Dzięki podbudowałem się Tak na serio to zorientowałem się w temacie i wiem że ten zestaw daje rade. Właśnie wróciłem z Giżycka (z przedłużonego weekendu) i musze powiedzieć krótko że jestem bardzo zadowolony.
Zamieszczone przez Babka_Kiepska
Używam tylko sporadycznie przy wypadach za miasto
Zamieszczone przez Babka_Kiepska
Poza tym całość gdy nie używana ląduje do kufra i nie korci lepkich rączek na parkingach.
Czyli to nie był jednostkowy przypadek z tymi Włochami czy Węgrami ?
Nie jest to odosobniony przypadek i zastanawiam się z skąd oni tu się wzieli na 14 kanale we Wrocku ??
Poza tym na 19 też Włochów czasem słychać, ale to głównie poza miastem.
Na przykład jak ostatnio jechałem do Strzelina to nawet prosiłem grzecznie żeby spierdalalala ... z tego kanału, bo to kanał drogowy w Polsce. Trochę to dziwne, bo oni chyba pracują w 5-tkach.
O-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil
Propagacja, kolego.Lepiej slychac Wlochow, Francuzow itd niz kogos kto jest 5km od Ciebie.
Mhmmm ... a wiesz, że mi tez to przez myśl przemknęło ... ale w godzinach popołudniowych 17-20 ?? No cóż może tak być i nie neguję tego :?
Ale chyba to stacje bazowe w tym wypadku, bo choć włoskiego nie znam to nie sądzę że to z mobilków.
O-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil
Mhmmm ... a wiesz, że mi tez to przez myśl przemknęło ... ale w godzinach popołudniowych 17-20 ?? No cóż może tak być i nie neguję tego :?
Ale chyba to stacje bazowe w tym wypadku, bo choć włoskiego nie znam to nie sądzę że to z mobilków.
Wszyskto jest mozliwe Nie musza to byc bazy - ostatnio czytalem jak w Lublinie bylo slychac osoby pytajace o droge w okolicach Poznania i dalej w kierunku zachodniej granicy - zalezy jak sie "niesie".
bo choć włoskiego nie znam to nie sądzę że to z mobilków
ta a ja słyszałem raz węgrów...troszke kiedys jezdziłęm na handel i ten język obsłuchany byłem ..kurde ale jaja, ale wazne ze coś się dzieje
widocznie wrocław bedzie mekką siania na CB
Zwracam się z małą prośbą o wyjaśnienie w kilku zdaniach.
Sytuacja zmusiła mnie do kupna radia , pomimo posiadania Presidenta Jacksona ( wielkosci magnetowidu) i tu moje pytanie:
-kupić Unidena 520 XL (tzw zestaw klubowy) czy Presidenta Johnny 2 lub Harry 2 tu szczególnie interesują mnie różnice, bo nie sądzę że to tylko inna nazwa
Bierz U520XL , to same bebechy co President Johny II, niektórzy mówią że Uniden spisuje się lepiej, Sigma chyba coś o tym mówił bo miął wcześniej takowe, po zmianie na Unidena, chwalisobie i mówi że lepszy Moje zdanie, Nie widać różnicy ?? To po co przepłacać !!
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
kupić Unidena 520 XL (tzw zestaw klubowy) czy Presidenta Johnny 2 lub Harry 2 tu szczególnie interesują mnie różnice, bo nie sądzę że to tylko inna nazwa
Roznice są niewielkie były opisane na pl.rec.radio.cb Zamontowałem swoim kolegom kilka 520-tek i są wszyscy zadowoleni. W służbowym transicie także funkcjonuje uniden z AT72. Uniden jest naprawde barzdo przyzwoiym cb. Jesli juz kombinować to wyłacznie z antena.
czarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
dla mnie to bez znaczenia czy jest na liście czy go nie ma, ważne że jest w sprzedaży,ale jeśli mają mi zabrać sprzęt przy kontroli to już mi się to nie uśmiecha :cry:
otrzymałem właśnie troche info co i jak więc spoko :szeroki_usmiech
pozostaje mi tylko problem wyboru anteny, może President Maryland jest dłuższy 155 cm tylko jakie mocowanie do tego dobrać, chciałem na rancie klapy :?:
Jak macie rozwiązane mocowania :?:
Dlaczego nazywacie U520 zestawem klubowym, czy nalezy do obowiazkowego wyposazenia oklejonych aut? Jaka jest latwosc dostepu do jego kupna bo czytalem ze nie powinno go byc na polkach sklepowych?
desmo, - jakbyś chciał kupić Unidenka 520 XL w atrakcyjnej cenie (ok. 280 PLN - normalnie to ok 100-wki więcej), to w Swarzędzu przy ETC gościu sprzedaje taki sprzęcik , nowy i z gwarancją. Aby uzyskać taką cenę należy sie powołać na aukcję z Allegro. :diabelski_usmiech
Komentarz