odkleje(np. porwe) to nie bede mial czym tego spodu anteny zakleic :roll: A podobno to nie jest zwykla folia :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mdo1ktos wogole urzeduje czasem na tym "klubowym" kanale?
miala to byc 14'tka o ile dobrze kojarze?
Ciężko być na naszym non-stop, szczególnie jak chcesz wiedzieć co się dzieje na trasie przelotu :hehe
Ale próbować zawsze możesz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ĆwiarteczkaZamieszczone przez mdo1ktos wogole urzeduje czasem na tym "klubowym" kanale?
miala to byc 14'tka o ile dobrze kojarze?
Ciężko być na naszym non-stop, szczególnie jak chcesz wiedzieć co się dzieje na trasie przelotu :hehe
Komentarz
-
-
w mieście wiecej pierdzielnika na drogowym niż właściwej treści to jest "sad but true"Była 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZipYZazwyczaj wtorki przed lub w trakcie spota - tak ja robię, a normalnie to wywołujesz na ogólnym i myk na 14.
Zamieszczone przez ZipYCiężko być na naszym non-stop, szczególnie jak chcesz wiedzieć co się dzieje na trasie przelotu
Komentarz
-
-
Casper, Pierdzielnik nie w mieście tylko w Warszawie - w żadnym innym aż takiego bałaganu nie ma... zresztą jak wszyscy idą w 4W to nie dziwne, że jest kupę nakładek, pisków i innych takich gadgetów
W Warszawie zatem nie używam jak nie muszę ale poza jak najbardziej
PS. A teraz będę już częściej na radiu słyszalny i osiągalny, ponieważ już dokompletowałem zestaw radiowo-antenowy ... no i akumulator w gruszce naładowałem hihih
Komentarz
-
-
ZipY, nie tylko w Wawie, mam okazje sporo jeździć po naszych pięknych drogach i podobnie też jest w Krakowie, Poznaniu, jedno co da się zauważyć to troche mniej bluzgów, a na trasie hmmm bajka mogło by tak być wszędzieByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
ZipY, masz racje w Wawie jest tragedia, zwłaszcza przy moim "bacie" na trasie 15km to tak lekką ręka osiągam, to wyobraź sobie co się u mnie dzieje w mieście, muszę skręcać radio poniżej połowy żeby było w miare przyjemnieByła 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
Komentarz