Zamieszczone przez krzekotm
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Panowie gdzie maci puszczony kabel anteny, przy antenie postawionej na klapie bagaznika, ja u siebie zauwazylem a zamontowalem antenkekilka dni temu, ze tnie mi uszczelke oraz kabel antenowy
Jak byscie mogli dac ewentualnie jakies foty bede bardzo zobowiazany.
I jeszcze jedno pytanko czy da sie upchnac Yosan PRO-120 w miejscu popielniczki w OI ??http://www.wimeb.markomp.net
Już nie moja Skodzina
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952
Komentarz
-
-
Panowie mam aktualnie sirio ml145 na octavce IIFL ze spadku z lanosa i chciałbym ją wymienić bo ten długi bat razi....co proponujecie tak do metra i w jakim miejscu oraz jaki sposób montażu najlepszy???zauważyłem że przyciska kabel znacznie jak postawiłem antenke na klapie bagaznika i pusciłem kabel swobodnie.Czekam na opinie.Z góry dzieki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DANIEL1987triflex nie wiem czy nie za krótki....slabo pewnie zbiera...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DANIEL1987montaż w miejsce fabrycznej fm?ciekawe co na to aso jak auto na gwarancji....podpinaliscie pod kabel antenowy fm ori???jak wyglada montaż tej antenki??jaki ma zasięg?
Naprawdę wystarczy cofnąć się o kilka stron, żeby dostać odpowiedzi na Twoje pytania.
Na 241 stron tego tematu, przynajmniej na 150 pisze się o triflexach.
Co 2 strony ktoś pyta o to samo i co 2 strony ktoś mu odpowiada...
Komentarz
-
-
DANIEL1987, wiesz co smer ma rację, jesteś qr&w**a leń, było o tym na forum.
Człowiek chce Ci pomóc, ale bez przesady, przeglądnąłem Twoje posty, i jakoś nie zauważyłem abyś się przywitał, tylko od razu pytania, masz już jednego bana za olewanie szukajki.
Chłopie ogarnij się to nie jest schronisko dla ociemniałych, bez urazy.
Zacznij od nowa, przywitaj się, i używaj szukajki, jak nie znajdziesz to zapytaj, jednak zanim zapytasz sprawdź szukajkę na kilka sposobów.
Zacznij myśleć, to nie prawda, że myślenie przeszkadza, jedni mówią, nie myśl tylko rób, tu tak nie działamy.
Myślenie przede wszystkim__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauJa tam mam President Super Florida i mi styka do jazdy po mieście w każdy garaż wchodzę bez problemowo i nic nie zahaczam, a na traski zmiana na eMeLkeJest: Skoda Octavia 2 VRS BMN+
Byla: Skoda Octavia 2 Laurin & Klement Estate
Superstar 3900 + Sirio Megawatt 4000
Komentarz
-
-
ktos moze chce kupic emelke145 lub zamienic na omege 27 lub cos innego do metra??? :lol:
i edytka zadaje pytanko czy kupic omege 27 czy moze presidenta missouri bo mam okazje uzywke kupic...jak to jest z ta szklana cewka....nie rozszczelnia sie?prosze o odp uzytkonikow tej antenki jak i omegi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SalvatoreZamieszczone przez DANIEL1987ale co z gwar na nowe auto....hmm tu jest pies pogrzebany....
I to pytania rozwiewające wątpliwości, a nie elementarne...
Komentarz
-
-
Czy ktoś z was koledzy nie ma na zbyciu zestawu montażowego do Johnego II ? Kupiłem radyjo, ale nie mam wkrętów i blachy, żeby go zamontować. Najlepiej ktoś z Warszawy ale nie koniecznie
pozdrawiam------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Komentarz
-
Komentarz